צריך המלצה למערכת סטריאו הכי פשוטה שיש
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
נראה שהמערכת סטריאו שאני מחבר למחשב ולפטיפון החליטה להפסיק לעבוד. (LG FFH-376) אין לי מושג מה קרה לה פתאום הרמקולים פשוט לא משמיעים כלום.
אז הגיע הזמן להחליף אותה. הבעיה היא שאני סטודנט אז יש תקציב מאוד מאוד מוגבל (עדיפות לפחות מ500 שקל). האם יש לכם המלצה למערכת עם יציאת AUX שתוכל לעשות את העבודה?
אז הגיע הזמן להחליף אותה. הבעיה היא שאני סטודנט אז יש תקציב מאוד מאוד מוגבל (עדיפות לפחות מ500 שקל). האם יש לכם המלצה למערכת עם יציאת AUX שתוכל לעשות את העבודה?
ב 500 ש"ח אין הרבה אופציות
יש את הסולו 5
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833820
אם אפשר לחרוג לטובת סולו 6 , מה טוב
יש את הסולו 5
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833820
אם אפשר לחרוג לטובת סולו 6 , מה טוב
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

ההבדל בין 5 ל6 הוא משמעותי?
ובגדול יש אפשרות לחבר דרך AUX למחשב ולפטיפון?
ובגדול יש אפשרות לחבר דרך AUX למחשב ולפטיפון?
לפי האתר של KSP, יש להם קופון של 10% הנחה על כל מוצרי מיקרולאב בפייסבוק.
המחיר של הסולו 6 הוא 585 ש"ח, כך שאם תקנה את הסולו 6 אחרי ההנחה זה ייצא לך 527 ש"ח.
אם תחליט ללכת על הסולו 5(לא יודע אם הם טובים או לא, בחיים לא שמעתי אותם), זה ייצא 460.
המחיר של הסולו 6 הוא 585 ש"ח, כך שאם תקנה את הסולו 6 אחרי ההנחה זה ייצא לך 527 ש"ח.
אם תחליט ללכת על הסולו 5(לא יודע אם הם טובים או לא, בחיים לא שמעתי אותם), זה ייצא 460.
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

giladk123 על ה6 שמעת?
וממש תודה על הקופון
וממש תודה על הקופון
את ה 5 לא שמעתי.. אבל יש לי את ה 6 והם טובים מאוד. לדעתי הכי טובים שאפשר להשיג בפחות מ 1000 ש"ח
ההבדל הטכני העיקרי הוא גודל הדרייבר, 5.25 אינץ לעומת 6.5 אינץ , וגם נפח התיבה (המידות נתונות באתר הרשמי של מיקרולאב)
כן, יש כניסות AUX .. שניים ליתר דיוק
לגבי פאטיפון אני לא יודע. מעולם לא התעסקתי עם זה, אבל אם זה עבד עם ה LG אז אין סיבה שלא יעבוד גם כאן
ההבדל הטכני העיקרי הוא גודל הדרייבר, 5.25 אינץ לעומת 6.5 אינץ , וגם נפח התיבה (המידות נתונות באתר הרשמי של מיקרולאב)
כן, יש כניסות AUX .. שניים ליתר דיוק
לגבי פאטיפון אני לא יודע. מעולם לא התעסקתי עם זה, אבל אם זה עבד עם ה LG אז אין סיבה שלא יעבוד גם כאן
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

לחסוך לא באמת יעשה את העבודה. כרגע בגלל שהמערכת שבקה אני משתמש ברמקולים ב40 שקל שמצאתי בבית ואחרי שהתרגלתי למערכת זה כמעט בלתי אפשרי. עכשיו במיוחד שאני סטודנט זה לא שיצוץ לי פתאום עוד כסף ככה שזה כנראה הסכום שיהיה לי לזמן הקרוב.
ההתלבטות שלי אם באמת ללכת על הסולו או בכל זאת לנסות לחפש מערכת קומפלט.
ההתלבטות שלי אם באמת ללכת על הסולו או בכל זאת לנסות לחפש מערכת קומפלט.