אוזניות חדשות בתקציב של סביבות ה-300$

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Arinitz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

היי. כבר שלוש שנים כמעט אני בעלים מרוצה של ה-Shure SE315. בקרוב אני טס לארצות הברית וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרוג. אשמח לקבל המלצות לאוזניות שיקחו את האיזון, הבהירות והניטרליות, ללא התעלמות מוחלטת מבאסים של ה-SE315 צעד אחד או יותר קדימה, רצוי בכיוון איזור ה-300$. אם האוזניות שוות את זה אז אפשר לחרוג. אני שומע מוזיקה אלקטרונית (לא EDM וטראנסים אלא דברים יותר אלטרנטיביים), פופ, ישראלי ומעט רוק. דברים כמו דפש מוד וכדומה.

אני יודע שזה כבר איזור מחירים אחר אבל האם ה-SE535 שוות את מחיר השדרוג אליהן? האם הן מתאימות למה שאני מחפש? או משהו אחר שבאמת מצדיק את המחיר הזה.

המקורות שלי בעקרון הם iMac ונגן ZUNE 80GB, שחשוב לי מאוד שיוכל להתמודד עם האוזניות ללא צורך בהגברה חיצונית.

בתודה רבה מראש, אריאל.

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

sennheiser IE80 יכולות בהחלט להיות אופציה
http://www.amazon.com/Sennheiser-504771 ... words=ie80

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

יש לי IE80 בנות שבועיים בערך. אזניות מצויינות. כיפיות, קלות ונוחות עם איכות קול מעולה.
מצד שני, לא צריך ליסוע לארה"ב בשבילן. אפשר לקנות אותן באמזון גרמניה עם משלוח ומיסים עד הבית ב 202 יורו. זה קצת פחות מ 300$ (i)

יש לי גם VSONIC GR07 שה IE80 החליפו וה IE80 מתמודדות הרבה יותר טוב עם מקורות "פשוטים" כמו טלפון (LG G2) ולפטופ. יש לי מגבר/DAC שעולה יותר מהאזניות אבל בשביל ה IE80 הוא לא הכרחי כאשר ב GR07 המגבר "סידר" אותן וההשפעה היתה גדולה יותר.

Arinitz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אוקיי, תודה (: קראתי על הסנהייזר שהן לא הכי חזקות בגבוהים, וזה חשוב לי. אני יודע שזה גם בטווח המחירים של ה-SE535, אבל איך ה-WESTONE W40? הן זקוקות למגבר?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אני לא ממש מסכים עם ה "לא חזקות בגבוהים". ראשית הן טובות יותר מה GR07 ואפילו מהפיליפס X1 בגבוהים. יש מספיק אוויר ואין צרימה בכלל. אולי היה אפשר לקבל יותר פירוט אבל אם זה במחיר של צרימה (כמו שקורה בד"כ) אני מעדיף את המצב ככה.
מבחינת נתונים של יעילות והתנגדות לא נראה שה W40 צריכות מגבר אבל נראה שבגלל שמדובר ב 4 דרייברי BA, מגבר יעשה שינוי די משמעותי.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #6 

לא חייבות מגבר. אולם הוא יכול להועיל.
בכל אופן, אל תקנה W40.

Arinitz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

אוקיי, תודה. מישהו יודע להגיד לי משהו על ה-W30? הן לראות לי הכי רלוונטיות, בעיקר בעניין המחיר.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

לפני שקניתי את ה IE80 התלבטתי ביניהם ל DUNU DN-2000. קח את זה בחשבון, הן נראות מבטיחות אבל יש להן חסרונות (עד 300$).
אגב, גם את ה DN-2000 אפשר לקנות ישר לארץ מ http://lendmeurears.com/ וזה לא עובר במכס בד"כ ויוצא זול יותר מאמזון ארה"ב.

חוץ מזה, במחיר של עד 400$ אני חושב שדווקא UE900s החדשות יותר מומלצות מה W30:
http://www.amazon.com/Logitech-Ultimate ... e+ears+900
זה אולי משהו שהייתי הולך עליו אם הייתי עכשיו בארה"ב והיה לי תקציב לזה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”