הבאת סמסונג סדרה 8500 מארצות הברית
שלום לכולם,
אני מתכוון להביא מארצות הברית פלזמה 60 או 64 של סמסונג סדרה 8500 (תושב חוזר).
יש מישהו מחברי הפורום שיכול לאשר מניסיון אישי שעם ממירי תדר ומתח מתאימים היא עובדת בארץ בלי בעיות?
ממה שהבנתי התשובה העקרונית היא כן, אבל הסיבה לשאלה היא שבכמה חנויות אלקטרוניקה כאן אמרו שהיו להם בעיות במקרים דומים, כולל אנשים שהחזירו טלוויזיה מישראל בגלל שהיא לא עבדה להם.
(מתנצל מראש אם התשובה כבר קיימת - לא מצאתי עבור הדגם הספציפי)
תודה,
יואב
אני מתכוון להביא מארצות הברית פלזמה 60 או 64 של סמסונג סדרה 8500 (תושב חוזר).
יש מישהו מחברי הפורום שיכול לאשר מניסיון אישי שעם ממירי תדר ומתח מתאימים היא עובדת בארץ בלי בעיות?
ממה שהבנתי התשובה העקרונית היא כן, אבל הסיבה לשאלה היא שבכמה חנויות אלקטרוניקה כאן אמרו שהיו להם בעיות במקרים דומים, כולל אנשים שהחזירו טלוויזיה מישראל בגלל שהיא לא עבדה להם.
(מתנצל מראש אם התשובה כבר קיימת - לא מצאתי עבור הדגם הספציפי)
תודה,
יואב
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מתוך ידיעה אישית לאחר שרכשתי מספר דגמים של סמסונג מיבואנים מקבילים (דגמים אמריקאים)אין בעיה למסכי סמסונג מארה"ב
לעבוד עם 220 וולט הבעיה שיכולה להיות הינה בחיבור לממירי כבלים ואז יש צורך במעבדי וידאו שימירו 60 הרץ ל50 הרץ
לעבוד עם 220 וולט הבעיה שיכולה להיות הינה בחיבור לממירי כבלים ואז יש צורך במעבדי וידאו שימירו 60 הרץ ל50 הרץ
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
·אני לאחרונה הבאתי מארה"ב לד של סוני (W850A) שהיא דואלית. אם אינני טועה גם ה-LG הן דואליות ובטח יש עוד יצרנים.yoavsch כתב:לפי מה שהבנתי הפלזמות והלד-ים המובילים (כל הדגמים של סמסונג למשל) לא תומכים בדואל וולטג׳...