חיבור ראוטר VG2000 לפייברבוקס

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
sagib10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,צריך את עזרתכם,האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה לפייברבוקס ולהשתמש בו כ - Wifi ???
היה לי בעבר בזק ונשאר לי המודם\ראוטר הזה.
פשוט בחיבור קווי של הפייברבוקס אני מקבל את המאה מגה,אך בוויפי הרבה הרבה הרבה פחות (סביבות ה - 40) וממרחק אפילו זה יורד ל - 15 מגה
האם זה משהו שיכול לעזור לי החיבור של הראוטר אל הפייברבוקס???
והכי חשוב אם כן איך אני עושה זאת?איזה הגדרות יש להזין עבור Wifi כזה???

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אתה יכול לחבר אותו רק באופן קווי על פי המתואר בפרק האחרון של המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

sagib10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אוקיי ,רק כמה שאלות כי אני לא מבין בזה בכלל
כמה דברים שלא הבנתי :
1)איך אני משנה את כתובת הנתב בחדש אל מחוץ לתחומי הסגמנט?ואיך אני בודק את התחום של תחומי הסגמנט??
2)איך אני מבטל את שרת ה-DHCP של הנתב האלחוטי הקיים וכן את כל הגדרות האבטחה האלחוטיות ?

שנה את כתובת הנתב האלחוטי החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקווי אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP שלו מחלק כתובות בתחום 192.168.1.2 ל- 192.168.1.98, תן לנתב האלחוטי החדש את הכתובת 192.168.1.99.
בשלב זה ומכיוון ששינית את כתובת הנתב האלחוטי החדש, הקשר אליו יאבד. סגור את חלון הדפדפן ופתח חלון דפדפן חדש. כנס לתפריטי הנתב האלחוטי החדש על ידי שימוש בכתובת החדשה שהגדרת בשלב הקודם. אם יש צורך, הקלד את שם המשתמש והסיסמא הנדרשים על מנת להגדיר את הנתב האלחוטי החדש.
בטל את שרת ה-DHCP של הנתב האלחוטי החדש וכן את כל הגדרות האבטחה האלחוטיות (הצפנה, מיסוך SSID ובקרת גישה על פי MAC -- קרא עוד כאן)

sagib10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אני מקפיץ תהודעה כי לא הצלחתי לעשות את מה שבמדריך...מישהו יכול לעזור?
איך אני משנה את ה - IP ? תחת איזו אופציה?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”