המלצה מאיפה לקנות קפה במיידי קלוי טרי באיזור פ"ת, קפה רות?
שלום
אז הקפה נגמר, נגרו בצו 8 (משרת משימה חשובה יותר), אז אני צריך מקום אלטרנטיבי לקנות קפה
מקפה מחו"ל נמאס לי בנתיים.
קפה רות קרוב אלי כי הוא באיזור פתח תקווה והבנתי שגם טוב, אבל אף אחד לא עונה שם בטלפון , מישהו יודע איך יוצרים איתם קשר?
אני לא רוצה סתם להגיע במיוחד כי שמעתי פה מאנשים שהם לא מוכרים לפרטי כזה בקלות וגם כי קשה למצוא אותם
תודה
אז הקפה נגמר, נגרו בצו 8 (משרת משימה חשובה יותר), אז אני צריך מקום אלטרנטיבי לקנות קפה
מקפה מחו"ל נמאס לי בנתיים.
קפה רות קרוב אלי כי הוא באיזור פתח תקווה והבנתי שגם טוב, אבל אף אחד לא עונה שם בטלפון , מישהו יודע איך יוצרים איתם קשר?
אני לא רוצה סתם להגיע במיוחד כי שמעתי פה מאנשים שהם לא מוכרים לפרטי כזה בקלות וגם כי קשה למצוא אותם
תודה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
כן, אני מדבר על סיקרטו. הקפה שלו מצויין, שווה לנסות.
לגבי קפה רות:
1. חפש בפורום, תמצא שרשורים שמסבירים איך להגיע אליו. יש שם דלת קסמים כזו... מוצאים אותה לפי ריח הקפה הקלוי
2. הטל' שם: 03-9241996
דבר עם רוני ותגיד לו שאתה מגיע דרך HTCAFE ושיעשה לך מחיר מיוחד לאנשים נחמדים
לגבי קפה רות:
1. חפש בפורום, תמצא שרשורים שמסבירים איך להגיע אליו. יש שם דלת קסמים כזו... מוצאים אותה לפי ריח הקפה הקלוי
2. הטל' שם: 03-9241996
דבר עם רוני ותגיד לו שאתה מגיע דרך HTCAFE ושיעשה לך מחיר מיוחד לאנשים נחמדים
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
האמת ניסיתי אותם כול היום במספר הזה שמסרתם ראיתי אותו דרך האיטנטרנט( 03-9241996 ) אבל אף אחד לא עונה
הכתובת היא הסדנה 4 נכון? מה הם שעות הפתיחה ומישהו יכול לתאר איך אני מוצא את דלת הקסמים אם חוש הריח שלי לא יריח את הקפה?
הכתובת היא הסדנה 4 נכון? מה הם שעות הפתיחה ומישהו יכול לתאר איך אני מוצא את דלת הקסמים אם חוש הריח שלי לא יריח את הקפה?
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
המספר של רוני הוא 0507461183
בהצלחה
בהצלחה
אני פשוט מבקש את מה שהכי כהה. רוב התערובות בארץ קלויות בהיר מידי. דאדא וסקרטו פשוט ימליצו לך לפי טעמך. גם לקדמה יש מה להציע (לרכוש רק מקליה מקומית!). עוד מקורות לא רעים - תערובת הבית של רולדין, קפה לנדוור, קפהנטו. בקיצור הזדמנות מצויינת לטעום סוגים שונים במקומות שונים.
what's next?
קפה רות - הכתובת הסדנה 4.
הכניסה היותר נוחה היא דרך הרחוב הצר שמערבית לסדנה (ללא שם במפה)
לבניין יש מעין "מפרצים". קפה רות הוא אם איני טועה במפרץ האמצעי, דלת מתכת שניה מצד שמאל.
לפעמים הדלת סגורה. אפשר לדפוק חזק ואז פותחים.
אני קונה שם בדרך כלל קפה ירוק, לא מכיר את המדיניות (מחיר ואם יש מינימום כמות) לגבי קפה קלוי. בכל מקרה רוני בחור מאוד נחמד.
ביום שישי האחרון קניתי שם בזמן הזעקה, ישבנו להנאתנו בין ועל שקי הקפה וששוחחנו על עינייני טילים.
הכניסה היותר נוחה היא דרך הרחוב הצר שמערבית לסדנה (ללא שם במפה)
לבניין יש מעין "מפרצים". קפה רות הוא אם איני טועה במפרץ האמצעי, דלת מתכת שניה מצד שמאל.
לפעמים הדלת סגורה. אפשר לדפוק חזק ואז פותחים.
אני קונה שם בדרך כלל קפה ירוק, לא מכיר את המדיניות (מחיר ואם יש מינימום כמות) לגבי קפה קלוי. בכל מקרה רוני בחור מאוד נחמד.
ביום שישי האחרון קניתי שם בזמן הזעקה, ישבנו להנאתנו בין ועל שקי הקפה וששוחחנו על עינייני טילים.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
מתעלק על השרשור, אם כבר קיים.
גלעד בצו 8 וגם אני "נתקעתי" ללא קפה.
לא יודע כמה זמן אחזיק בתחום השפיות ללא המנה היומית.
המלצות באיזור נתניה?
גלעד בצו 8 וגם אני "נתקעתי" ללא קפה.
לא יודע כמה זמן אחזיק בתחום השפיות ללא המנה היומית.
המלצות באיזור נתניה?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
טוב אז קניתי ברות קפה, תודה לכולם על הכוונה
טיפ למחפשים: צריך לרדת למטה , אפשר לעשות את זה בקלות אם באים מרחוב אבשלום גיסן
אם לא הצלחתם להבין אז כשאתם לעלה והבנתם איזה בניין זה, צריך לרדת למטה, אפשר ללכת למטה לכיוון הרחוב החוצה אבשלום גיסן ואז לרדת ולחזור לאותה נקודה , יש שם כניסה שהיא פתוחה עם הארובות של הקפה והכול (לא דרך דלתות הברזל שלמעלה שסגורות)
הקפה שהציעו לי הוא "משולש" , בעצם כול הקפה שלהם מורכב מהרבה סוגים של תערובות וזה לא חד זני, הקפה הזה מורכב מ 80/20 לטובת ערביקה
ניסיון ראשון: קפה טוב, צריך עוד נסיונות כדי להבין אם מספיק מורכב כדי לא לשעמם לטווח הרחוק (מקווה שזה שהוא מעורבב יעזור בנושא)
מחיר: 80 שח לקילו קפה קלוי (מחיר טוב!)
טרי בן שבוע ודי קרוב לעבודה שלי ככה שאני מרוצה
טיפ למחפשים: צריך לרדת למטה , אפשר לעשות את זה בקלות אם באים מרחוב אבשלום גיסן
אם לא הצלחתם להבין אז כשאתם לעלה והבנתם איזה בניין זה, צריך לרדת למטה, אפשר ללכת למטה לכיוון הרחוב החוצה אבשלום גיסן ואז לרדת ולחזור לאותה נקודה , יש שם כניסה שהיא פתוחה עם הארובות של הקפה והכול (לא דרך דלתות הברזל שלמעלה שסגורות)
הקפה שהציעו לי הוא "משולש" , בעצם כול הקפה שלהם מורכב מהרבה סוגים של תערובות וזה לא חד זני, הקפה הזה מורכב מ 80/20 לטובת ערביקה
ניסיון ראשון: קפה טוב, צריך עוד נסיונות כדי להבין אם מספיק מורכב כדי לא לשעמם לטווח הרחוק (מקווה שזה שהוא מעורבב יעזור בנושא)
מחיר: 80 שח לקילו קפה קלוי (מחיר טוב!)
טרי בן שבוע ודי קרוב לעבודה שלי ככה שאני מרוצה