טיפוס אנאלי
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
- TsurTriger
- כתב צילום

אני יוצא להגנתו של האיש
גם אצלי, כשאני מכין לעצמי אספרסו, לוקח לי עוד כ5-8 דקות לנקות את המכונה (עושה סוג של פוליש לגוף החיצוני, מנקה את הראש עם סמרטוט לח, עושה באקפלאש עם מים ולבסוף מכסה את המכונה במגבות שיוחלפו בקרוב בכיסוי שאתפור).
חלק מהתחביב עבורי זה גם לטפל במכונה שתראה כאילו יצאה הרגע מהקופסא.
אחרי הכל, זה מוצר החשמל הכי בולט במבטח, שישר מושך את העיין - אז שישאר מרשים ומבריק.
גם אצלי, כשאני מכין לעצמי אספרסו, לוקח לי עוד כ5-8 דקות לנקות את המכונה (עושה סוג של פוליש לגוף החיצוני, מנקה את הראש עם סמרטוט לח, עושה באקפלאש עם מים ולבסוף מכסה את המכונה במגבות שיוחלפו בקרוב בכיסוי שאתפור).
חלק מהתחביב עבורי זה גם לטפל במכונה שתראה כאילו יצאה הרגע מהקופסא.
אחרי הכל, זה מוצר החשמל הכי בולט במבטח, שישר מושך את העיין - אז שישאר מרשים ומבריק.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
OCD לכולכם....
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
·
מסכים שהמכונות הללו יפות וראוי שישארו נקיות ומבריקות.
לא הבנתי אבל למה לכסות את המכונה במגבת? במקום מכונה מרשימה ומבריקה רואים ערמת מגבות
מה שמצחיק אצל הבחור בסרטון הוא לא הנקיון, אילה זה שהוא כל כך מתממקד בנקיון, שהוא שכח בכלל את הקפה שמתקרר בצד.
עם כל הכבוד למכונה, היא צריכה לשרת אותנו ולא להיפך. צריך תמיד לזכור שהיא גם צריכה להכין קפה.
·
מסכים שהמכונות הללו יפות וראוי שישארו נקיות ומבריקות.
לא הבנתי אבל למה לכסות את המכונה במגבת? במקום מכונה מרשימה ומבריקה רואים ערמת מגבות
מה שמצחיק אצל הבחור בסרטון הוא לא הנקיון, אילה זה שהוא כל כך מתממקד בנקיון, שהוא שכח בכלל את הקפה שמתקרר בצד.
עם כל הכבוד למכונה, היא צריכה לשרת אותנו ולא להיפך. צריך תמיד לזכור שהיא גם צריכה להכין קפה.
- TsurTriger
- כתב צילום

אצלי היא מכינה קפה, ככוס אספרסו כפול אחת ליום (אני השותה היחידה בבית).
ערמת הגבות ? בדיוק מאותה סיבה שמכוניות ספורט מכוסות ולא מוצגות לראווה
בעיקר בגלל שלא תתפוס אבק במשך היום.
ערמת הגבות ? בדיוק מאותה סיבה שמכוניות ספורט מכוסות ולא מוצגות לראווה
בעיקר בגלל שלא תתפוס אבק במשך היום.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com