המלצה לאוזניות פתוחות עד 1000 ש"ח
שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, יש לי תקציב של 1000 ש"ח. השימוש הוא שימוש ביתי בלבד, אני שומע מוזיקה דרך המחשב שמחובר למגבר advance acustic X-i60 שאליו מחובר מגבר אוזניות Bravo Audio V2.
חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ואני הרבה פעמים מגיע לגראדו 325 ול701 של AKG, אין לי בעיה עם הדגים האלו אבל הרבה מן ההמלצות האלו הולכות הרבה שנים אחורה. אז אני מניח שמאז יצאו דגמים חדשים ששוים בדיקה.
אני מאזין בעיקר לבלוז, ג'אז ורוקנרול.
מעדיף לקנות בירושלים או מחו"ל.
תודה לעוזרים
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, יש לי תקציב של 1000 ש"ח. השימוש הוא שימוש ביתי בלבד, אני שומע מוזיקה דרך המחשב שמחובר למגבר advance acustic X-i60 שאליו מחובר מגבר אוזניות Bravo Audio V2.
חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ואני הרבה פעמים מגיע לגראדו 325 ול701 של AKG, אין לי בעיה עם הדגים האלו אבל הרבה מן ההמלצות האלו הולכות הרבה שנים אחורה. אז אני מניח שמאז יצאו דגמים חדשים ששוים בדיקה.
אני מאזין בעיקר לבלוז, ג'אז ורוקנרול.
מעדיף לקנות בירושלים או מחו"ל.
תודה לעוזרים
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
Q701 זו כנראה הדרך ללכת. סביר להניח שלא תמצא משהו יותר טוב ב 1000. אמזון ארה"ב שולחים אותן לארץ ויוצא קצת פחות מ 1000 כולל הכל.
אם לא הייתה לך הגברה נורמלית אולי ההמלצה הייתה אחרת אבל אתה במצב טוב. תחכה, אולי מישהו יכול להמליץ על משהו אחר אבל אני בספק.
אם לא הייתה לך הגברה נורמלית אולי ההמלצה הייתה אחרת אבל אתה במצב טוב. תחכה, אולי מישהו יכול להמליץ על משהו אחר אבל אני בספק.
dt880,q701,hd600
תאזין לכולן ותחליט, כמו שהמליצו תגיע עם הסט-אפ שלך.
לדעתי, ומניסיון של כל האוזניות הנ"ל עם הבראבו -
עם המגבר הזה לא כדאי ללכת על ה q701 , הבמה והפירוט נפגעים מאוד, המגבר לא מצליח להתמודד איתן היטב.
ה dt880 עם הבראבו יהיו קצת בהירות, זה נחמד אולי לרוק, אבל לטעמי לא אידיאלי עבור ג'אז וקלאסית.
ה hd600 יהוו שילוב מוצלח יותר, הן לא בררניות לגבי ההגברה ומבין האחרות הן יישמעו הכי טבעי עם המגבר שלך. זוהי ההמלצה שלי.
נ.ב - עם ציוד אחר , ההמלצה היתה אחרת וכמעט בכל מצב ה hd600 היו נדחקות הצידה לטובת dt880 או q701.
תאזין לכולן ותחליט, כמו שהמליצו תגיע עם הסט-אפ שלך.
לדעתי, ומניסיון של כל האוזניות הנ"ל עם הבראבו -
עם המגבר הזה לא כדאי ללכת על ה q701 , הבמה והפירוט נפגעים מאוד, המגבר לא מצליח להתמודד איתן היטב.
ה dt880 עם הבראבו יהיו קצת בהירות, זה נחמד אולי לרוק, אבל לטעמי לא אידיאלי עבור ג'אז וקלאסית.
ה hd600 יהוו שילוב מוצלח יותר, הן לא בררניות לגבי ההגברה ומבין האחרות הן יישמעו הכי טבעי עם המגבר שלך. זוהי ההמלצה שלי.
נ.ב - עם ציוד אחר , ההמלצה היתה אחרת וכמעט בכל מצב ה hd600 היו נדחקות הצידה לטובת dt880 או q701.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש גם את ה-DT990 כרגע במכירה מיוחדת ב-[url=https://www.massdrop.com/r/7GW29L]Massdrop[/url] במחיר מפתה למדי של $239.99 
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
HD600 נראה לי יקרות משמעותית מה 2 האחרות. אלא אם מישהו יודע איפה להשיג HD600 ב 1000 ש"ח ופספסתי משהו...
ה HD600 אכן יקרות, מצאתי אונליין ב 1000 ש"ח אבל קצת מפוקפק.
מאסדרופ- אין לי כוח לחכות כל כך הרבה.
אז אני מצטמצם ל DT880 ולQ701. כבר מחר אני מקווה ללכת ולשמוע לפחות את ה701.
אז תודה רבה חבר'ה ואם יש מישהו שיש לו מה להוסיף אני אקבל זאת בברכה.
מאסדרופ- אין לי כוח לחכות כל כך הרבה.
אז אני מצטמצם ל DT880 ולQ701. כבר מחר אני מקווה ללכת ולשמוע לפחות את ה701.
אז תודה רבה חבר'ה ואם יש מישהו שיש לו מה להוסיף אני אקבל זאת בברכה.
- epony
- חבר במועדון 10K

אופציה מעניינת ל-DT990 PRO 250 Ohm באמזון במחיר מצויין: http://www.amazon.com/Beyerdynamic-DT-9 ... B0011UB9CQ - סה"כ כ-700 ש"ח עד הבית כולל שילוח ומיסים. 
נ.ב. עולות בארץ כ-1,000 ש"ח בחלילית כך שנשאלת השאלה האם כדאי ללכת על אוזניות מחו"ל, או אולי לנסות לקפות לחנות מקומית ולנסות להתמקח עוד קצת על המחיר...
נ.ב. עולות בארץ כ-1,000 ש"ח בחלילית כך שנשאלת השאלה האם כדאי ללכת על אוזניות מחו"ל, או אולי לנסות לקפות לחנות מקומית ולנסות להתמקח עוד קצת על המחיר...
- epony
- חבר במועדון 10K

צריך לשים לב שהדגם הזול הוא ה-PRO 250 Ohm, ושהוא מתומחר בהגדרה יותר נמוך משאר דגמי ה-990.
מסתמן שההבדלים הכי גדולים הם כבל מסולסל במקום כבל ישר וקשת קצת יותר לוחצת (אבל האוזניות עדיין מאוד נוחות, והלחץ הנוסף משפר אטימת רעשים ומתגבר קלות את הבאסים). עוד הבדל הוא שהכבלים שמחברים את שתי האפרכסות חשופים, ושהדגם הזה לא מגיע עם נרתיק נשיאה, מה שהופך אותו לקצת יותר רגיש ל-"טילטולים".
בשורה התחתונה, אם האוזניה מיועדת לשימוש ביתי בלבד (וזה נכון עקרונית לכל דגם של אוזניות פתוחות), ויש לך מגבר סביר-פלוס, אז הדגם הזה הוא בהחלט אחת העסקאות הכי משתלמות בשוק!

מסתמן שההבדלים הכי גדולים הם כבל מסולסל במקום כבל ישר וקשת קצת יותר לוחצת (אבל האוזניות עדיין מאוד נוחות, והלחץ הנוסף משפר אטימת רעשים ומתגבר קלות את הבאסים). עוד הבדל הוא שהכבלים שמחברים את שתי האפרכסות חשופים, ושהדגם הזה לא מגיע עם נרתיק נשיאה, מה שהופך אותו לקצת יותר רגיש ל-"טילטולים".
בשורה התחתונה, אם האוזניה מיועדת לשימוש ביתי בלבד (וזה נכון עקרונית לכל דגם של אוזניות פתוחות), ויש לך מגבר סביר-פלוס, אז הדגם הזה הוא בהחלט אחת העסקאות הכי משתלמות בשוק!
- epony
- חבר במועדון 10K

על הנייר, היא פחות טובה מה-DT990 בגלל שיש לה הרבה פחות באס, ועוד פחות מכך גבוהים. צריך לזכור שאנחנו רוצים לראות הדגשה קלה בקצוות, כי השמיעה שלנו פחות טובה שם וזקוקה למעט הדגשה כדי לקבל אודיו מאוזן.
http://graphs.headphone.com/graphCompar ... 1&scale=30
http://graphs.headphone.com/graphCompar ... 1&scale=30