איך מנגנים ריפ של בלו-ריי ב XBMC?
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=file_stacking
בעיקרון בתפריט צד של הסיפריה יש לך אפשרות להשתמש ב"ערום את כל הקבצים" או משהו בסגנון.
הסתייגות: אתה צריך לוודא שכל ההגנות ירדו בזמן הריפ אחרת לא תצליח לנגן
אם תהפוך ל ISO יש סיכוי שתצטרך תוכנה חיצונית לנגן במידה והוא חוזר למצבו הקודם של בלוריי פרופר
בעיקרון בתפריט צד של הסיפריה יש לך אפשרות להשתמש ב"ערום את כל הקבצים" או משהו בסגנון.
הסתייגות: אתה צריך לוודא שכל ההגנות ירדו בזמן הריפ אחרת לא תצליח לנגן
אם תהפוך ל ISO יש סיכוי שתצטרך תוכנה חיצונית לנגן במידה והוא חוזר למצבו הקודם של בלוריי פרופר
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
בעיקרון XBMC לא תומך ב-BD RIPים, בטח לא ב-ISO של בלוריי
לדעתי זה בגלל FFmpeg - אין לזה שם תמיכה עדיין.
אני לא מנגן BD לרוב אבל למיטב ידיעתי XBMC תומכת בניגון של BD ISO ושל עץ BD.
אין לזה שום קשר ל-FFMPEG אלא לספריה libbluray שמגיעה לפי זכרוני מהחבר'ה של Videolan / VLC.
מה שכן XBMC לא יכולה להתמודד עם BD מוגן ולעולם לא תוכל מאחר שמדובר במגבלה חוקית.
נדמה לי שב-OpenELEC כן מוסיפים כלי שמתמודד עם ההצפנה, לא זוכר אם הם מציעים את libaacs או את MakeMKV (או את שניהם) אך לזכרוני כן צריך להזין איפשהו את מפתחות ההצפנה כי מבחינה חוקית אסור להפיץ אותם.
אין לזה שום קשר ל-FFMPEG אלא לספריה libbluray שמגיעה לפי זכרוני מהחבר'ה של Videolan / VLC.
מה שכן XBMC לא יכולה להתמודד עם BD מוגן ולעולם לא תוכל מאחר שמדובר במגבלה חוקית.
נדמה לי שב-OpenELEC כן מוסיפים כלי שמתמודד עם ההצפנה, לא זוכר אם הם מציעים את libaacs או את MakeMKV (או את שניהם) אך לזכרוני כן צריך להזין איפשהו את מפתחות ההצפנה כי מבחינה חוקית אסור להפיץ אותם.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
צודק, שכחתי מזה
אבל מעניין - למה בעצם ש-ffmpeg לא יתמוך ב-BR? יש להם איזו התנגדרות עקרונית לפורמט הזה?