פותח השרשור סיפק קישורית להודעת המכירה המקורית. הוא לא הציג שום דבר בצורה לא נכונה. אם כבר יש משהו לא נכון זה שכל מיני הזויים מאתר יד 2, שבדרך כלל אין להם פנים, השתחלו לכאן, עושים שימוש חינם בלוחות, מבלבלים את המוח, מתחצפים לקונים עם דרישות מקן הקוקייה ועוד יש להם תלונות על מי ששואל שאלות. אם פירסמת כאן - אתה חשוף לביקורת. אין ארוחות חינם ובחיים לא תמכור בצורה כזו.
כל הקישורים שסיפקת - הזויים בדיוק כמו ההודעה שלך.
אף אחד מהם לא כולל מחיר ראלי. זה שאנשים מבקשים מחיר על סחורה - לא אומר שהם יקבלו אותו ולא אומר שזה מה שהסחורה שווה. רק חמור חושב כך והגיע הזמן להבהיר זאת פעם אחת ולתמיד. ציוד אודיו שווה רק מה שמוכנים לשלם בעבורו, ולא מה שדורשים בעדו.
זה מה שהסחורה שווה. ו
זה מחיר ראלי.
את אף אחד לא מעניין שהחלטת למכור תקליטים וקבעת לרוכשים הפוטנציאליים מה אמור להיות הטעם המוזיקלי שלהם. 'ללא אפשרות בחירה'

מה זו השריטה הזו? אני לא מבין? אולי תוסיף גם סריג חורף, זוג תחתונים ומאפרה, גם כן בלי אפשרות בחירה. מה דעתך?
הפטפון הנמכר לא דומה בכלל ל-SL-1210. יש לטכניקס וחוביביהם הררכיה ברורה. הפטפון הזה נמצא באיזור התחתית שלה. זה ידוע לכולם - וזה גם ידוע לך, אחרת לא היית מוכר ומספר סיפורי אלף לילה ולילה.
ה-M75 הוא ראש מיושן, צובע, עם מחט אליפטית 7 * 4 מיל' משנות ה-60'. יש לי כאלה שקיבלתי חינם. העברתי הלאה. פחות מנסבל לדעתי. אפשר למצוא כאלה בלי סוף ב-eBay עם או בלי הקופסה המקורית. זה שאתה מתעקש למכור אותו עם הפטפון במחיר של פי ארבע מהשווי שלו זו בעייה שלך - לא של אף אחד אחר.
יהודי יקר אתה צודק. תקנה בארצות הברית ותשלם מכס ומס קניה על פטיפון 110 וולט 60 הרץ במצב לא ידוע ותקלקל שנים של הנאה לקונה ישראלי כי אתה נהנה לקלקל מכירות בבקשה אל תתקשר אלי כי לא אמכור לך ואני מצטער ששלחתי לך את הטלפון שלי אני חבר באתר למעלה מעשור והידע שלי לא מועט בכל תחום האלקטרוניקה והמחשבים ואני חש כי בחרתה בשיטה לא נעימה כדי להשיג את הפטיפון והתקליטים במחיר לא ראלי תוך פגיע בשמי הטוב על ידי יצירת דיון ציבורי עם פתיח שמתאר את המכירה לא באמת כפי שהיא
...
'שמך הטוב'? יש מישהו שמסוגל לפגוע בו יותר מהגול העצמי הזה? האמת היא שכל המכירה הזו נראית יותר כמו איזה אונס מאשר כמו מכירה כיפית של ציוד אנלוגי. ואת זה אני אומר 'בלי אפשרות בחירה'. טפל בעצמך. קח את התרופות הנכונות ושחרר את כולנו מהודעות כאלה.