הסתכלתי על המבצע קיץ שלהם, ולמרות כל הטלפונים שקיבלתי מהם לא קיבלתי הצעה שונה ממה שיש באתר אפילו בשקל
ההצעה שקיבלתי היא ככה:
2 yesHD
1 yesMaxTotal
כל זה ב230
מעבר לזה אני יכול עם אינטרנט 40 מגה וקו קל ב352 או עם 100 מגה ב384 (עם VOD אני חושב).
אז נותרתי עם כמה שאלות:
1. שווה לקחת את ה40 מגה של בזק? אני עכשיו עם 100 מגה אצל הוט ובאינטרנט אלחוטי גם ככה המהירות יורדת ובמחשב בחדר המהירות מגיעה למקסימום 30. הנציגה חפרה המון על כמה שהאינטרנט של בזק איכותי, אבל המהירות נראית לי קטנה מדי בתור אחר שמוריד הרבה קבצים.
2. אפשרי להקליט דרך ממיר אחד תוכניות מהממיר המקליט? כלומר, אפשר לצפות בממיר שהוא לא מקליט בתוכניות ממיר אחר, אבל אפשרי גם להקליט דרך ממיר אחר, הקלטה מרחוק?
3. ההצעה טובה? התקשרו אליי המון נציגים אבל ההצעה לא שונתה. גם על ההתקנה הם דורשים 99, יש טעם לנסות להתעקש על התקנה בחינם? הנציגה אמרה שבגלל שאני לוקח שני ממירי HD לא מגיעה לי התקנה בחינם כמו שרשום במבצע ולא היה לי כוח להתווכח איתה יותר מדי על זה
4. כעת יש לי מודם של הוט בממד ששם הראוטר נמצא והקליטה זוועתית ברחבי הבית. אפשרי למקם את הנקודת אינטרנט החדשה שאני אעשה אצל בזק (אלא אם כן מישהו מחיר טוב יותר במקום אחר) בסלון? אין לי אופציה להעביר כבלי אינטרנט בבית, אבל כן כבר יש בסלון כבר שקע טלפון של HOT.
תודה לעוזרים