כרגע מה שיש לי :
- מערכת רמקולים של Logitech Z323 הכוללים סאב וופר 18W , ושני רמקולים של 6W כ"א, סה"כ מערכת 30 W .
- מערכת רמקולים ניידת שאני הכנתי , עובדת גם על חשמל בבית וגם ניידת עם מצבר , 40 W .
מה שאני רוצה לעשות (נקודת המבט שלי היא שאני שוכב במיטה ) :
-לשים את המערכת של ה40W מולי
-הרמקולים של Logitech מולי למעלה (אחד צד ימין השני צד שמאל) , להחליף את הסאב וופר לסאב של 30~50 וואט ולשים על הרצפה כמובן .
-לקנות רמקולים של רכב בגודל של 2.5~.3.5 אינץ' , כל אחד 5~7 וואט , לבנות להם תיבות תהודה קטנות ולשים אותם מאחוריי אחד צד ימין ואחד צד שמאל , ולחבר אותם למגבר של 10~15 W .
עכשיו השאלות :
1.הרמקולים של הLogitech והרמקולים שאני בניתי הם בעלי שני מגברים שונים , ז"א שאני מחבר 2 כבלי AUX למחשב והוא מפעיל בו בזמנית את שני הרמקולים (כרגע זה עובד) , אני אצליח לעשות אותו דבר עם הרמקולים שאני רוצה לבנות מאחוריי ופשוט לקנות מפצל של 4 AUX ולחבר את שלושת המגברים למחשב ?
2.אין לי מידע על המגבר המובנה של הרמקולים של Logitech , אבל יש תמונה (אני אצרף את כל התמונות בסוף), רשום שהוא צריך 100~240V (כמו כל מכשיר חשמל) ורשום גם 500mW , לפי החישוב שלי ז"א 240X500mA = המגבר הוא של 120 וואט?
על פי זה שמתח כפול זרם שווה להספק .. אם זה נכון אז אכן אני אוכל לחבר אליו סאב של 30~50 וואט ואולי לנסות לחבר את שני הרמקולים שאני אקנה .
3.אשמח אם תמליצו על רמקולים זולים עם המפרט שרשמתי (עד 70 שקל לזוג) , וסאב וופר 50~30 בגודל 4 אינץ' (עד 80 שקל) , לא פוסל מחו"ל .
התמונות :
הרמקולים של Logitech :
הסאב וופר שלהם :
המגבר המובנה של המערכת של Logitech :
והמערכת שאני בניתי :
סליחה על החפירה , מקווה שהייתי מובן ברוב הפסקה הענקית הזאת .
תודה מראש לעזורים (: