הזרמת אות וידאו של עידן + בארגון לצפיה בדפדפן סטנדרטי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
AmihayNoy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שם מלא: Amihay Noy
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צריך עזרה:

נתון:
* רשת ארגונית
* מקור אות וידאו - ממיר של עידן + עם יציאת וידאו
* מספר צרכנים על עמדות עם דפדפנים סטנדרטיים

המטרה:
בהנתן URL (צריך שיהיה קבוע!!!) כל צרכן יוכל להזינו בדפדפן שלו ולראות את אות הוידאו

פתרון אפשרי?!? (ניחוש שלי)
1. ממיר עידן + מחובר לכרטיס וידאו על שרת. על השרת מותקנת תוכנה שתופסת את אות הוידאו מהכרטיס ומייצרת URL להזרמת האות.
2. פתרון חומרה - ממיר עידן+ מחובר לדוחס וידאו. דוחס הוידאו מחובר לרשת ומייצר URL להזרמת האות.

ישנה עוד אפשרות?
מה עדיף?
למה?
אם הולכים על האופציה השנייה שמועדפת עלי משום מה - אולי מישהו יכול להמליץ על דוחס וידאו שיספק את הסחורה?
אם הולכים על האופציה הראשונה - המלצה על כרטיס מסך ותוכנת הזרמה של הוידאו

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #2 

לדעתי יש אופציה פשוטה בהרבה (אני משתמש בה בבית. כמובן עם פחות "לקוחות" ממך)
מתקינים דונגל עידן פלוס על השרת ואז לכל המחשבים ברשת יש גישה אליו באמצעות תוכנה כמו ARGUS TV.
אצלי יש שני רזברי פיי שמושכים ככה את שידוי עידן פלוס מהמחשב המרכזי.

יש מדריך שנכתב על מנת להסביר את התהליך וכולו מבוסס בסוף על חיבור http
http://www.hometheater.co.il/vt207773

אגב, טכנית, מה שהתוכנה עושה זה מייצרת באפר של השידורים על השרת המרכזי (קובץ של כמה מאות מגה) וכל הלקוחות ברשת יכולים לגשת אליו בזמן אמת. אגב אפשר לראות ערוצים שונים במקביל בשיטה זו

AmihayNoy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שם מלא: Amihay Noy
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

פתרון ללא תוכנה ייעודית על הלקוח חוץ מדפדפן

שליחה #3 

@eyalron
·
תודה אייל אבל אני צריך פתרון שלא דורש תוכנה ייעודית על צד הלקוח כיוון שהתוצאה אמורה ליהיות מעובדת בתוך אפליקציה אחרת שיודעת לקבל URL בלבד

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

סקרן אותי מה שכתבת

שליחה #4 

אנחנו כרגע במוצר שלנו עובדים על יכולות סטרימינג של וידאו בנוסף לכל היכולות הרפואיות של המוצר :-).

בכל מקרה, ה-ARGUS רץ על הרשת שיש בו את דונגל העידן+. על אותו שרת תוכל לכתוב SERVICE או דף צד-שרת שיוכל להגיש את אותו קובץ באפר (של כמה מאות מ"ב) ב-URL שאתה בוחר לפרסם. עד כאן - קל.

השאלה הגדולה היא איך אתה צורך את התוכן בצד הלקוח - אם רק ע"י יכולות הדפדפן - אתה בבעיה. אתה צריך לבצע המרה ON THE FLY של מה שמגיע מעידן+ ל-CONTAINER שנתמך ע"י דפדפנים וזה בגדול רק מה שנתמך ב-HTML5.
אם יש לך דרך אחרת (נניח PLUGIN או תוכנה אחרת שרצה בצד הלקוח ויודעת לנגן וידאו בפורמט מסוים) אז תיאלץ בכל מקרה לבצע את ההתאמה.

אפשרי, כן, גם לא היסטרית מסובך, אבל גם לא טריויאלי. בכל מקרה להשתמש ב-TV BACKEND זו הדרך הטובה ביותר לקבל עידן+ ברשת מסוימת.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”