לא רלוונטי
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
פרטים עליו ניתן לראות כאן :
http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaiomobility/product-SVD13223CXW/
זהו קישור לאתר היצרן
http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-vaio/cat-vaiomobility/product-SVD13223CXW/
זהו קישור לאתר היצרן
נערך לאחרונה על ידי DavidHurd ב 02/08/2014 19:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בכל מקרה מדובר על עסקה בלתי משתלמת בעליל, היות וכל אחד יכול לבצע יבוא אישי של אותו הדגם בדיוק מאמזון ארה"ב ולקבל מחיר עד הבית של פחות מ-4,500 ש"ח.
למה שמישהו ישלם 40% יותר על משומש!?

למה שמישהו ישלם 40% יותר על משומש!?
- epony
- חבר במועדון 10K

מנסיוני הלא קצר עם אמזון, בקניה ישירה דרכם המחיר שנותנים לך הוא המחיר הסופי.
אתה יכול להמשיך לנסות ולספר תירוצים, אבל האמת היא שמחשב משומש שעלה לך במקרה הכי מופרך 5,500 ש"ח שווה במקרה טוב אולי חצי מהמחיר שאתה מבקש. יש גבול לשחיתות!

אתה יכול להמשיך לנסות ולספר תירוצים, אבל האמת היא שמחשב משומש שעלה לך במקרה הכי מופרך 5,500 ש"ח שווה במקרה טוב אולי חצי מהמחיר שאתה מבקש. יש גבול לשחיתות!
- epony
- חבר במועדון 10K

זה עניין שלי כי הוא ניסה למכור לי את הלוקש הזה, וחיפוש פשוט באמזון הוכיח שהוא טועה במקרה הטוב, ופועל בחוסר תום לב מובהק במקרה הפחות טוב...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
@epony
לא מתאים - לא צריך. מה אכפת לך כמה מחיר הוא שם? אם זה יקר, לא יקנו. המטרה בלוחות זה לא לייצר ויכוחים או דיונים על המחיר - לשם כך יש הודעות פרטיות.
לא מתאים - לא צריך. מה אכפת לך כמה מחיר הוא שם? אם זה יקר, לא יקנו. המטרה בלוחות זה לא לייצר ויכוחים או דיונים על המחיר - לשם כך יש הודעות פרטיות.
זה נכון שיש לו זכות לדרוש כמה שהוא רק רוצה על המוצר, אבל גם לחברי פורום אחרים יש את הזכות להצביע על כך שהמחיר שהוא מציע לא משתלם, בדיוק כמו שיש לחברי הפורום את הזכות לרשום שהמחיר בחנות X יקר יותר מבחנות Y(מבלי להיכנס לשאלה אם זה נכון או לא במקרה הזה), זה נראה לי לגיטימי לגמרי ואף מוסרי.
כך שאני לא מבין מדוע אתם מתרעמים על EPONY.
כך שאני לא מבין מדוע אתם מתרעמים על EPONY.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
לדעתי EPONY אכן תרם לכאלה שמתעניינים ותוהים אם המחיר טוב או לא.
הבעיה שהייתה פה תגובה מעט מעליבה ואישית (בזה ש EPONY אמר "יש גבול לשחיתות") ובזה יש טעם לפגם.
ואין פה כלל שחיתות זהו שוק חפשי וכל אחד יכול לבקש מה שהוא רוצה
תעיפו מבט במחירים ביד 2 ותראו שהרבה פעמים אנשים מבקשים מחירים יותר גבוהים ממוצר חדש ועוד אומרים שזו מציאה.
בדיוק כמו רוכל בשוק שאומר "תאמינו לי.... לי עולה יותר"
הבעיה שהייתה פה תגובה מעט מעליבה ואישית (בזה ש EPONY אמר "יש גבול לשחיתות") ובזה יש טעם לפגם.
ואין פה כלל שחיתות זהו שוק חפשי וכל אחד יכול לבקש מה שהוא רוצה
תעיפו מבט במחירים ביד 2 ותראו שהרבה פעמים אנשים מבקשים מחירים יותר גבוהים ממוצר חדש ועוד אומרים שזו מציאה.
בדיוק כמו רוכל בשוק שאומר "תאמינו לי.... לי עולה יותר"
מבלי להיכנס לדיון של משתלם או לא משתלם - אני ממליץ לקונים מחו"ל להשתמש בשירות של "מחשבון אמאזון" ב-buy2usa כדי לראות כמה יעלה לייבא דרכם מוצר כלשהו: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch?a ... amazonCalc
הזמנתי ככה כבר מספר מוצרים וזה חוסך את כל החשש מהמכס ומעלויות הפתעה למיניהן.
הזמנתי ככה כבר מספר מוצרים וזה חוסך את כל החשש מהמכס ומעלויות הפתעה למיניהן.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!