התייעצות בנוגע למכירה אפשרית של מקרן ומסך+ חלופה אפשרית
שלום חברים יקרים
אני לפני מעבר לדירה חדשה ומתלבט לגבי מכירה אפשרית של ציוד ההקרנה שלי בגלל אילוצים שימנעו ממני להעביר אותו
יש ברשותי מקרן Epson EH-TW 8100 המקבילה האירופאית ל 5020 UB ומסך DRAPER ידני 106״
המקרן חדש לחלוטין עם קצת יותר ממאה שעות עבודה , כמה לדעתכם אוכל לקבל בעבור הסט הזה ?
ואם אני כבר בעניין אז החלופה בבית החדש היא לטלויזיה גדולה בסלון וההתלבטות שלי היא בין 65״ ל 75״
מרחק הצפיה יהיה כ 4 מטרים וצריך להתחשב גם בצפיה רגילה של טלויזיה חוץ מסרטים
מה דעתכם בנושא הזה ?
אני לפני מעבר לדירה חדשה ומתלבט לגבי מכירה אפשרית של ציוד ההקרנה שלי בגלל אילוצים שימנעו ממני להעביר אותו
יש ברשותי מקרן Epson EH-TW 8100 המקבילה האירופאית ל 5020 UB ומסך DRAPER ידני 106״
המקרן חדש לחלוטין עם קצת יותר ממאה שעות עבודה , כמה לדעתכם אוכל לקבל בעבור הסט הזה ?
ואם אני כבר בעניין אז החלופה בבית החדש היא לטלויזיה גדולה בסלון וההתלבטות שלי היא בין 65״ ל 75״
מרחק הצפיה יהיה כ 4 מטרים וצריך להתחשב גם בצפיה רגילה של טלויזיה חוץ מסרטים
מה דעתכם בנושא הזה ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מה המחיר עבור המקרן בלבד?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·קצת מאמץ גם ב 13000ניתן היה להשיגוyehudabb כתב:לפני פחות משנה כאשר נרכש המחירים היו בין 15-16 אלף
יש לו עוד קצת יותר משנת אחריות למקרן ועוד שנתיים אחריות לנורה
...
עידן אני מתחיל לחשוב שאתה צודק
השווי הריאלי של המקרן לא מתקרב לסכומים שאנשים מוכנים לשלם עליו ובאמת חבל לי
נראה לי שמה שאעשה בסוף זה פשוט לרדת בגודל המסך ל 92" או פחות תלוי לפי מרחק ההקרנה שיהיה לי בבית החדש ואשמור עליו
השווי הריאלי של המקרן לא מתקרב לסכומים שאנשים מוכנים לשלם עליו ובאמת חבל לי
נראה לי שמה שאעשה בסוף זה פשוט לרדת בגודל המסך ל 92" או פחות תלוי לפי מרחק ההקרנה שיהיה לי בבית החדש ואשמור עליו
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
דווקא חשבתי שהבעיה אצלך היא לא מרחק הקרנה (בכדי לפתוח מסך של 106" בסך הכל צריך מרחק הקרנה של 3.1 מ' כלומר כל עוד המרחק בין קיר המקרן לקיר המסך הוא מעל 3.6 מ' אז אין בעיה) אלא קיר הקרנה קטן מידי למסך 106".
בכל מקרה כל עוד ניתן להכניס מסך שגדול מ-92" ברור שעדיף ללכת על אופציה כזו מאשר על מכירה של הסט במחיר השוק של היום.
בכל מקרה כל עוד ניתן להכניס מסך שגדול מ-92" ברור שעדיף ללכת על אופציה כזו מאשר על מכירה של הסט במחיר השוק של היום.