דרושה לאלתר הסדרה של שידורי ערוץ 2 וחברת החדשות דרך האינטרנט
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
למה הרשות השניה לא מעבירה את שידורי ערוץ 2 באתר אינטרנט מטעמה ?
למה אני צריך לגרד בראש בשביל להיזכר מה הימים של הזכיניות בשביל לדעת אם להשתמש באתר של קשת ( מאקו ) או רשת ?
בהקשר למצב הבטחוני , למה לחברת החדשות אין אתר משלה דרכו היא מעבירה את השידור ? למה במלחמה אני צריך לקבל 7 פרסומות של מוצצים ( mako ) + פרסומות מתפרצות לתוכן *** ( שוב mako ) ושידור שמפסיק כל X זמן עם הודעה "להמשך השידור לחץ.."
למה כשאני לוחץ על "שידור חי" אני מקבל לפעמים את המבזק האחרון ולא מצויין שזה לא שידור חי ?
למה זה כל כך מסובך ?
למה אני צריך לגרד בראש בשביל להיזכר מה הימים של הזכיניות בשביל לדעת אם להשתמש באתר של קשת ( מאקו ) או רשת ?
בהקשר למצב הבטחוני , למה לחברת החדשות אין אתר משלה דרכו היא מעבירה את השידור ? למה במלחמה אני צריך לקבל 7 פרסומות של מוצצים ( mako ) + פרסומות מתפרצות לתוכן *** ( שוב mako ) ושידור שמפסיק כל X זמן עם הודעה "להמשך השידור לחץ.."
למה כשאני לוחץ על "שידור חי" אני מקבל לפעמים את המבזק האחרון ולא מצויין שזה לא שידור חי ?
למה זה כל כך מסובך ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בוא נפריד בין קשת/רשת לחברת החדשות.
חברת החדשות מבצעת סטרימינג OTT, ואף מחזיקה לעיתים יותר משידור חי אחד.
לחברת החדשות אין אתר משלה בגלל מגבלות רגולטוריות. את כל התוכן של חברת החדשות (קרי שידורים חיים, כל התוכניות וכל הכתבות) אפשר לראות באתר של קשת או רשת, וכן באפליקציה של חברת החדשות (גם עבור iOS וגם עבור אנדרואיד).
חברת החדשות מבצעת סטרימינג OTT, ואף מחזיקה לעיתים יותר משידור חי אחד.
לחברת החדשות אין אתר משלה בגלל מגבלות רגולטוריות. את כל התוכן של חברת החדשות (קרי שידורים חיים, כל התוכניות וכל הכתבות) אפשר לראות באתר של קשת או רשת, וכן באפליקציה של חברת החדשות (גם עבור iOS וגם עבור אנדרואיד).
You are never fully dressed without a smile
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

·MartinHSabag כתב:מי אמור לשלם את הסטרימינג?...
זה לא חשוב. העיקרון הוא זה שחשוב. כשיש מלחמה אתה לא צריך לחפש סטרימינג של ערוץ 2 באתרים מפוקפקים.
מצידי שהמדינה תממן את זה מכספי המיסים. בכל מקרה זה כסף קטן.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אנחנו ב-SmartVOD נשמח לשדר את כל עידן+ בסטרימינג ולפתור את הלקוחות מלהתקין אנטנות מכוערות ובמיוחד לתת להם אפשרות לצפות בערוצים הללו בממ"ד ובמקלט שאין שם קליטת עידן+ אבל יש אינטרנט לרוב.Lior_M כתב:·......
זה לא חשוב. העיקרון הוא זה שחשוב. כשיש מלחמה אתה לא צריך לחפש סטרימינג של ערוץ 2 באתרים מפוקפקים.
מצידי שהמדינה תממן את זה מכספי המיסים. בכל מקרה זה כסף קטן....
רק לא יכולים לעמוד בעלויות הסטרימינג של זה....
מה אתה מציע? אסדרה חוקית שזה יגיע מתשלום המיסים?
אני מבין למה על ערוץ ציבורי כמו ערוץ1, אבל על ערוץ מסחרי? למה שהמדינה תממן?
@MartinHSabag
מה עם p2p streaming ?
אם נאמר שאין מגבלה חוקית מבחינת רגולציה של שידורי טלוויזיה וזכויות יוצרים להזרים את ערוצי עידן+ דרך האינטרנט / OTT,
האם קושי בהגבלת הגישה לשידור או geolocation restrictions כאשר נעשה שימוש ב-p2p streaming יכול להוות מגבלה חוקית לשימוש בפלטפורמה הזו ?
מה עם p2p streaming ?
אם נאמר שאין מגבלה חוקית מבחינת רגולציה של שידורי טלוויזיה וזכויות יוצרים להזרים את ערוצי עידן+ דרך האינטרנט / OTT,
האם קושי בהגבלת הגישה לשידור או geolocation restrictions כאשר נעשה שימוש ב-p2p streaming יכול להוות מגבלה חוקית לשימוש בפלטפורמה הזו ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עלויות
·פותר כי זה מתחלק בין המשתפים...MartinHSabag כתב:לא הבנתי איך p2p פותר את בעיות עלויות הסטרימינג......
אבל זה לא רעיון טוב לדעתי...
לא צריך התעסקות עם כתיבה וקריאה מהדיסק כל היום כדי לראות ערוץ 2,
כן, המדינה צריכה לממן את זה, בדיוק כמו שערוץ 1 משדר, ככה גם 2 ו 10 חייבים להעניק את השירות הבסיסי הזה .
אגב, אפשר לקחת מתקציב פרויקט ה DTT הכושל...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: עלויות
@Mad-Dog
1. גם על תעבורת P2P מישהו משלם, במקרה הזה, היוזרים, אבל איך אתה עושה את זה ל-LIVE STREAM?
2. רילוקציה של תקציב או חקיקה בנושא אפשרית ומהלך כזה כבר החל, אבל מדובר על שנים עד שזה ייקרה....
1. גם על תעבורת P2P מישהו משלם, במקרה הזה, היוזרים, אבל איך אתה עושה את זה ל-LIVE STREAM?
2. רילוקציה של תקציב או חקיקה בנושא אפשרית ומהלך כזה כבר החל, אבל מדובר על שנים עד שזה ייקרה....
@Mad-Dog
במערכת נורמלית מקובל להחזיק קבצים זמניים ב- tmp/ כך שמשתמשים בזיכרון נדיף בלבד ל-buffer/cache.
במערכת נורמלית מקובל להחזיק קבצים זמניים ב- tmp/ כך שמשתמשים בזיכרון נדיף בלבד ל-buffer/cache.
Re: עלויות
·יש אפשרויות טכנולוגיות לעשות P2P ל LIVE STREAM, כמובן שיהיה delay מסוים,MartinHSabag כתב:@Mad-Dog
2. רילוקציה של תקציב או חקיקה בנושא אפשרית ומהלך כזה כבר החל, אבל מדובר על שנים עד שזה ייקרה.......
מישהו מחזיק מחשב עם כרטיס חכם שלוכד את השידור ומשתף, ובדיוק כמו טכנולוגיית הטורנטים,
מכאן כל אחד לוקח חלקים ומשתף עם השאר, אבל זה פתרון לא מוצלח לדעתי כפתרון קבע,
זה יכול להיות נחמד באירועים חריגים, נניח שידור ספציפי באיכות גבוהה, אבל לא כפתרון Basic לשידורי ערוץ 2 ...
יש בשוק לא מעט פתרונות לשירותי Video Streaming, כאשר המפורסם באיזורינו הוא שירותי http://www.castup.net
וזה מנגן יופי, לדוגמא :
rtmp://s3ufl.castup.net:1935/990310102-123.flv/_definst_/_definst_
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
·ראה שידורי ערוץ 1 HDMartinHSabag כתב:לא פתרון מעשי לשירות טלוויזיה מסודר....
rtmp://s3ufl.castup.net:1935/990310102-123.flv/_definst_/_definst_
איכות התמונה מספקת, יציב, ומנגן...
אפילו במעמד גמר המונדיאל שהיו מחוברים הרבה מאוד משתמשים בו זמנית, לא היו בעיות או תקיעות .
זה לא מושלם, אבל זה מנגן ... וזה יותר טוב מהכלום שיש כרגע
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אין בעיה,
אנחנו נמשיך ללחוץ "המשך צפיה" כל רבע שעה ונצפה בחדשות העבר ( אסון ערד ? ) כשהם יצאו לפרסומות.
אכן טכנולוגיה במיטבה.
אנחנו נמשיך ללחוץ "המשך צפיה" כל רבע שעה ונצפה בחדשות העבר ( אסון ערד ? ) כשהם יצאו לפרסומות.
אכן טכנולוגיה במיטבה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
בלי להגרר יותר מדי לפוליטיקה, אתמול ניסיתי דרך מאקו. אחרי שהתעצבנתי מספיק בנסיונות להמשיך בשידור, הופתעתי לגלות שאל ג'זירה משדר ממש חלק בלי שטויות שמפריעות לצרוך את התוכן המפוקפק שבו. חבל שהחדשות שם מגיעות מעולם מקביל.
אחרי זה כבר הבנתי שעדיף לראות ערפדים משתלטים על ניו יורק מאשר חדשות.
דרך אגב, מאקו מזהה חוסם פרסומות ולא מוכן לשדר כשADBLOCK מופעל. ערוץ 10 משדר סטרימינג באיכות על הפנים ואת ערוץ 1 אבדוק בעוד 4 שנים.
אחרי זה כבר הבנתי שעדיף לראות ערפדים משתלטים על ניו יורק מאשר חדשות.
דרך אגב, מאקו מזהה חוסם פרסומות ולא מוכן לשדר כשADBLOCK מופעל. ערוץ 10 משדר סטרימינג באיכות על הפנים ואת ערוץ 1 אבדוק בעוד 4 שנים.
לידע כללי:
1. castup נרכשו לפני מספר שנים על ידי NDS אשר נרכשה בעצמה על ידי סיסקו. סיסקו הסתכלו על החטיבה של castup הבינו שאין שם עליונות טכנולוגית (להיפך) והחליטו לסגור את החטיבה הזו. מה שיש כרגע זה פרפורי גסיסה של השירות הזה.
2. לפותח השרשור (וגם למי שרוצה לצפות בממ"ד, או בכל מקום אחר שבו יש אינטרנט אבל אין עידן+) - אפליקצית החדשות של ערוץ 2 (זמינה לאייפון, אייפד ואנדרואידים) תאפשר לכם לצפות בשידור חי בלי בעיה. את עלות הסטרימינג, אגב, סופגת חברת החדשות של ערוץ 2, אשר אינה ממומנת מכספי משלם המיסים.
1. castup נרכשו לפני מספר שנים על ידי NDS אשר נרכשה בעצמה על ידי סיסקו. סיסקו הסתכלו על החטיבה של castup הבינו שאין שם עליונות טכנולוגית (להיפך) והחליטו לסגור את החטיבה הזו. מה שיש כרגע זה פרפורי גסיסה של השירות הזה.
2. לפותח השרשור (וגם למי שרוצה לצפות בממ"ד, או בכל מקום אחר שבו יש אינטרנט אבל אין עידן+) - אפליקצית החדשות של ערוץ 2 (זמינה לאייפון, אייפד ואנדרואידים) תאפשר לכם לצפות בשידור חי בלי בעיה. את עלות הסטרימינג, אגב, סופגת חברת החדשות של ערוץ 2, אשר אינה ממומנת מכספי משלם המיסים.
You are never fully dressed without a smile