אייפון 5 - קשיים בהטענה
אז ככה, לאחרונה האייפון שלי עושה טובה שהוא מוכן להיטען (כבל מקורי)
רק רק בזווית מסויימת הוא נטען וכל נגיעה הכי קטנה מפסיקה את הטעינה.
להטעין באוטו הפך להיות בלתי אפשרי בכלל.
אני לא כ״כ שש ושמח לשלוח את הטלפון לתיקון במעבדה גם בגלל הרגישות של תוכן אישי במכשיר וגם כי שמעתי על מתקנים בעיה אחת ויוצרים אחרת.
יש מה לעשות?
רק רק בזווית מסויימת הוא נטען וכל נגיעה הכי קטנה מפסיקה את הטעינה.
להטעין באוטו הפך להיות בלתי אפשרי בכלל.
אני לא כ״כ שש ושמח לשלוח את הטלפון לתיקון במעבדה גם בגלל הרגישות של תוכן אישי במכשיר וגם כי שמעתי על מתקנים בעיה אחת ויוצרים אחרת.
יש מה לעשות?
הייתי באיי דיגיטל והם ניסו עם איזו מברשת ״מיוחדת״ אך ללא הועיל.
מסתבר גם שתיקון שם אינו כולל חלקים מקוריים.
אז מה עושים? פשוט מלבד העובדה שבמסירת הטלפון לתיקון, הרבה מידע אישי נהיה נגיש, שמעתי על הרבה מקרים שמכשיר הוכנס בגלל בעיה אחת ויצא עם בעיה אחרת
מסתבר גם שתיקון שם אינו כולל חלקים מקוריים.
אז מה עושים? פשוט מלבד העובדה שבמסירת הטלפון לתיקון, הרבה מידע אישי נהיה נגיש, שמעתי על הרבה מקרים שמכשיר הוכנס בגלל בעיה אחת ויצא עם בעיה אחרת
לא מסובך, אם החלפת כבל ועדיין עושה בעיות נראה כי מדובר בשקע טעינה שנתלש מעט מהפלאט...
בגלל זה הוא מטעין לך בזווית מסויימת - אתה לוחץ את השקע למגעים והטעינה מתחילה... הכבל זז, השקע מתנתק מהפלאט...
החלפת כל החלק תפתור את הבעייה - כנס לאתר מדרג או לך לחנות שהמליצו לך עלייה...
בהצלחה
בגלל זה הוא מטעין לך בזווית מסויימת - אתה לוחץ את השקע למגעים והטעינה מתחילה... הכבל זז, השקע מתנתק מהפלאט...
החלפת כל החלק תפתור את הבעייה - כנס לאתר מדרג או לך לחנות שהמליצו לך עלייה...
בהצלחה
תודה,motid84 כתב: החלפת כל החלק תפתור את הבעייה - כנס לאתר מדרג או לך לחנות שהמליצו לך עלייה...
...
האם יש המךצות היכן לתקן?
להבנתי איי דיגיטל אינם משתמשים בחלקים מקוריים.
האם יש מקום שכן? האם יש בכלל הבדל?
כפי שציינתי באחת ההודעות הקודמות, אני כבר שמעתי על תיקון של משהו אחד שיצר בעיה אחרת..
במקרה אני טכנאי סלולר ( שיעמם לי - עשיתי קורס), אוכל להגיד לך שקשה מאוד לדעת איזה חלק מקורי ואיזה חלק הוא גנרי.guys כתב:תודה,......
האם יש המךצות היכן לתקן?
להבנתי איי דיגיטל אינם משתמשים בחלקים מקוריים.
האם יש מקום שכן? האם יש בכלל הבדל?
כפי שציינתי באחת ההודעות הקודמות, אני כבר שמעתי על תיקון של משהו אחד שיצר בעיה אחרת.....
אייפון 5 ידוע בקרב הטכנאים כמכשיר מעולה אבל עם בלאי גבוהה, אין לך מה לפחד מתיקון מכשיר...
ההמלצה שלי היא כזאת, לך לחנות ותעבור יחד עם הטכנאי על כל הפונקציות ויחד תראו שהכל תקין מלבד מה שלא, תרשמו על דף ושהטכנאי יחתום לך... אחריי התיקון, שוב בצע בדיקה מלאה ותראה ששום דבר אחר לא נפגע ביחד עם הטכנאי...
במידה ותצטרך עזרה - דבר איתי...