קניתי את הרסיבר (X3000), רוצה ייעוץ והכוונה לגבי הרמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Benw פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם וערב טוב,
מי שאולי שם לב בשרשור הקודם, אני סטודנט שעובר לדירה בצפון ואני רוצה לבנות לי מערכת קולנוע ביתית נחמדה לדירה שתהיה לי.
בזכותכם קניתי את הX3000 שזה בהחלט התחלה מכובדת, עכשיו אני מגיע לשלב 2 - קניית הרמקולים.
אני עומד לקבל מענק שחרור מצה"ל, ואני לא בן אדם "קמצן" בלשון המעטה, אז התקציב שלי יכול להיות בסדר, אבל כמובן לא גבוהה מדיי.
איך מתחלק שלב קניית הרמקולים? אתה קונה את כל ה5 והסאב במכה? או שקונים בנפרד סאב / 2 קדמיות חזקות / ועוד 3 של ה5.1 ?
האם כדאי לקנות גם רמקולים מחו"ל?
אילו רמקולים יכולים לעשות את העבודה במחיר לא גבוהה מדי אך גם כמובן שיהו כתף תומכת לרסיבר?

אשמח לתגובות והמלצות. חשוב לציין שאני הולך לשמוע איתם גם הרבה מאוד מוסיקה מהטלפון.
תודה לכולם!

OriAmigos
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הכי טוב ללכת לחנות מקצועית לשמוע רמקולים בטווח מחירים שלך רק תזהר לא להסתכל על רמקולים מעל התקציב חח אחרי זה לא תעזוב עד שתקנה אותם , בכל אופן רסיבר מצויין לא שמעתי בו אבל הביקורות אומרות הכל לך לחנות תאזין תחליט אם המחיר יהיה לך יקר תחפש אותו ביד 2 או ביכלל אם באלך לחפש רמקולים שעולם 5 אלף בחנות ב 2-3K יש לך יד2 בכללי ממליץ להסתכל ! בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”