אין אפשרות גישה למחשב ברשת P2P חלונות XP
יש לי רשת ביתית מחשב למחשב על חלונות XP שעבדה עד לא מיזמן בסדר ולא מזמן משהוא השתבש בא ובין שני מחשבים מכלל המחשבים המחוברים אני מקבל את ההודעה הבאה אין אפשרות גישה אל .... יתכן ואין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה ספק הרשת קיבל את נתיב הרשת הנתון
נ.ב.
ראוי לציין כי שאר המחשבים עובדים כשורה פרט לשניים אלו וגם משניים אלו ניתן לראות את שאר מחשבי הרשת אך לא בין השניים הללו ואל השניים הללו
כיצד ניתן לפתור בעיה זאת
בתודה דרור
נ.ב.
ראוי לציין כי שאר המחשבים עובדים כשורה פרט לשניים אלו וגם משניים אלו ניתן לראות את שאר מחשבי הרשת אך לא בין השניים הללו ואל השניים הללו
כיצד ניתן לפתור בעיה זאת
בתודה דרור
נערך לאחרונה על ידי drorn ב 31/07/2014 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תבדוק כל אחד משני המחשבים האלה מול מחשב שלישי וככה תדע באיזה מהם הבעיה.
נ.ב. הגיע הזמן להיפרד מ-XP...
נ.ב. הגיע הזמן להיפרד מ-XP...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
האם הבעיה היא דו-כיוונית? האם המחשבים האלו מצליחים לגשת למחשבים אחרים? ומה היא הודעת השגיאה שמופיעה?
@NegativeIQ
למחשבים אלו אין בעית גישה למחשבים אחרים ברשת רק בינהם ואליהם ממחשבים אחרים·
אני מקבל את ההודעה הבאה אין אפשרות גישה אל .... יתכן ואין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה ספק הרשת קיבל את נתיב הרשת הנתון
למחשבים אלו אין בעית גישה למחשבים אחרים ברשת רק בינהם ואליהם ממחשבים אחרים·
אני מקבל את ההודעה הבאה אין אפשרות גישה אל .... יתכן ואין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה ספק הרשת קיבל את נתיב הרשת הנתון
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
סתם רעיון
האם היוזרים במחשבים הללו עושים לוגין עם סיסמה?
תנסה ליצור פרופיל חדש זמנית, עם סיסמה פשוטה, בצע לוגין איתו ותבדוק אם עדיין יש בעיית גישה.
האם היוזרים במחשבים הללו עושים לוגין עם סיסמה?
תנסה ליצור פרופיל חדש זמנית, עם סיסמה פשוטה, בצע לוגין איתו ותבדוק אם עדיין יש בעיית גישה.