מגבר זול למרפסת

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
itaieinati פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
אני רוצה לעשות במרפסת שלי יחידת קולונוע/צפייה בסטרימינג,ושמיעת מוסיקה.. השימוש יהיה מועט וחשוב להדגיש שהציוד יהיה בחוץ אז אני רוצה להישאר על תקציב נמוך

יש לי 2 רמקולים שמחוברים למגבר ישן שבקושי עובד
חשבתי להחליף אותו ולהביא במקומו משהו זול
ראיתי כל מיני amplifierים ממש זולים
אם אני קונה אחד כזה באי ביי האם הוא ידע לפענח פורמטים של סרטים?
בנוסף, איזה מפרט אני צריך לחפש במידה ואני אוהב לשמוע טוב (מדובר על מקום חיצוני עם רעשי רקע מידי פעם) אבל לא בווליום יותר מידי גבוה?

תודה רבה מראש!! :)

JD9002
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1371
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

שלום.
תבדוק טוב טוב את מחירי המשלוח לארץ ב-EBAY. מכיוון שמדובר בכ- 10Kg עפ"ר מאפיל על המחיר הזול של הציוד.
תמצא משהו ביד 2 וזה מספיק.
לדעתי מכיוון שמדובר במרפסת - שם אין אקוסטיקה + רעשי רקע ובעוצמה חלשה כל מה שתיקח יספק אותך.
מכיוון שמדובר בשני רמקולים אז אין גם צורך לפענח סרטים... אז שוב כל מה שתיקח יספק אותך.

כל מגבר או רסיבר שייתן לך 2x15W ובסדר גודל של 200 שקל יהיה די והותר. רק שיעמוד בפגעי מזג האוויר במרפסת. מצא ביד 2.

דרך אגב - איך מוגדר "מגבר ישן שבקושי עובד" - מה הוא לא עושה כיאות.

מקווה שעזרתי.

יוסי

itaieinati פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

יוסי תודה רבה על התגובה! קודם כל עזרת מאוד !

בקשר למה שמצאתי באי ביי המשלוח הוא 10 ש"ח והמוצר עוד 70 ש"ח
הינה לינק
http://www.ebay.com/itm/2CH-Audio-Stere ... 53&vxp=mtr

ד"א יש יותר זולים.. אתה בטוח שדבר כזה לא יפריע לי לשמוע נגיד קבצי dolby ו dts ?? כי אני יודע שזה קשור לחומרה גם..(או שזה רק כשיש מספר רמקולים?)

בקשר לרסיבר הישן שלי.. לא יודע, כששומעים מוסיקה אני מרגיש שאיפשהו הוא קצת איבד מהאיכות.. קשה לי להשים את האצבע על מה בידיוק חסר באיכות שם.. אבל חסר..
שוב תודה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”