HOT HD-עדכון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78795
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
הי איראל,
האם המידע שוחרר רשמית מ-HOT?
אני כל פעם פונה ליחצנים שלהם שאין להם מושג ירוק מה קורה...
האם המידע שוחרר רשמית מ-HOT?
אני כל פעם פונה ליחצנים שלהם שאין להם מושג ירוק מה קורה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם אפשר להצטרף לשירשור בשאלות...:
1. האם אפשר גם להוציא סיגנל וידאו ב-PAL (לטלויזיה לא נתמכת) או שיש רק HD?
2. אם לא ניתן להוציא PAL איך אפשר לבצע המרה?
3. האם השידור הוא ב-50 הרץ בלבד או שיש אפשרות בממיר גם ל-60 הרץ?
4. אם אין אפשרות ל-60 הרץ מה עושה מי שהתצוגה שלו תומכת 60 הרץ בלבד (למשל המקרן שלי...)?
1. האם אפשר גם להוציא סיגנל וידאו ב-PAL (לטלויזיה לא נתמכת) או שיש רק HD?
2. אם לא ניתן להוציא PAL איך אפשר לבצע המרה?
3. האם השידור הוא ב-50 הרץ בלבד או שיש אפשרות בממיר גם ל-60 הרץ?
4. אם אין אפשרות ל-60 הרץ מה עושה מי שהתצוגה שלו תומכת 60 הרץ בלבד (למשל המקרן שלי...)?
לא ניתן כרגע להצטרף לשידורי נסיון, אבל אם אתה מנוי ל-HOT וברשותך ממיר HD CALBLE RECIEVER, אפשר לנסות לחברו ולקלוט את הערוץ, הוא משדר בתדר 466MHZ.
ניתן לבצע (אם אני זוכר נכון) דאונסקייל, אבל מנסיון, חיברתי ממיר לטלויזיה לא תומכת וראיתי פשוט תמונה PAL מעולה..
עלות: תהיה כ-2000 שח עבור ממיר הנרכש באופן עצמי או דרך חברת HOT.
בממיר הקיים כרגע אין תמיכה ב-HDMI אך כן יש ב-DVI.
מדברים היום ברצינות על תחילת 2007 כהשקה (שכאמור נדחתה עקב המלחמה). ומדובר על ערוץ יעודי של HOT ואולי עוד ערוץ או שניים שייקלטו כנראה מלווינים (זה לא סגור וזה יקרה במועד הרבה יותר מאוחר).
ניתן לבצע (אם אני זוכר נכון) דאונסקייל, אבל מנסיון, חיברתי ממיר לטלויזיה לא תומכת וראיתי פשוט תמונה PAL מעולה..
עלות: תהיה כ-2000 שח עבור ממיר הנרכש באופן עצמי או דרך חברת HOT.
בממיר הקיים כרגע אין תמיכה ב-HDMI אך כן יש ב-DVI.
מדברים היום ברצינות על תחילת 2007 כהשקה (שכאמור נדחתה עקב המלחמה). ומדובר על ערוץ יעודי של HOT ואולי עוד ערוץ או שניים שייקלטו כנראה מלווינים (זה לא סגור וזה יקרה במועד הרבה יותר מאוחר).
The Black Wax
- oferlaor
- מנהל

stinki,
אני כבר מיואש מניסיונות להתחבר לשירות
אין לי תשתית של הוט וזה הורג את כל העניין.
guyezra,
לא הבנתי למה אתה רוצה לקלוט HOT HD בטלויזיה שלא נתמכת בHDTV... זה ערוץ למסכים שתומכים ב-HDTV, אין כל הגיון להיות מנוי של זה ללא מסך כזה.
יש רק 50HZ, אין מה לעשות זה התקן הישראלי. אם תתעקש על 60HZ תצטרך מעבד שיעשה לך FRAME RATE CONVERSION. זה די יקר, וכנראה יהיה יותר אפקטיבי לשדרג מקרן...
אני כבר מיואש מניסיונות להתחבר לשירות
guyezra,
לא הבנתי למה אתה רוצה לקלוט HOT HD בטלויזיה שלא נתמכת בHDTV... זה ערוץ למסכים שתומכים ב-HDTV, אין כל הגיון להיות מנוי של זה ללא מסך כזה.
יש רק 50HZ, אין מה לעשות זה התקן הישראלי. אם תתעקש על 60HZ תצטרך מעבד שיעשה לך FRAME RATE CONVERSION. זה די יקר, וכנראה יהיה יותר אפקטיבי לשדרג מקרן...
- oferlaor
- מנהל

guyezra,
אם היה דרך להעביר דרך המחשב אז היה גם אפשר להקליט את התוכן (מה שאני בטוח שלא ימצא חן בעיני ספקי התוכן).
אם היה דרך להעביר דרך המחשב אז היה גם אפשר להקליט את התוכן (מה שאני בטוח שלא ימצא חן בעיני ספקי התוכן).
זה לא אותו ממיר! מה גם ששיטת הפקדונות חולפת לה מהעולם, כיום אתה משלם על הממירים הרגילים ה-HOT, שכירות.
כאן זה מקרה אחר, הממיר שלך - אתה קונה אותו (בדומה לממיר MAGIC ששם אתה רוכש אותו ב-900 שח והוא נשאר אצלך לתמיד).
ממיר רגיל אינו יודע לפענח מידע HD. אז כך שאם אתה רוצה לצפות בשידורי HD דרך HOT אתה צריך ממיר HD נ ו ס ף על הממיר הרגיל.
לממיר ה-HD של HOT אין אפשרות הקלטה, אך בעולם כיום יש ממירי HD עם הקלטה, אך לא בבית ספרנו.
שימו לב אבל למגרעת אחת של הממיר: הוא תומך MPEG2 HD בלבד.
בעולם כיום יש מגמה לעבור לשידורי MPEG 4 HD מכיוון שבשיטת דחיסה זו נצרך פחות רוחב סרט ואיכות השידור אינה נפגעת.
כאן זה מקרה אחר, הממיר שלך - אתה קונה אותו (בדומה לממיר MAGIC ששם אתה רוכש אותו ב-900 שח והוא נשאר אצלך לתמיד).
ממיר רגיל אינו יודע לפענח מידע HD. אז כך שאם אתה רוצה לצפות בשידורי HD דרך HOT אתה צריך ממיר HD נ ו ס ף על הממיר הרגיל.
לממיר ה-HD של HOT אין אפשרות הקלטה, אך בעולם כיום יש ממירי HD עם הקלטה, אך לא בבית ספרנו.
שימו לב אבל למגרעת אחת של הממיר: הוא תומך MPEG2 HD בלבד.
בעולם כיום יש מגמה לעבור לשידורי MPEG 4 HD מכיוון שבשיטת דחיסה זו נצרך פחות רוחב סרט ואיכות השידור אינה נפגעת.
The Black Wax
למה אתה חושב שהקליטה תהיה עם ה ZINWELL הישן? קראתי כאן ש HOT עמדה לרכוש ממירים חדישים עם יכולת עיבוד H264 וכו'.roeek כתב:שימו לב אבל למגרעת אחת של הממיר: הוא תומך MPEG2 HD בלבד.
בעולם כיום יש מגמה לעבור לשידורי MPEG 4 HD מכיוון שבשיטת דחיסה זו נצרך פחות רוחב סרט ואיכות השידור אינה נפגעת....
אם הם החליטו ללכת בדרך קגע על MPEG2 זו בעיה.