ל.א
-
YehielMalka
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
-
YehielMalka
- חבר שרק התחיל

@mp3lll
אוקיי, המחשב בבית לא יכול לאחסן סרטים, עדיין ההמלצה לסטריימר מתאימה?
ולמה לא DVD?
אוקיי, המחשב בבית לא יכול לאחסן סרטים, עדיין ההמלצה לסטריימר מתאימה?
ולמה לא DVD?
-
YehielMalka
- חבר שרק התחיל

·תודה! לא, אין לי ספריית DVD בבית.guys כתב:מצטרף להמלצה מעליי..
אם אתה רוצה לראות קבצי mkv, באיכות של 720 ומעלה, DVD לא מיועד לזה.
לטעמי, אלא אם יש לך קולקציה של כותרי DVD נרחבת אין שום טעם ברכישה כזו.. מי רוצה לצרוב תכנים ולראות באיכות ירודה?...
אשמח לקבל המלצה לסטריימר, אך אצתרך מחשב מחובר לסטרימר?
-
YehielMalka
- חבר שרק התחיל

מעולה, שוב תודה.
ואם אהיה קצת קטנוני ובכל זאת אתעקש על נגן DVD, מה מומלץ לפי הצרוך שלי?
ואם אהיה קצת קטנוני ובכל זאת אתעקש על נגן DVD, מה מומלץ לפי הצרוך שלי?
Re: המלצה לנגן DVD שקורא את כל הפורמטים.
שלום,YehielMalka כתב:שלום לכולם,
מידי פעם אני נכנס לאתר לקבל המלצות וחוות דעת ותמיד אני מוצא את מבוקשי, כך מעולם לא נרשמתי.
כעת אני מחפש המלצה לנגן DVD אך לא מוצא חוות דעת לנגן שיתאים לי,
אני מעוניין בנגן DVD שיקרא את כל סוגי הפורמטים לרבות mkv, שתהיה לו יציאת USB, כמובן עם חיבור Hdmi, קומפקטי כי המדף קטן כמו ממיר הוטלא חייב bluray, אך לא יזיק והכי חשוב שיהיה אמין עם אחריות יבואן אמינה. התקציב הוא 300-400 ₪. מקווה שכל זה יכנס בתקציב שלי,
הטלויזיה שלי היא 32 אינצ'.
אין לי חיבור USB בטלויזיה ואין לי אפשרות לחבר מחשב, אך אשמח לשמוע אלטרנטיבות שונות מנגן בתקציב זה..
תודה לכולם....
כמו ששמת לב, בפורום הזה לא תקבל עצות אפקטיביות לגבי נגן DVD כי כולם פה עברו לפתרונות טובים יותר לפני שנים ולא מבדילים בין נגני DVD שנמכרים בשוק.
לכן, אם אתה מתעקש על נגן DVD תצטרך לעבור על המפרטים לבד ולראות מה מתאים לצרכים שלך. קשה לי להאמין שב 400 ש"ח תמצא נגן DVD שתומך ב MKV עם חיבור HDMI וכל מה שרשמת.
אם אתה מוריד סרטי DivX עם תרגום מובנה באיכות SD (גודל 700 מגה) אז הכל יעבוד חלק בכל הנגנים והממירים ונגני ה DVD.
אם הבנתי נכון את הצרכים שלך הפתרון הזול ביותר לדעתי: שילוב של נגן מדיה זול מאוד עם חיבור HDMI שתומך ב MKV (נניח 300 ש"ח) + DOK בגודל 8 GB (מחיר 18 ש"ח). יש אפילו ממירים של עידן+ שמנגנים MKV דרך USB חיצוני ועולים פחות מ 200 ש"ח.
ז"א: ב 318 ש"ח תוכל להוריד סרטים באיכות HD, להעתיק לדיסק-און-קי ואחרי צפיה למחוק את הסרט.
הפתרון לכאורה מסורבל אבל עדיין פחות מסורבל מצריבה על דיסקים.
אם תרצה לטעון הרבה סרטים פשוט תקנה דיסק חיצוני גדול יותר.
רק תהיה מודע לכך שבנגן מדיה זול יש סרטים שלפעמים לא עובדים (למשל עם האודיו ב DTS) וגם התרגום לעברית דרך SRT לא חלק, זה דבר שכדאי לבדוק לפני הקניה.
מקווה שעזרתי
YehielMalka
- חבר שרק התחיל

@gilg7
תודה רבה גיל, עזרת מאוד. אלך על סטרימר!
אם זה אפשרי, אוכל לקבל המלצה לסטרימר (למרות שאני בפורום DVD) פשוט אך אמין,
תומך בתפריטים בעברית, כותביות, MKV וכו' עד 400 ש"ח.
כבר יש ברשותי כונן קשיח חיצוני 1TB.
שוב, תודה לכל המגיבים.
שוב, תודה לכל המגיבים.
הי,YehielMalka כתב:@gilg7
שוב, תודה לכל המגיבים....
אני מציע שתפתח פוסט חדש בפורום סטרימרים עם הגדרות של הצרכים שלך ותקציב.
לי אישית אין המלצה כי הסטרימר שלי (Xtreamer Sidewinder) עובד מצויין כבר מספר שנים אבל זה דגם ישן מאוד ונראה לי שהמחיר שלו כיום 650 ש"ח מופרז בשביל מוצר ישן.
כמה נק' לפני שתפתח את הפוסט בפורום סטרימרים:
- ראשית: המכשיר שאתה צריך הוא נגן-מדיה ולא סטרימר, ז"א אתה לא צריך הזרמה של מדיה אלא ניגון קובץ מדיה. בכל אופן, לרוב נגני המדיה קוראים סטרימר וממילא כל הסטרימרים גם מנגנים קבצי מדיה אז זו רק הערה טכנית.
- עכשיו: על כל עצה שיתנו לך בפורום יש סיכוי שיתנו גם עצה הפוכה וכל המגיבים יביאו נימוקים מפורטים שאת רובם אין לך יכולת לבדוק. בסופו של דבר תצטרך לקבל החלטה לבד.
- ב 500-600 ש"ח לא תוכל לרכוש את הסטרימרים המובילים, כמו שציינתי יש דגמים ישנים במחירים האלא כמו Xtreamer או WD. לגבי Xtreamer: יש ביקורות רעות על הדגמים החדשים יותר. אצלי הדגם הישן עובד 10 שעות ביום כבר למעלה מ 4 שנים בלי בעיות.
- יש אפשרות לרכוש בסכום של 250-300 ש"ח מחו"ל (נניח AliExpress) מכשירי Android TV Box מסוג CS918 עם מעבד 4-ליבות. המכשירים האלה יכולים לשמש בין היתר כנגני מדיה ולפי דעתי יענו על כל הצרכים שלך ואפילו ישאר לך עודף (שים לב שאתה לא מגיע ל 75$ כדי לא לשלם מיסים). אין לי נסיון אישי אם המכשירים האלה אבל אם אין לך סרטים של 1080P נראה לי שיעבוד לך מצויין. שוב: כדאי שתתייעץ בפורום עם המומחים ותציין שאין לך סרטים כבדים במיוחד.