עזרה || טלוויזיה חכמה שרצה על ANDROID- איך עובדים עם זה?

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
AdamLandau פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
לא מזמן מדיי יצא לי להתנסות לראשונה בחיי בחוויה של טלויזיה חכמה. דוגרי? זה סתם *** ואני לא צריך את זה.. אפליקציות שרצות שמה לרבות משחקי מירוצים אי אפשר לתפעל אותם באמת ושום דבר לא ממש ברור וזה לא כל כך עובד טוב גם ככה. החיבור שלה לדפדפן ולאינטרטנט מאוד לוקה ככה שאני לא יכול לגלוש גם ככה אפילו אם סתם רציתי לשמוע שיר ביוטיוב ולא רציתי לעזוב את הסלון. (מחוברת לרשת שלנו עם WIFI, שגם כל הזמן מתנתק ומתחבר אבל אף פעם לא מצליח להיכנס אפילו לגוגל כמו שצריך. זה רק בטלוויזיה הבעיה הזו בחיבור WIFI.)

יש לי כמה שאלות כלליות, לכל אלו שיש את הטלוויזיות האלה מנוסים ואולי מכירים קצת דרכים לשדרג את האיכות שלה ושאולי באמצעות תוספים כלשהם הטלוויזיה לא תהייה באיכות כזו..

הדבר שהכי מפריע לי בטלוויזיה זה שמעבר לזה שבערך דקה אני מחכה שהיא תעלה רק מעבר למסך שהיא מקפיצה עם הסמל
של ANDROID, זה עוד יותר מתסכל שאני חייב שיהיה לי את השלט של הטלוויזיה או את העכבר כדי לצאת ממסך הבית ופשוט לראות טלוויזיה. חיפשתי בכל ההגדרות ולא מצאתי משהו שקשור לזה.
מישהו מכיר את זה?

***-בקצרה, אני רוצה לדלג על מסך הבית הזה. הוא לא נחוץ וזה מעצבן שהטלוויזיה טוענת את עצמה למסך הזה כברירת מחדל. אני רוצה שזה ייטען ישר לשידור של הטלוויזיה. גם ככה יש לי כפתור שמוביל אותי למסך ההוא אם אני צריך אותו אז... כן..

דבר שני, זו לא טלוויזיה יקרה במיוחד והיא כן קצת לוקה בחסר מבחינת איכות התמונה. היא לא יודעת להתמודד עם צבעים בהירים, כל עוד משהו זז קצת נורא רואים את זה זז בפריימים. ה FPS שלה נורא נמוך. בעיקר נגיד ורואים נוף ירוק והררי ברקע.
והתמונה לא הכי חדה.

***-אם זו כבר טלוויזיה חכמה, האם ישנן אפליקציות שאפשר להוריד אליה שעושות קצת TWEAK לתמונה?
אולי דברים שמשנים קצת את ממשק המשתמש, משפרים את הביצועים... לא יודע..
כל אפליקציה שימושית לטלוויזיה תעזור!
זו טלוויזיה MULLER דגם 40".

תודה לכל העוזרים :) :)

AdamLandau פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הקפצה