4K OLED TV "65 במחיר 6999$
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
המסך שבדקתי מהדור הקודם שלהם היה המסך הכי טוב שראיתי בחיים...
הוא היה יקר בטירוף. מעניין בהחלט כמה יעלה הדור הזה.
הוא היה יקר בטירוף. מעניין בהחלט כמה יעלה הדור הזה.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

לא. יש מודל שניתן להעביר אותו בין שני המצבים. ממה שאני זוכר, זה לא יצא כמוצר צרכני אלא רק כמוצג בתערוכות.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כשנגמרים הרעוינות החדשניים באמת, אז מתחילים לנסות להמציא צורך אצל הצרכן כדי לקדם מכירות.
שוק המסכים הדקים בעולם הגיע לרוויה בשנים האחרונות והמכירות ירדו באופן משמעותי. לכן, היה חובה לצאת בחידושים, בין אם מישהו באמת צריך אותם ובין אם לא.
בגלל זה גם היצרנים דוחפים כרגע את הנושא של ה- 4K למרות שהשוק עוד לא מוכן לזה כל כך כרגע (אבל עכשיו כבר סביר יותר מאשר לפני שנה).
יש הגיון מאחורי מסך כעור לעומת שטוח וזה גם מבטל יפה מאד את נושא ההשתקפות, אבל לדעתי זה בעיקר נראה מגניב וחדשני ומושך לקוחות.
שוק המסכים הדקים בעולם הגיע לרוויה בשנים האחרונות והמכירות ירדו באופן משמעותי. לכן, היה חובה לצאת בחידושים, בין אם מישהו באמת צריך אותם ובין אם לא.
בגלל זה גם היצרנים דוחפים כרגע את הנושא של ה- 4K למרות שהשוק עוד לא מוכן לזה כל כך כרגע (אבל עכשיו כבר סביר יותר מאשר לפני שנה).
יש הגיון מאחורי מסך כעור לעומת שטוח וזה גם מבטל יפה מאד את נושא ההשתקפות, אבל לדעתי זה בעיקר נראה מגניב וחדשני ומושך לקוחות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לי זה לא ברור אם זה גמיק (כשיש יכולת לכופף)Alon_Solo כתב:אותי מעניין למה יש כזה מיקוד בייצור מסכים כעורים ולא שטוחים. מעניין אם יש לזה הסבר טכני מצד היצרן מעבר לוויכוח מה עדיף מצד הצרכן....
מצד שני אומרים שזה עוזר בהשתקפויות אני בדקתי את הנושא מקרוב לא ממש עוזר.
על כל פנים כשיושבים מול המסך מתרגלים לאחר כמה ד' ולא מרגישים את זה שהוא קעור מה שכן מי שיושב מהצד סובל מאוד יש עיוות קשהלמסך.
·MovieO כתב:לי זה לא ברור אם זה גמיק (כשיש יכולת לכופף)......
מצד שני אומרים שזה עוזר בהשתקפויות אני בדקתי את הנושא מקרוב הוא משאיר השתקפות במבנה שונה, לא ממש עוזר.
על כל פנים כשיושבים מול המסך מתרגלים לאחר כמה ד' ולא מרגישים את זה שהוא קעור מה שכן מי שיושב מהצד סובל מאוד יש עיוות קשהלמסך....
·oferlaor כתב:לא. יש מודל שניתן להעביר אותו בין שני המצבים. ממה שאני זוכר, זה לא יצא כמוצר צרכני אלא רק כמוצג בתערוכות....
אם הם היו חושבים מעט יותר - היו מוכרים את המוצר הזה עם אפשרות השטחה וקימור בלחיצת כפתור.
ככה - כשה-TV מכובה - היא שטוחה ומתאימה לעיצוב הבית ולקיר שבו היא תלויה ,
וכשמדליקים אותה היא הופכת לקעורה - עבור מצב של צפייה .
חבל שאין את האופצייה הזו - כנראה עקב טכנולוגיה לא בשלה מספיק .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
לגבי מסך קעור, כדאי לצפות בלינק שלהלן, בו מנמקים, מדוע לא כדאי לרכוש דגם כזה.
נראה לי מאוד הגיוני.
לגבי מסך קעור, כדאי לצפות בלינק שלהלן, בו מנמקים, מדוע לא כדאי לרכוש דגם כזה.
נראה לי מאוד הגיוני.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·not any moreoferlaor כתב:לא. יש מודל שניתן להעביר אותו בין שני המצבים. ממה שאני זוכר, זה לא יצא כמוצר צרכני אלא רק כמוצג בתערוכות....
http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4552906
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
movieman ,
דברים שנעים ומנגנונים באופן כללי מורידים בדרך כלל את האמינות של המוצר. יותר חלקים נעים = יותר מסובך לייצור והרכבה ויותר אפשרויות לכשלים.
bariko ,
למעט סיבה מס' 3 (וגם היא "בקטנה" כמו שאומרים) לדעתי כל הסיבות שלו טיפשיות ולא מקצועיות.
"תופס יותר מקום על הקיר"? - עשה לי טובה.
"מחיר"? נו באמת. ממתי זו סיבה? זה עניין אישי אם המחיר מתאים למוצר או לא. זה לא שיקול מקצועי.
דברים שנעים ומנגנונים באופן כללי מורידים בדרך כלל את האמינות של המוצר. יותר חלקים נעים = יותר מסובך לייצור והרכבה ויותר אפשרויות לכשלים.
bariko ,
למעט סיבה מס' 3 (וגם היא "בקטנה" כמו שאומרים) לדעתי כל הסיבות שלו טיפשיות ולא מקצועיות.
"מחיר"? נו באמת. ממתי זו סיבה? זה עניין אישי אם המחיר מתאים למוצר או לא. זה לא שיקול מקצועי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·jacko-il כתב:movieman ,
bariko ,
"מחיר"? נו באמת. ממתי זו סיבה? זה עניין אישי אם המחיר מתאים למוצר או לא. זה לא שיקול מקצועי....
jacko-il
זכותך כמובן לחשוב שהסיבות שפורטו, הינן טיפשיות ולא מקצועיות.
אני דווקא מצאתי שם הרבה הגיון, לפחות בחלק מהדברים.
בכל אופן, אינני ניצב עדיין בפני הדילמה של -איזה מסך UHD כדאי לי לרכוש...
מספיקה הסיבה השלישית בכדי לא לרכוש.jacko-il כתב:movieman ,
bariko ,
"מחיר"? נו באמת. ממתי זו סיבה? זה עניין אישי אם המחיר מתאים למוצר או לא. זה לא שיקול מקצועי....