הזרמת מדיה לFiberBOX
היי,שלום לכולם,התקינו לי לפני כמה ימים את הפייברבוקס ואני בידיוק לומד עליו שימוש והכל,
רציתי לדעת איך אני מזרים אליו מדיה ??? הוא מחובר קווי אל המחשב שלי ואין לי מושג איך להזרים אליו מדיה?
אפשרי בעזרת XBMC ? או שיש אפשרות אחרת?
אגב שאלה האם לוקח לכם המון זמן להדליק אותו? כלומר מרגע שלחצתי על ההפעלה שלו בשלט לוקח לו דקה אחת לפחות לעלות .....
תודה רבה לעוזרים .
רציתי לדעת איך אני מזרים אליו מדיה ??? הוא מחובר קווי אל המחשב שלי ואין לי מושג איך להזרים אליו מדיה?
אפשרי בעזרת XBMC ? או שיש אפשרות אחרת?
אגב שאלה האם לוקח לכם המון זמן להדליק אותו? כלומר מרגע שלחצתי על ההפעלה שלו בשלט לוקח לו דקה אחת לפחות לעלות .....
תודה רבה לעוזרים .
לוקח לו 5 שניות להדלק .... 1,2,3,4,5 שניות.
לא חייבים להיות מחוברים באופן קווי , יש לך סרטוני הדרכה בממיר ,
יש לך גם http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/apps/mediacenter
תתקין מה שבא לך במחשב \סמראטפון \טאבלט אני התקנתי SERVIIO ,תכנס לתוכנה, תסמן תקייה במחשב או תפתח תקיה
חדשה ותקרא לה "מדיה סנטר"או באנגלית " media center" ,כי הרבה פעמים מסמנים תקיות קיימיות במחשב ויש
תכנים שלא תרצו שיראו ,סמן אותה כתקייה נקראת ותעביר לשם מה שתרצה מכל המחשב,
ומה אתה רוצה שיראו תמונות\אודיו\סרטים ,אחרי זה אתה הולך בממיר לאפלקציות -מדיה סנטר - המדיה מאתרת את זה אוטמטי
אתה רואה על המסך שם המחשב שלך ,לוחץ ,אז מופיע תקיה "מדיה סנטר ",לא מסובך .
לא חייבים להיות מחוברים באופן קווי , יש לך סרטוני הדרכה בממיר ,
יש לך גם http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/apps/mediacenter
תתקין מה שבא לך במחשב \סמראטפון \טאבלט אני התקנתי SERVIIO ,תכנס לתוכנה, תסמן תקייה במחשב או תפתח תקיה
חדשה ותקרא לה "מדיה סנטר"או באנגלית " media center" ,כי הרבה פעמים מסמנים תקיות קיימיות במחשב ויש
תכנים שלא תרצו שיראו ,סמן אותה כתקייה נקראת ותעביר לשם מה שתרצה מכל המחשב,
ומה אתה רוצה שיראו תמונות\אודיו\סרטים ,אחרי זה אתה הולך בממיר לאפלקציות -מדיה סנטר - המדיה מאתרת את זה אוטמטי
אתה רואה על המסך שם המחשב שלך ,לוחץ ,אז מופיע תקיה "מדיה סנטר ",לא מסובך .
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
גם אני עובד עם serviio
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
לא קורה אצלי