כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלום לכולם,
מוכר מסך לד 60 אינץ' LG מדגם 60LA621Y.
מסך סמארט ותלת מימד ומגיע עם 4 זוגות משקפיים, האריזה המקורית וכמובן שעם אחריות ל (כמעט) שלוש שנים של ח.י אלקטרוניקה.
מבקש 8000 ש"ח. גמיש למי שרציני..
אזור מכירה קריות
פרטים כאן בפוסט או בהודעות פרטיות.
לא אוהב את המסך הזה מהיום הראשון שקבלתי אותו.
התמונה שלו מדהימה עם תכנים בהירים ו/או חדר לא חשוך, אחרת, היא לא להיט. (כלומר, תמונה עדיין מדהימה, אבל השחורים לא משהו)
אני צריך מסך עם שחורים עמוקים יותר ואחידות שחור טובה יותר. אני שוקל לעבור אולי לפלזמה..
*אגב - גם החלפה עם מסך אחר באה בחשבון. מוכן לשמוע הצעות על מסכים מ- 55 ומעלה, חובה עם תלת-מימד (לא אכפת לי מסמארט ועברית) וגם פלזמה ברמה גבוהה הולך.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 08/08/2014 8:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
spacedude כתב:אני מוכרח לציין שזאת אחת הודעות המכירה הכי כנות שיצא לי לראות.
בהצלחה.
...
זה עדיף מלהתחיל לנחש למה מוצר של 10k נמכר אחרי מספר חודשים, ותמיד חושבים על האופציה הגרועה ביותר. חבל שכל המודעות לא נראות דומה במקום תירוצים קבועים, הרי גם ככה ידוע ש lcd בינונית לא מצטיינת בניגודיות בחדר חשוך, מי שמפריע לו יזהה מיד ומי שלא יהיה מעוניין
פשוט לא מאמין בלעבוד על אנשים, זה לא הקטע שלי בחיים..
pessik, תאמין לי אם פלזמה היתה מתאימה לי עוד בקניה הראשונית הייתי הולך עם ST60 בלי לחשוב פעמיים. אני לא צריך את הבהירות של LED מפני שאני צופה בסלון מוחשך ואחידות ועומק שחור חשובים לי יותר מהרבה פרמטרים אחרים. הבעיה אצלי שהמסך משמש אותי גם כמסך מחשב = תמונה סטטית לפעמים לאורך הרבה זמן ויש לי חשש כבד לצריבות. מה גם שה- INPUT LAG של ה ST60 לא כזה להיט ובתור גיימר (שגם שם לב לדברים האלו) זה יכול לבאס לי את כל הקניה.
לכן, החלטתי ללכת על LED ובתקציב שהיה לי נכנסו רק ה 60LA621Y והפיליפס 60PFL6008 שמאד אהבתי בתצוגה בחנויות (אם כי מוכרח לציין שלא בדקתי גם בה אחידות ועומק שחור) אבל היא ירדה מהפרק בגלל אלקטרה.
חשבתי בשבועות האחרונים לבחון את הסוני החדשה 60W855, אבל הבנתי שגם שם כנראה לא אתלהב מהשחורים. מי שכנראה יכול לספק אותי זו אולי הסמסונג 60H6400 שאולי לא מצטיינת בזווית צפייה אבל השחורים שלה הרבה יותר סבירים. הבעיה שלה היא המחיר (סמליין לדעתי חיים באיזשהו סרט עם התמחור שלהם, אבל כנראה אנשים משלמים..)
אז זהו, בינתיים כנראה אשאר איתו ואלמד לבלוע את הצפרדע הזו. אולי עוד איזה שנה אחליף כבר ל- 4K סבירה כשהמחירים ירדו קצת..
אגב, קטע ששווה לשתף אולי - העננות במסך שלי די מציקה לעין בדרך כלל כשמדליקים את המסך וחם בחדר. אחרי שהמסך עובד איזה שעה ומשהו ובמיוחד כשהחדר מקורר עם מזגן, העננות הולכת ונעלמת עד שקשה לשים לב אליה בתכנים רגילים. כן, אם שמים תמונה שחורה לחלוטין ומחשיכים לגמרי את החדר עדיין ניתן להבחין בה, אך בתכנים רגילים כמעט ולא רואים אותה וזה מצב סביר שאני יכול לחיות איתו. זה אולי נשמע לחלקכם הזוי, אבל לי זה דווקא עושה שכל.
עוד משהו, התופעה הזו שיש במסך שלי נקראת IPS GLOW, זו לא זליגת אור ולא עננות. זה נובע מזוויות של שבירת האור בפאנל ומעוד כמה דברים טכניים. תרגישו חופשי לחפש וללמוד לבד אם בא לכם. זה קיים בכל פאנל IPS שהוא, גם של מסכי מחשב קטנים ואיכותיים בגודל 23 אינץ'. זה חלק מהחסרונות הטכנולוגיים של הפאנלים האלה וזו לא תקלה נקודתית של מסך מסויים. למדתי מקריאה ברשת שיש אפשרות למנוע את זה לחלוטין ע"י הוספת של איזשהו פילטר נוסף בין מקור האור לפאנל (לא זוכר את השם שלו כרגע) אבל זה פילטר די יקר ובוחרים היום לא ליישם אותו ברוב המסכים. בעבר מסתבר דווקא כן השתמשו בו לא מעט, אבל כנראה שדרישות למחיר נמוך והתייעלות הורידו את איכות ההרכבה.
jacko-il כתב:פשוט לא מאמין בלעבוד על אנשים, זה לא הקטע שלי בחיים..
pessik, תאמין לי אם פלזמה היתה מתאימה לי עוד בקניה הראשונית הייתי הולך עם ST60 בלי לחשוב פעמיים. אני לא צריך את הבהירות של LED מפני שאני צופה בסלון מוחשך ואחידות ועומק שחור חשובים לי יותר מהרבה פרמטרים אחרים. הבעיה אצלי שהמסך משמש אותי גם כמסך מחשב = תמונה סטטית לפעמים לאורך הרבה זמן ויש לי חשש כבד לצריבות. מה גם שה- INPUT LAG של ה ST60 לא כזה להיט ובתור גיימר (שגם שם לב לדברים האלו) זה יכול לבאס לי את כל הקניה.
לכן, החלטתי ללכת על LED ובתקציב שהיה לי נכנסו רק ה 60LA621Y והפיליפס 60PFL6008 שמאד אהבתי בתצוגה בחנויות (אם כי מוכרח לציין שלא בדקתי גם בה אחידות ועומק שחור) אבל היא ירדה מהפרק בגלל אלקטרה.
חשבתי בשבועות האחרונים לבחון את הסוני החדשה 60W855, אבל הבנתי שגם שם כנראה לא אתלהב מהשחורים. מי שכנראה יכול לספק אותי זו אולי הסמסונג 60H6400 שאולי לא מצטיינת בזווית צפייה אבל השחורים שלה הרבה יותר סבירים. הבעיה שלה היא המחיר (סמליין לדעתי חיים באיזשהו סרט עם התמחור שלהם, אבל כנראה אנשים משלמים..)
אז זהו, בינתיים כנראה אשאר איתו ואלמד לבלוע את הצפרדע הזו. אולי עוד איזה שנה אחליף כבר ל- 4K סבירה כשהמחירים ירדו קצת..
אגב, קטע ששווה לשתף אולי - העננות במסך שלי די מציקה לעין בדרך כלל כשמדליקים את המסך וחם בחדר. אחרי שהמסך עובד איזה שעה ומשהו ובמיוחד כשהחדר מקורר עם מזגן, העננות הולכת ונעלמת עד שקשה לשים לב אליה בתכנים רגילים. כן, אם שמים תמונה שחורה לחלוטין ומחשיכים לגמרי את החדר עדיין ניתן להבחין בה, אך בתכנים רגילים כמעט ולא רואים אותה וזה מצב סביר שאני יכול לחיות איתו. זה אולי נשמע לחלקכם הזוי, אבל לי זה דווקא עושה שכל.
עוד משהו, התופעה הזו שיש במסך שלי נקראת IPS GLOW, זו לא זליגת אור ולא עננות. זה נובע מזוויות של שבירת האור בפאנל ומעוד כמה דברים טכניים. תרגישו חופשי לחפש וללמוד לבד אם בא לכם. זה קיים בכל פאנל IPS שהוא, גם של מסכי מחשב קטנים ואיכותיים בגודל 23 אינץ'. זה חלק מהחסרונות הטכנולוגיים של הפאנלים האלה וזו לא תקלה נקודתית של מסך מסויים. למדתי מקריאה ברשת שיש אפשרות למנוע את זה לחלוטין ע"י הוספת של איזשהו פילטר נוסף בין מקור האור לפאנל (לא זוכר את השם שלו כרגע) אבל זה פילטר די יקר ובוחרים היום לא ליישם אותו ברוב המסכים. בעבר מסתבר דווקא כן השתמשו בו לא מעט, אבל כנראה שדרישות למחיר נמוך והתייעלות הורידו את איכות ההרכבה.
jacko-il כתב:לא. דגם חדש ולא יצא לי לראות אותו.. יש לך מושג לסדר גודל של מחיר שמבקשים עליו?
אגב, הוא משתמש בפאנל IPS של LG, אז נראה לי שהישועה לא תבוא ממנו..
...
·אחת החנויות המתמחות רשמה לי
מחיר צרכן ל 60AS700 יהיה 12900 ש"ח
בקטגוריה של ה-60 הוא מתומחר דיי בממוצע, מתחת ל-60W855 , בגלל זה אני מחכה שיגיע לתצוגה ואלך לראות אותה
מה שכן גם אחריות של 5 שנים ביורוקום
היי דורון, אתה משתמש חדש ולכן אתה לא יכול לקבל ולשלוח הודעות פרטיות.
בכל אופן, נכון לעכשיו החלטתי להשאר עם המסך מפני שאני לא מוצא אלטרנטיבה ראויה.. כנראה שאחכה שמחירי ה OLED יהיו נמוכים יותר..
שחר