מישהו מכיר פטיפון fisher st35vd?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
ST-35VD הוא דגם של מחט גנרית. אני לא בטוח שמדובר בשם של דגם פטפון כלל. ל-Fisher היו פטפונים מהסדרות PS, SDT, MT ו-ICS ואולי עוד כמה שיתכן שיוצרו ע"י Sanyo או CEC.
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- tnsilver
- חבר מביא חבר

בדיוק כך
(דגם הפטפון לא מאחור - אלא בחזית)
-
- Fisher MT-6335
- tnsilver
- חבר מביא חבר

מאז 1975 זה סאניוraniburg כתב:אולי כי זה סניו...
אה... כן... ויש גם מדבקה מאחור (כמו שאמרת):
- tnsilver
- חבר מביא חבר

הפטפון במודעה הזו הוא ללא ספק MT-6225. נראה (חיצונית) לא רע:

הדגם הזה (1977 - 1978) בנוי בפשטות יחסית, עם מערכת הנעה ישירה שכוללת סטטור (המנוע) ורוטור (הפלטה). זה אמור להיות רובסטי אך אני לא בטוח איך הם מחזיקים לאורך השנים (קראתי איפשהו על מנוע שהחל להפריש גריז החוצה לאחר כמה עשורים). ישנה בעיה מוכרת של שינויים במהירות (speed drift). ככלל, נראה שהשקיעו כאן במראה מושך (שנות ה-70') ואם כי השלדה העליונה כוללת לוח מתכתי סולידי - כל השאר הוא... פלסטיק וטפט (ויניל) וסיבית:

הדגם הזה (1977 - 1978) בנוי בפשטות יחסית, עם מערכת הנעה ישירה שכוללת סטטור (המנוע) ורוטור (הפלטה). זה אמור להיות רובסטי אך אני לא בטוח איך הם מחזיקים לאורך השנים (קראתי איפשהו על מנוע שהחל להפריש גריז החוצה לאחר כמה עשורים). ישנה בעיה מוכרת של שינויים במהירות (speed drift). ככלל, נראה שהשקיעו כאן במראה מושך (שנות ה-70') ואם כי השלדה העליונה כוללת לוח מתכתי סולידי - כל השאר הוא... פלסטיק וטפט (ויניל) וסיבית:

תלוי למי - ותלוי איפה. הפטפונים האלה נמכרים ב-eBay במחירים שבדרך כלל לא עוברים את טווח ה-$100 . בדרך כלל שומעים על כאלה פטפונים שנמכרו בחנויות יד 2 ומכירות חצר במחירים של עשרות דולרים בודדים. הנה כאן, הערכת מחיר עדכנית...oren1219 כתב:במידה וזיהיתם, כמה הוא שווה?...