למרות שהזמנתי כבר מבולבל yamaha cx a 5000 ל rxa 3040. החדש

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1357
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #1 

לא עומד בקצב שהחברות מוצאים חודש אחר חודש שדרוגים שמבלבלים אותנו. הפרוס סור שהזמנתי כבר הגיע ומחכה להתקנה אצלי בבית בקרוב בעזרת ה לאחר 9 באב גם כחה לאור המצב במדינה והדאגה לחיילנו לא נותן חשק לשדרוג עד שיעבור זעם מה שכן לבנתים אני רואה באתר ימהה שהם הוציאו דגם מאד זהה לפרופסור rx a 3040 רק שיש בו כבר הגברה מה הייתם עושים ??? :roll: האם יש הבדל בנהם או שאני יכול להיות רגוע
נערך לאחרונה על ידי זמר ב 20/07/2014 18:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 381 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תתחדש ותהנה.

קצת יהיה קשה לענות לך בלי לבאס אותך קצת..
הרסיבר RXV 3040 הוא לא זהה לפרוססור, הוא רסיבר. יכול להיות שהם דומים אבל הפרוססור אמור לתת לך תוצאה טובה יותר.
עכשיו לענייננו- הזמנת לפני מספר חודשים את הפרוססור (תקן אותי אם אני טועה) ובינתיים בתקופה הזו כבר הספיקו להוציא פורמט חדש ATOMS בלי תגובה של DTS. ז"א, לצערי אני כאן בשביל לומר לך שרכשת פרוססור שכבר "מפגר" בטכנולוגיה ואפילו לא הספקת להנות ממנו.
זו לפחות הגישה שלי, בתחום הזה החידושים לא מפסיקים ומה שאתה רוכש היום יכול כבר מחר להיות מיושן. אני לא הייתי מסוגל להשקיע כ"כ הרבה כסף על פרוססור (שההתיישנות שלו מאוד מהירה) ועוד לחכות מספר חודשים עד שיגיע. התוצאה הסופית (במקרה שלך) קצת לא הוגנת.
אני מאמין שמדובר בפרוססור מצויין ושתהנה ממנו כמו שצריך. מצד שני, כפי שנראה, ימאהה תציג מכשיר בקרוב עם הפורמטים החדשים שאצלך, עם חדר יעודי, יכל להיות מושלם.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

לא מתבאס בכלל מבולבל כן רק מה שמעניין אותי חברה מכובדת כמו ימהה לא מאמין שלא יעשו עידכון תוכנה לפרופסור הדגל ואין לי שום בעיה גם לבטל עסקה ולהזמין את המגבר החדש ... השאלה היא ימהה יורה לעצמה ברגל מול מכשיר דגל שלפחות כל חמש שנים מוציאים מכשיר בגודל הרמה של הפרופסור הזה לעומת החדש שאמור להיות מתחת למכשירי דגל ...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #4 

זמר כתב:לא מתבאס בכלל מבולבל כן רק מה שמעניין אותי חברה מכובדת כמו ימהה לא מאמין שלא יעשו עידכון תוכנה לפרופסור הדגל ואין לי שום בעיה גם לבטל עסקה ולהזמין את המגבר החדש ... השאלה היא ימהה יורה לעצמה ברגל מול מכשיר דגל שלפחות כל חמש שנים מוציאים מכשיר בגודל הרמה של הפרופסור הזה לעומת החדש שאמור להיות מתחת למכשירי דגל ...
...
·

עדכון תוכנה ,טוב ככול שיהיה ,יהיה מוגבל מבחינת הפורמטים החדשים.
שוב ,ימאהה לא הוציאו פרוססור עדכני יותר הם הוציאו רסיבר עדכני יותר והוא עדכני רק מבחינת התמיכה שלו בפורמטי הסאונד החדשים של דולבי .

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אני מניח שמדובר בספק אחר וכמובן רק לפרוססינג בניגוד לספק שאחראי גם על הגברה. בודאי שיש שוני נוסף ביניהם.
בקטע הזה תהיה רגוע. הפרוססור, גם אם על הנייר זהה בתכונות לרסיבר, עם הגברה נכונה יהיה טוב יותר.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

תודה חברים שוב מודאג ממש לא מודאג קניתי אותו אצל דור חבר יקר ואיש יקר מפיוצר שרות ואחריות ולא פחות המחיר ההגון ממש כאילו הוזמן מחול באמת שפו לפויצר ולדור חברי היקר אבל סתם סיקרן אותי העניין של כל הפיצרים האלו לדוגמא. הדולבי אטמוס הזה. אמור להיות בתצורת 11.2 מה שיש לי היום גם בz11 נשמע חלום פשוט לא יודע עם שמעתם פעם 11.2 ערוצים זה פשוט תאווה לאוזן בסרט אז מה מחדש לי האטמוס. הזה סליחה על הבורות מסקרן אותי

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

זמר כתב:תודה חברים שוב מודאג ממש לא מודאג קניתי אותו אצל דור חבר יקר ואיש יקר מפיוצר שרות ואחריות ולא פחות המחיר ההגון ממש כאילו הוזמן מחול באמת שפו לפויצר ולדור חברי היקר אבל סתם סיקרן אותי העניין של כל היצרים האלו לדוגמא. הדולבי אטמוס הזה. אמור להיות בתצורת 11.2 מה שיש לי היום גם בz11 נשמע חלום פשוט לא יודע עם שמעתם פעם 11.2 ערוצים זה פשוט תאווה לאוזן בסרט אז מה מחדש לי האטמוס. הזה סליחה על הבורות מסקרן אותי
...
·

אמור להיות ליגת סאונד אחרת ממה שהורגלת עם ה 11.2 בימאהה.
ה 11.2 בימאה זו קומבינת סאונד של הרסיבר הפורמט החדש אמור להיות מקודד במקור עם יותר ערוצים ,בקיצור ליגה אחרת לחלוטין ,השאלה היא עד כמה החברת יאמצו את הפורמט החדש ויכילו אותו בסרטים החדשים.

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

istarmini כתב:
...
...
·

אמור להיות ליגת סאונד אחרת ממה שהורגלת עם ה 11.2 בימאהה.
ה 11.2 בימאה זו קומבינת סאונד של הרסיבר הפורמט החדש אמור להיות מקודד במקור עם יותר ערוצים ,בקיצור ליגה אחרת לחלוטין ,השאלה היא עד כמה החברת יאמצו את הפורמט החדש ויכילו אותו בסרטים החדשים.
...
·יואב תסכים איתי לפחות שנה שנתיים

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אל תשכח לא כולם יכולים להעמיס אצלהם בסלון כמות של רמקולים שלא נדבר על האשה :wink:
תתנהג תמיד לדבר כל דברך בנחת

ishaked
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

זמר כתב:
...
...
...
·כבר הכריזו על מכשירים תומכים.
בכל מקרה, dts עדיין לא הגיבה..

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

זמר כתב:
...
...
...
·
שנה בטוח (יש כבר היום סרטים שפורסם שהם ישוחררו עם הפורמטים החדשים).

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

זמר כתב:אל תשכח לא כולם יכולים להעמיס אצלהם בסלון כמות של רמקולים שלא נדבר על האשה :wink:
...
·

זמר זה לא כולם :lol: יש לו חדר ייעודי זה בנוי בשבילו (Y)

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

(Y)
תתנהג תמיד לדבר כל דברך בנחת

barco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #14 

עזוב שטויות, אם מחכים בסוף לא קונים כלום.
אתה יכול לחכות ל atmos ואז חודש אחר כך יתפרסם התקן החדש של dts.
אי אפשר לצאת מזה.
כמו שאמר קוהלת "שומר רוח לא יזרע ורואה בעבים לא יקצור"
מי שמחכה לרגע האופטימלי לעשות מעשה לא יעשה אותו לעולם.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7401
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #15 

תשאר אם מה שקנית . לא פראייר בכלל . למה תחכה לאטמוס . עמוס . כול החרטטה הזאת אין לנו שימוש בזה.
Sony 1040
Monitor mass

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #16 

עופרפולק כתב:תשאר אם מה שקנית . לא פראייר בכלל . למה תחכה לאטמוס . עמוס . כול החרטטה הזאת אין לנו שימוש בזה.
...
·(Y)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

עופרפולק כתב:תשאר אם מה שקנית . לא פראייר בכלל . למה תחכה לאטמוס . עמוס . כול החרטטה הזאת אין לנו שימוש בזה.
...
·

למה אתה מדבר ברבים ???? מי זה לנו???

לי למשל וגם לו למשל יכול להיות בפורמטים החדשים הללו יופי של שימוש ואנחנו יכולים מאוד מאוד מאודדדדדד להנות מזה.

זמר פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

טוב נתקעתי בוינה בגלל הטיסות וכו... מזל שיש לי פה חברים יום שישי נסעתי לחנות קרובה סתם להעביר את הזמן והוצג שם הcx 5000 מחובר לרמקולים קליפץ rf 7 וכל הסדרה הגדולה ב11.2 במילה אחת היה כיף לא נורמלי מחכה כבר לחזור לארץ ולחכות לפרופסור לבינתיים מאחל לכם חברים לילה שקט וחיילנו יחזרו בשלום

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”