שליטה על מערכת קולנוע ביתית דרך האייפד
-
AviWaldman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי.. אני חדש כאן, אבל די מבין בעולם הגאדג׳טים..
מחפש פתרון להרכבה עצמית שיאפשר שליטה מרכזית בכל מרכיבי הקולנוע הביתי הקיים שלי דרך האייפד.
האם קיימים פתרונות כאלו עבור מרכיבים קיימים (לדוגמא רסיבר בן כמה שנים ללא חיבור רשת)?
אשמח להמלצות, הפנייה למאמרים או פירסומים וכו׳.
תודה
מחפש פתרון להרכבה עצמית שיאפשר שליטה מרכזית בכל מרכיבי הקולנוע הביתי הקיים שלי דרך האייפד.
האם קיימים פתרונות כאלו עבור מרכיבים קיימים (לדוגמא רסיבר בן כמה שנים ללא חיבור רשת)?
אשמח להמלצות, הפנייה למאמרים או פירסומים וכו׳.
תודה
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אחד הפתרונות הפשוטים יחסית הוא לרכוש את המוצר הבא של לוג'יטק:
http://www.logitech.com/en-us/product/h ... timate-hub
99 דולר
המוצר מאפשר שליטה בכל המכשירים באמצעות תוכנה שמותקנת על האייפון/אייפד/אנדרואיד.
הפקודות עוברות מהאייפד ל"האב" והוא משדר אות IR לכל אחד מהמכשירים.
מאגר הנתונים העצום של לוג'יטק מאפשר שליטה גם במכשירים ותיקים. גם מכשירים שלא נמצאים במאגר ניתן להגדיר ידנית.
בנוסף אפשר לרכוש את ה"האב" עם שלט רגיל/טאצ', אם תרצה.
כך נראית אפליקצית השליטה:
https://itunes.apple.com/us/app/harmony ... 53860?mt=8
http://www.logitech.com/en-us/product/h ... timate-hub
99 דולר
המוצר מאפשר שליטה בכל המכשירים באמצעות תוכנה שמותקנת על האייפון/אייפד/אנדרואיד.
הפקודות עוברות מהאייפד ל"האב" והוא משדר אות IR לכל אחד מהמכשירים.
מאגר הנתונים העצום של לוג'יטק מאפשר שליטה גם במכשירים ותיקים. גם מכשירים שלא נמצאים במאגר ניתן להגדיר ידנית.
בנוסף אפשר לרכוש את ה"האב" עם שלט רגיל/טאצ', אם תרצה.
כך נראית אפליקצית השליטה:
https://itunes.apple.com/us/app/harmony ... 53860?mt=8
-
AviWaldman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
תודה רבה!!
- ItsikItsik
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
שליטה על המדיה
קודם כל תודה רבה על הפרסום רציתי לדעת המכשיר הזה מצריך גם עיניות ir או שלא צריך כלום? ושאלה שניה זה ברגע שאני מחבר את זה אז אני יכול מכל מכשיר שיש לי בבית לשלוט באמצעות האפליקציה על המדיה? והם זה מסובך להתקנה
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
Re: שליטה על המדיה
@ItsikItsik
·
אנסה לענות:
1. המכשיר עצמו הוא בעצם משדר ir. הוא מתרגם את הנתונים שעוברים אליו ממכשיר הסלולר/טאבלט דרך הwifi לאות אינפרא אדום אותו הוא משדר למכשירים. ניתן לחבר למכשיר עיניות נוספות למכשירים שנמצאים במדפים מרוחקים או בארון אחר . בתלות בדגם מקבלים עיניות נוספות וניתן לקנות עוד אם צריך. בעקרון אם המכשירים מרוכזים באותו טווח שההאב רואה את כולם בטווח סביר לא תצטרך עיניות נוספות.
2. השליטה היא על המכשירים ולא ישירות על המדיה. כלומר לא תוכל לראות באייפד את שמות השירים שמנוגנים בסטרימר. כל מה שתראה בשלט הרגיל תוכל לעשות עם הרהיב הזה דרך הסלולר. בטאבלטים תוכל לקבל גם נתונים נוספים ( יותר רלוונטי בארהב שם תוכל לקבל לוח שידורים מלא על האייפד) . אין סיבה שלא תוכל להתקין את התוכנה על כמה מכשירי סלולר בבית ולהשתמש בהם אבל לא נסיתי בעצמי לוודא שזה עובד
3. ההתקנה פשוטה ותוכנת הניהול של הרמוני פשוטה יחסית לשימוש ומאפשרת הגדרה פשוטה לשלל המכשירים והשלטים שברשותך. במאגר הנתונים יש כמות עצומה של ציוד ובנוסף ניתן להוסיף מידע גם משלטים שהמערכת לא זיהץתה אוטומטית ( ir בלבד). ובכל מקרה אם תתקע, יש פה לא מעט אנשים שמתמשים בה והגדירו באמצעותה (התוכנה היא לכל השלטים של לוגיטק בשינויים קלים) ויוכלו לסייע
·
אנסה לענות:
1. המכשיר עצמו הוא בעצם משדר ir. הוא מתרגם את הנתונים שעוברים אליו ממכשיר הסלולר/טאבלט דרך הwifi לאות אינפרא אדום אותו הוא משדר למכשירים. ניתן לחבר למכשיר עיניות נוספות למכשירים שנמצאים במדפים מרוחקים או בארון אחר . בתלות בדגם מקבלים עיניות נוספות וניתן לקנות עוד אם צריך. בעקרון אם המכשירים מרוכזים באותו טווח שההאב רואה את כולם בטווח סביר לא תצטרך עיניות נוספות.
2. השליטה היא על המכשירים ולא ישירות על המדיה. כלומר לא תוכל לראות באייפד את שמות השירים שמנוגנים בסטרימר. כל מה שתראה בשלט הרגיל תוכל לעשות עם הרהיב הזה דרך הסלולר. בטאבלטים תוכל לקבל גם נתונים נוספים ( יותר רלוונטי בארהב שם תוכל לקבל לוח שידורים מלא על האייפד) . אין סיבה שלא תוכל להתקין את התוכנה על כמה מכשירי סלולר בבית ולהשתמש בהם אבל לא נסיתי בעצמי לוודא שזה עובד
3. ההתקנה פשוטה ותוכנת הניהול של הרמוני פשוטה יחסית לשימוש ומאפשרת הגדרה פשוטה לשלל המכשירים והשלטים שברשותך. במאגר הנתונים יש כמות עצומה של ציוד ובנוסף ניתן להוסיף מידע גם משלטים שהמערכת לא זיהץתה אוטומטית ( ir בלבד). ובכל מקרה אם תתקע, יש פה לא מעט אנשים שמתמשים בה והגדירו באמצעותה (התוכנה היא לכל השלטים של לוגיטק בשינויים קלים) ויוכלו לסייע
- ItsikItsik
-
- חבר פעיל

- ItsikItsik
-
- חבר פעיל

לוגיטק האב
התחדשתי האב של לוגיטק ואני חייב לומר שהמוצר מצויין ותודה רבה על ההמלצה
רק הנושא של התרחישים לפעמים עובד ולפעמים לו יש למישהו אפשרות להסביר איך בונים תרחיש בו זמנית על כמה מוצרי מדיה
רק הנושא של התרחישים לפעמים עובד ולפעמים לו יש למישהו אפשרות להסביר איך בונים תרחיש בו זמנית על כמה מוצרי מדיה