צפייה בסרטים .אפשרי להנות ולהרגיש מאוזניות כמו רמקולים סט 1.5 ?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
RROONNII פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 .
מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות (לי ולאישתי) או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה .
תודה
נערך לאחרונה על ידי RROONNII ב 19/07/2014 21:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

דעתי האישית היא שרמקולים עדיפים, יש לי HD650 שמייתמרות להיות בעלות במה רחבה מאוד ועדיין אני מעדיף לשמוע במערכת קולנוע ביתית סרטים אלא אם כן אני חייב לשמור על השקט או משהו כזה, האפקט של הסראונד ברמקולים הרבה יותר אפקטיבי מאוזניות וכמובן גם הסאב נותן אפקט רציני יותר מה שכן קיימות אוזניות 7.1 ו5.1 שבעיקר מיועדות למשחקים שאיתן אין לי נסיון, אולי איתן החוויה היא עדיפה.
בלי קשר אני חושב שסרטים עדיף לשמוע עם רמקולים בגלל החוויה של "קולנוע" במיוחד אם מעורב עוד אנשים..
נערך לאחרונה על ידי atraf ב 20/07/2014 1:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

RROONNII פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

אוקי. תודה לך. אם למישהו יש ניסיון עם אוזניות כמו שציין מעליי 5.1/7.1 .. אשמח לשמוע ... עד כמה יש הבדל בינם למערכת רמקולים 1.5

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”