עזרה עם איחוד חבילות דרך BUY2USA ושימוש באתר בפעם הראשונה
שלום לכם,
רכשתי בשבוע שעבר בחנות TANGA שתי פריטים בהזמנה אחת. כעת שניהם הגיעו למחסן של BUY2USA ואני רוצה לקדם את התהליך ע"מ לקבל את המוצרים. זו הפעם הראשונה שאני רוכש עם השירות ונתקלתי בבעיה- באתר מבקשים את שווי הפריטים. איך אני מאחד חבילות ומגדיר שמחיר המשלוח ששילמתי הוא מאוחד בעבוד שתי מוצרים ולא רושם את מחיר המשלוח פר מוצר.
אני ממש מבולבל ולא יודע מה להגדיר באתר של BUY2USA.
תודה!
רכשתי בשבוע שעבר בחנות TANGA שתי פריטים בהזמנה אחת. כעת שניהם הגיעו למחסן של BUY2USA ואני רוצה לקדם את התהליך ע"מ לקבל את המוצרים. זו הפעם הראשונה שאני רוכש עם השירות ונתקלתי בבעיה- באתר מבקשים את שווי הפריטים. איך אני מאחד חבילות ומגדיר שמחיר המשלוח ששילמתי הוא מאוחד בעבוד שתי מוצרים ולא רושם את מחיר המשלוח פר מוצר.
אני ממש מבולבל ולא יודע מה להגדיר באתר של BUY2USA.
תודה!
יצא לי לא משתלם בעליל. 33 דולר על הזמנה של 26 דולר (שוקל פחות מקילו). לא מבין מה אנשים אוהבים באתר הנ"ל ומה היתרון שלו אם ככה? כל שניה המחיר משלוח עולה ובסוף בחשבון דחפו לי עוד "עלויות נוספות" של עוד 6 דולר. ללא ספק מאוכזב ביותר. הייתי בטוח שיצא לי כמו במחשבון שלהם, באזור ה-20 דולר. 
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
נו מה, מינימום הזמנה לא משנה מ זה 20 דולר.
דבר שני זה לא מיועד לדברים קטנים, בעיקר לגדולים.
ואין סיבה עליות נוספות והמחיר שיעלה, כנראה בחרת בביטוח.
דבר שני זה לא מיועד לדברים קטנים, בעיקר לגדולים.
ואין סיבה עליות נוספות והמחיר שיעלה, כנראה בחרת בביטוח.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
בחרתי שילוח אווירי, כי התאריך יעד שהם צופים הוא בשילוח ימי הוא לתחילת ספטמבר שזה רחוווווווק מאוד מאיתנו.
בכל אופן למדתי את חלקי בעניין. הייתי סקרן לדעת על מה כולם מדברים בייחוד כשמישהו אמר שבעזרת השירות הבא אפשר להביא מהאתר TANGA אוזניות במחיר לא רע כלל.
בכל אופן למדתי את חלקי בעניין. הייתי סקרן לדעת על מה כולם מדברים בייחוד כשמישהו אמר שבעזרת השירות הבא אפשר להביא מהאתר TANGA אוזניות במחיר לא רע כלל.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **