נראה לי ש...
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי נראה לי ששתיתי יותר מדי קפה אולי.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
@hosq
היה לי פעם צורך לעשות על בסיס יומיומי פוסטים בסגנון הזה (התמודדות עם איזה טרול בקהילה אחרת שניהלתי, בעבר הרחוק).
אשכרה ישבתי וכתבתי סקריפט ב- autoit שאני מזין לו משפט (כולל תווים לירידת שורה, טאב וכו'), כמה חזרות אני רוצה והאם אני רוצה את זה בתצוגה, בהעתקה ל clipboard או בייצוא של קובץ טקסט...
לקח לי בערך שעה לכתוב את הסקריפט, אבל בחיסכון לאורך כל התקופה אני חושב שחסכתי יומיים של העתקות / גזירות / הדבקות וכו'.
היה לי פעם צורך לעשות על בסיס יומיומי פוסטים בסגנון הזה (התמודדות עם איזה טרול בקהילה אחרת שניהלתי, בעבר הרחוק).
אשכרה ישבתי וכתבתי סקריפט ב- autoit שאני מזין לו משפט (כולל תווים לירידת שורה, טאב וכו'), כמה חזרות אני רוצה והאם אני רוצה את זה בתצוגה, בהעתקה ל clipboard או בייצוא של קובץ טקסט...
לקח לי בערך שעה לכתוב את הסקריפט, אבל בחיסכון לאורך כל התקופה אני חושב שחסכתי יומיים של העתקות / גזירות / הדבקות וכו'.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5374 פעמים