רעיונות לאיתור נזילה
בחודש האחרון נתקלתי 3 פעמים בשלולית מים די גדולה (200 מ"ל להערכתי) מתחת למכונה. במים נמצאו שאריות של קפה.
בפעם הראשונה חשבתי שזה אולי חור שנוצר במגירת הריקון לאחר שנפלה לי על הרצפה. אבל אחרי בדיקה שעשיתי שללתי. פתחתי את המכסה והכל היה יבש בפנים.
בפעם השניה חשבתי שאולי המגירה לא היתה צמודה מספיק למכונה וצינור הניקוז שמשחרר עודף למגירה זלג מחוץ למגירה.
היום זה קרה לי בפעם השלישית,כשעה לאחר שחלטתי 2 כוסות שוב שלולית גדולה עם שאריות קפה. הבטתי מתחת למכונה וראיתי טפטוף מהתפר הקדמי. שוב פתחתי המכסה ובפנים הכל פיקס. הארתי עם פנס ולא הצלחתי לזהות שום מוקד שדולף. הפעלתי את המכונה וביצעתי בקפלאש והזרמתי מים מהראש. הבטתי על כל הרכיבים ולא נמצא זכר לנזילה.
אציין שזה תמיד התרחש כשלא היייתי ליד המכונה אלא זמן מה לאחר שהשתמשתי בה ושזה לא משהו קבוע.
אודה על רעיונות לאיתור התקלה.
בפעם הראשונה חשבתי שזה אולי חור שנוצר במגירת הריקון לאחר שנפלה לי על הרצפה. אבל אחרי בדיקה שעשיתי שללתי. פתחתי את המכסה והכל היה יבש בפנים.
בפעם השניה חשבתי שאולי המגירה לא היתה צמודה מספיק למכונה וצינור הניקוז שמשחרר עודף למגירה זלג מחוץ למגירה.
היום זה קרה לי בפעם השלישית,כשעה לאחר שחלטתי 2 כוסות שוב שלולית גדולה עם שאריות קפה. הבטתי מתחת למכונה וראיתי טפטוף מהתפר הקדמי. שוב פתחתי המכסה ובפנים הכל פיקס. הארתי עם פנס ולא הצלחתי לזהות שום מוקד שדולף. הפעלתי את המכונה וביצעתי בקפלאש והזרמתי מים מהראש. הבטתי על כל הרכיבים ולא נמצא זכר לנזילה.
אציין שזה תמיד התרחש כשלא היייתי ליד המכונה אלא זמן מה לאחר שהשתמשתי בה ושזה לא משהו קבוע.
אודה על רעיונות לאיתור התקלה.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
צינור העודפים מכוון כמו שצריך לתוך מגש העודפים?
שאריות הקפה יתכן וכי הן פשוט לכלוך מתחת למכונה?
שאריות הקפה יתכן וכי הן פשוט לכלוך מתחת למכונה?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לא. הוא לא אמור לשחרר כמות גדולה של מים ממה שאני יודע.
מדובר על כמה מיליליטרים של מים לא עשרות מיליליטרים.
מדובר על כמה מיליליטרים של מים לא עשרות מיליליטרים.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזה מכונה?
יש שובר וואקום עם צינור?
יש שובר וואקום עם צינור?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)