IR BLASTER לשני ממירים
-
gregoryg
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
לא ברור לי איך BLASTER עובד עם שני ממירים ושלט אחד דוגמת NVIDIA DUALTV.
1) אני מצמיד IR TRANSMITTER לכל אחד מהממירים, אבל איך אני בוחר לאיזה ממיר אני משדר?
2) מהמחשב, האם יש אפשרות לפנות לכל ממיר לכוד דרך BLASTER?
תודה מראש
1) אני מצמיד IR TRANSMITTER לכל אחד מהממירים, אבל איך אני בוחר לאיזה ממיר אני משדר?
2) מהמחשב, האם יש אפשרות לפנות לכל ממיר לכוד דרך BLASTER?
תודה מראש
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
אין קשר בין השלט לבין ה-בלאסטר.
מי שמפעיל את הבלאסטר להעברת הערוצים היא תוכנת ה-PVR שלך ולא אתה.
ולכן, לא משנה כמה בלאסטרים יש לך וכמה ממירים (לי יש שלשה...) תוכנת ה-PVR יודעת להעביר ערוץ בממיר הרלונטי שמחובר לכרטיס שממנו היא מקליטה את התכנית.
אורן.
מי שמפעיל את הבלאסטר להעברת הערוצים היא תוכנת ה-PVR שלך ולא אתה.
ולכן, לא משנה כמה בלאסטרים יש לך וכמה ממירים (לי יש שלשה...) תוכנת ה-PVR יודעת להעביר ערוץ בממיר הרלונטי שמחובר לכרטיס שממנו היא מקליטה את התכנית.
אורן.
-
gregoryg
-
- חבר פעיל

ועל מה השלט שולט אם כך?
האם אני צריך אותו אם יש לי שלט אוניברסלי? אז אם אני מוותר על DUALTV MCE וחוסך 50$, איפה משיגים 2 IR BLASTERS?
תודה
האם אני צריך אותו אם יש לי שלט אוניברסלי? אז אם אני מוותר על DUALTV MCE וחוסך 50$, איפה משיגים 2 IR BLASTERS?
תודה
- oshapir
-
- גורו

השלט שולט על תוכנת ה-PVR...
לא ברור לי מה אתה רוצה להשיג?
האם אתה רוצה תמיכה בשני ממירים - כדי שתוכל להקליט בשניהם או לצפות באחד ולהקליט בשני בו זמנית? אם כן אתה חייב כרטיס PVR "כפול" או שני כרטיסים רגילים כמו ה-PVR150.
אם לא אז כרטיס אחד יספיק.
לשליטה על שני ממירים אתה יכול להשתמש ב-USB-UIRT ובנוסף להשתמש במקלט שבו לשליטה עם שלט אוניברסאלי על מערכת ה-PVR.
אורן.
לא ברור לי מה אתה רוצה להשיג?
האם אתה רוצה תמיכה בשני ממירים - כדי שתוכל להקליט בשניהם או לצפות באחד ולהקליט בשני בו זמנית? אם כן אתה חייב כרטיס PVR "כפול" או שני כרטיסים רגילים כמו ה-PVR150.
אם לא אז כרטיס אחד יספיק.
לשליטה על שני ממירים אתה יכול להשתמש ב-USB-UIRT ובנוסף להשתמש במקלט שבו לשליטה עם שלט אוניברסאלי על מערכת ה-PVR.
אורן.
-
gregoryg
-
- חבר פעיל

תודה. אני עוד לא סגור איזו מערכת אני רוצה. רק לומד את הנושא בעזרת הפורום הנדיב ואינטרנט.
בחזרה לנושא, מחיר של שני UIRT ו-RECEIVER אחד הוא יותר מ-50$, אז נראה כי משתלם לקנות DUALTV MCE אפילו שאנני צריך את השלט שבו. האם אני טועה?
תודה מראש
בחזרה לנושא, מחיר של שני UIRT ו-RECEIVER אחד הוא יותר מ-50$, אז נראה כי משתלם לקנות DUALTV MCE אפילו שאנני צריך את השלט שבו. האם אני טועה?
תודה מראש
- oshapir
-
- גורו

DUALTV MCE כולל גם שני בלאסטרים?
אורן.
אורן.
-
gregoryg
-
- חבר פעיל

http://store.nvidia.com/servlet/Control ... D=44696400#
TECH SPECS->
USB Bus-Powered IR Receiver with Dual IR Blaster (Emitter) Ports
TECH SPECS->
USB Bus-Powered IR Receiver with Dual IR Blaster (Emitter) Ports
- oshapir
-
- גורו

בסך הכל מצורף לכרטיס השלט עם הבלאסטרים של מיקרוסופט. זה לא פיצ'ר פנימי של הכרטיס!
אתה יכול לרכוש בארץ חבילה דומה של כרטיס ושלט MCE עם הבלאסטרים גם עם כרטיס ה-PVR 150.
כמו כן, צריך לזכור תמיד באיזו תוכנה אתה רוצה להשתמש ולהתאים את החומרה.
אורן.
אתה יכול לרכוש בארץ חבילה דומה של כרטיס ושלט MCE עם הבלאסטרים גם עם כרטיס ה-PVR 150.
כמו כן, צריך לזכור תמיד באיזו תוכנה אתה רוצה להשתמש ולהתאים את החומרה.
אורן.