שרשור תגובות: Elipson Planet L – לייף סטייל פוגש היי פיי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
HazooM פותח השרשור
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #1 

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

רק שתבינו, קוטר של 29 ס"מ זה שקול לגודל של כדורגל! 8O

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #3 

יופי של סקירה יופי של רמקולים יופי של מיוזיק סנטר

אבל

מחיר לא כל כך יפה.

קריאה של הביקורת לא נותנת הסבר למחיר פרט לעובדת היותם עם צורה לא כל לך סטנדרטית.

תודה על הסקירה

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

molvy כתב:יופי של סקירה יופי של רמקולים יופי של מיוזיק סנטר

אבל

מחיר לא כל כך יפה.

קריאה של הביקורת לא נותנת הסבר למחיר פרט לעובדת היותם עם צורה לא כל לך סטנדרטית.

תודה על הסקירה
...
זו אחת הצרות המעצבנות של כל ה"לייף סטייל מצד אחת אין כאן רמה גבוה של איכות בניית מוצר מבחינת דרייברים וקרוס אובר למעט עיצוב יפה ולפעמים מדהים ומצד שני המחיר לפעמים מגיע לסכומים כמו מערכות רציניות ומצחיק שאנשים קונים לייף סטייל במחירים מטורפים כי העיצוב משרה אווירה של זיוף אייכות ויוקרה וזה מה שרוצה היצרן לשדר
ועם כל זה אפילו לא טרחו להכניס כונן DVD
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

HazooM פותח השרשור
כתב
כתב

שליחה #5 

...
תסכים איתי ששיקולי התמחור של היצרן/יבואן אינם נושא הביקורת.
מצד אחת אין כאן רמה גבוה של איכות בניית מוצר מבחינת דרייברים וקרוס אובר
...
הרמקול שבביקורת משתמש בדרייבר קואקס יקר תוצרת Seas, לא הייתי קורא לזה "אין כאן רמה גבוהה".
לגבי הקרוסאובר, מאיפה אתה יודע איזה רכיבים יש בקרוסאובר שאתה יוצא בהצהרה הזו?
ועם כל זה אפילו לא טרחו להכניס כונן DVD
...
זו מערכת אודיו נטו ולא קולנוע ביתי. אפילו השם הוא Music Center אז למה שיכללו כונן DVD?

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #6 

HazooM כתב:
...
...
זו מערכת אודיו נטו ולא קולנוע ביתי. אפילו השם הוא Music Center אז למה שיכללו כונן DVD?
...
אני מתיחס לגראף הבדיקה ולפי זה אני יכול להסיק בכללי את אייכות ודיוק המערכת. אולי הקרוס והדרייברים טובים אבל אין קורולציה בין איכות הרכיבים לבין הגראף המשקף את נפלאות הצלילים שהיא נותנת
ובמחיר שהיא עולה תסכים איתי שניתן לקבל משהוא אחר אומנם לא לייף סטייל אבל ברמה טובה יותר
כל מערות לייף סטייל לסוגהיים מחירם גבוה ביחס עלות מול תועלת וזה בגלל מיתוג /עיצוב . ובעיקר שהמערכת מתיימרת להיות נטו מיוזיק סנטר שאז יש צורך ביתו הקדשה על פרטים לפחות על פי המחיר המדובר .
זו דעתי בכל אופן
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

HazooM פותח השרשור
כתב
כתב

שליחה #7 

אני מתיחס לגראף הבדיקה ולפי זה אני יכול להסיק בכללי את אייכות ודיוק המערכת. אולי הקרוס והדרייברים טובים אבל אין קורולציה בין איכות הרכיבים לבין הגראף המשקף את נפלאות הצלילים שהיא נותנת
...
1. לפני כל גרף מדידה אני מציין שזה מראה רק חלק מהתנהגות הרמקולים, אז לקחת את זה בחשבון.
2. כבר הופיעו בביקורות שלי רמקולים סטנדרטים יותר יקרים שנמדדים גרוע יותר. אקיצר, אין פה קשר לליף סטייל.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”