עזרה בבחירת מחשב dell
שלום.
אני רוצה לקנות מחשב נייח לבית , יש שני דגמים של dell שהם דומים במפרט שלהם פשוט השוני שבינהם הוא אחד all in one והשני רגיל שצריך לקנות לו מסך , הall in one דגם 5348i5 והשני הרגיל דגם 3847i5 מה עדיף לי לבחור?
אני רוצה לקנות מחשב נייח לבית , יש שני דגמים של dell שהם דומים במפרט שלהם פשוט השוני שבינהם הוא אחד all in one והשני רגיל שצריך לקנות לו מסך , הall in one דגם 5348i5 והשני הרגיל דגם 3847i5 מה עדיף לי לבחור?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אצלי בבית כל הנייחים הם של דל, אני לא מחליף אותם בשום מחשב בעולם, השירות שלהם מדהים!, פעם אחת נשרף ספק כוח ששרף את הלוח אם איתו, יום אחרי בצהריים הגיע טכנאי עם החלקים, החליף אותם במקום ונסע לדרכו, זאת האחריות שלהם למשך 3 שנים.. 24 שעות מקסימום עד שהם מגיעים אלייך, יש לי את הנייח optiplex 3010 עם מסך U2312HM בנפרד והם מעולים
נכון בחרתי בדל בגלל השירות יש לי נייד שלהם והם גם פעם נתנו לי שירות טוב ואחריות טובה...
מבחינת השימוש שלי אני לא משתמש למשהו רציני רוב השימוש שלי הורדת סרטים של בלו ראי מלא שכל קובץ מגיע ל 40gb ושאר הצרכים זה גלישה רגילה והוא יהיה מחובר לרשת ביתית שדרכה אזרים מדיה לסטרימר... בחרתי בשני הדגמים האלו כי נראה לי שהם אחלה ויש לי הנחה טובה על כל אחד... פשוט אני לא יודע אם להביא את הטאצ׳ או הרגיל , מה עדיף?
מבחינת השימוש שלי אני לא משתמש למשהו רציני רוב השימוש שלי הורדת סרטים של בלו ראי מלא שכל קובץ מגיע ל 40gb ושאר הצרכים זה גלישה רגילה והוא יהיה מחובר לרשת ביתית שדרכה אזרים מדיה לסטרימר... בחרתי בשני הדגמים האלו כי נראה לי שהם אחלה ויש לי הנחה טובה על כל אחד... פשוט אני לא יודע אם להביא את הטאצ׳ או הרגיל , מה עדיף?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
5400?? למה להשקיע במחשב כל כך הרבה כסף אם הוא רק מיועד לגלישה ולהורדת סרטים? לא חבל?
אם תבנה אחד בעצמך בכל חנות מחשבים אתה לא עובר את ה- 2000 ש"ח עם חלקים איכותיים ואחריות לפחות ל-3 שנים.
אם תבנה אחד בעצמך בכל חנות מחשבים אתה לא עובר את ה- 2000 ש"ח עם חלקים איכותיים ואחריות לפחות ל-3 שנים.