יש למישהו מושג איך נכנסים לביוס של Zotac ID18?
-
oferpas
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
היי כולם, אני מנסה להיכנס לביוס של Zotac ID18 אך ללא הצלחה...
ניסיתי כבר את כל הקומבינציות....למישהו יש רעיון?
ניסיתי כבר את כל הקומבינציות....למישהו יש רעיון?
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
אם del / f2 / f1/ f10 לא נכנס לביוס, בהתחלה שרואים את התמונה של הלוח תלחץ TAB המסך אמור להעלם ואז אתה אמור לראות איזה כפתור אמור לתת לך גישה להכנס לביוס
שחר
-
oferpas
-
- חבר שרק התחיל

תודה אני יבדוק את ה tab את זה לא ניסיתי, כל שאר האפשרויות ניסיתי כולל לחיצות רנדומליות על כל ה f-ים
-
oferpas
-
- חבר שרק התחיל

ה TAB באמת הציג לשניה, ממש לשניה, מאחר וזה היה ממש מהיר הקלטתי את זה בטלפון כדי לתפוס את הרגע, בהקלטה ראיתי
שהמקש שמציג את הביוס זה באמת DEL אבל אני גם אז זה לא נכנס, ניסיתי לעשות TAB ואז DEL או לעשות כל בלי הפסקה וכלום
זה פשוט לא נותן לי
....עובד עיצות.....יש לי עוד אפשרויות?
שהמקש שמציג את הביוס זה באמת DEL אבל אני גם אז זה לא נכנס, ניסיתי לעשות TAB ואז DEL או לעשות כל בלי הפסקה וכלום
זה פשוט לא נותן לי
-
oferpas
-
- חבר שרק התחיל

לבסוף הצלחתי...מסתבר שהכפתור שהוא רוצה זה לא ה Del שליד המספרים אלה ה Delete איפה שהכפתורים של ה insert, home וכל
אלה...תודה על העזרה...ניתן לנעול.
אלה...תודה על העזרה...ניתן לנעול.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
גם אני ניסיתי בזמנו ללא הצלחה,
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
אתם יכולים ללחוץ pause ברגע שרואים את מסך הפתיחה, זה אמור להקפיא את המחשב ואז ישר ללחוץ del כמה פעמים ברצף
שחר
-
oferpas
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי את ה pause break זה פשוט מהיר מידי בגלל זה נעזרת בהקלטה מהטלפון כדי לראות מה רשום
-
oferpas
-
- חבר שרק התחיל

·ישנם 2 מקשים במקלדת של Del. האחד נימצא בצד שמאל ביחד עם המספרים (איפה שה Num Lock) אז לא אותו אתה צריךMad-Dog כתב:גם אני ניסיתי בזמנו ללא הצלחה,...
אתה צריך את האחד שנימצא עם הדבוקה של המקשים: Insert , Home, Page Up, End, Page Down בניהם נימצא גם Delete