חייב עזרה דחופה בקשר למחשב נייד..!!
צהריים טובים לכם.
אני מאוד מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי מכיוון שאינני רוצה לקנות מחשב נייד וסתם לזרוק כסף.
אני צריך מחשב נייד בשביל לימודים באוניברסיטה (Office), קצת סרטים, YouTube ואולי שיריץ איזה משחק או שניים (Maple Story, Gta SA) וזהו.
התקציב שלי הוא עד 2000 שקלים עם אפשרות חריגה ל-2300 שקלים.
הסתכלתי קצת וחשבתי אולי על המחשב הזה:
http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?productid=9300
מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים? תודה רבה רבה.
אני מאוד מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי מכיוון שאינני רוצה לקנות מחשב נייד וסתם לזרוק כסף.
אני צריך מחשב נייד בשביל לימודים באוניברסיטה (Office), קצת סרטים, YouTube ואולי שיריץ איזה משחק או שניים (Maple Story, Gta SA) וזהו.
התקציב שלי הוא עד 2000 שקלים עם אפשרות חריגה ל-2300 שקלים.
הסתכלתי קצת וחשבתי אולי על המחשב הזה:
http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?productid=9300
מה אתם אומרים? על מה אתם ממליצים? תודה רבה רבה.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
עזרה דחופה ?! אתה בטוח שזה עניין של חיים ומוות שזה כל כך דחוף לך ?!
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
עזוב את החנות שמלחיצה אותך במבצעים של הדקה ה-90 בשביל לרמות אותך כמו תמיד, לך על מחשב הasus שdraco המליץ
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
נשמע לי שמורחים אותך. תתרחק ממוכר שאומר דבר כזה ותמצא חנות רצינית.
אמרו לי שכדאי win 8 על המחשב הזה(זה שהציעו לי פה כמה הודעות למעלה).. ואמרו לי בחנות ש-win 7 אפשרי אבל זה יותר קשה להתקין....mrunderhill כתב:נשמע לי שמורחים אותך. תתרחק ממוכר שאומר דבר כזה ותמצא חנות רצינית....
אני לא מבין בזה כלום, אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ופשוט לתת לי מחשב נייד שיריץ win 7 בקלות.
· הטכנאי שיש לנו במשפחה(אנחנו תמיד קוראים לו כשצריך משהו, כבר כמה שנים), אמר שבמחשב הזה זה יעלה עוד 50 שקל כדי להתקין win 7 כי זה קשה יותר..) נשמע לי קצת לא אמין אבל זה מה שיש כשלא מבינים כמעט כום בדברים האלה.draco כתב:מה זה יותר קשה להתקין זה מחשב שנמכר ללא מערכת הפעלה ולכן אתה מקבל דיסק דרייברים
תתקין 7
תתקין דרייברים
ורוץ על המגרש...