מחפש לקנות כבל Display Port למסך פנסוניק
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אין כבל שונה. display port זה display port. מה שמשנה זה נקודות הקצה ואם הם תומכות. אגב, כנ"ל ב HDMI.
יש הבדלים בכבלים לפחות בקפדנות היצור או בבדיקות תאימות. יכולים להיות הבדלים בעובי המוליכים, בסיכוך, וכו'. גרסאות סטנדרט חדשות יותר פועלות במהירויות גבוהות יותר, כך שלא בטוח שכבלים ישנים יפעלו, אבל אולי כן. זה לא אומר שיש טעם בכבלים יקרים, אבל זה גם לא אומר שכל כבל יפעל בכל מצב.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אין הגדרה שונה לכבל בין גרסאות display port. זה מה ששאל כותב השירשור.jtk כתב:יש הבדלים בכבלים לפחות בקפדנות היצור או בבדיקות תאימות. יכולים להיות הבדלים בעובי המוליכים, בסיכוך, וכו'. גרסאות סטנדרט חדשות יותר פועלות במהירויות גבוהות יותר, כך שלא בטוח שכבלים ישנים יפעלו, אבל אולי כן. זה לא אומר שיש טעם בכבלים יקרים, אבל זה גם לא אומר שכל כבל יפעל בכל מצב....
כל כבל לא ארוך מידי באיכות סבירה שאינו מקולקל אמור להיות בסדר.
·freedom_il כתב:אין הגדרה שונה לכבל בין גרסאות display port. זה מה ששאל כותב השירשור.......
כל כבל לא ארוך מידי באיכות סבירה שאינו מקולקל אמור להיות בסדר....
ממש לא מסכים איתך
הרבה מאוד יצרנים סיניים חסרי שם מייצרים כבלים DP באיכות לא טובה .
לא מקולקל זה מילת המפתח רוב הקבלים לא איכותיים ולא מעבירים את הספקטרום בצבע וסאונד
יש הרבה כבלים 10.8 GBPS ויש 17 GBPS ב- DP למרות שמוצהרים שתומכים בתקן V1.2
כך שכל מה שכתבתם כאן פילוסופיה .
אני מבין שאין לכם ניסיון עם כבל DP
גם אין קשר כלל לשאלתי ,איפה קונים בפועל כבל איכותי DP העומד בכל הסטנדרט
- freedom_il
-
- חבר ותיק

לא מעבירים את הספקטריום בצבע וסאונד? מאיפה הבאת את ה<תכניס פה מילה שמבטאת את זה שזה שטות גמורה> הזה?aizipop כתב:·......
ממש לא מסכים איתך
הרבה מאוד יצרנים סיניים חסרי שם מייצרים כבלים DP באיכות לא טובה .
לא מקולקל זה מילת המפתח רוב הקבלים לא איכותיים ולא מעבירים את הספקטרום בצבע וסאונד
יש הרבה כבלים 10.8 GBPS ויש 17 GBPS ב- DP למרות שמוצהרים שתומכים בתקן V1.2
כך שכל מה שכתבתם כאן פילוסופיה .
אני מבין שאין לכם ניסיון עם כבל DP
גם אין קשר כלל לשאלתי ,איפה קונים בפועל כבל איכותי DP העומד בכל הסטנדרט...
DP זה פרוטוקול להעברת מידע שמתבסס על זוגות דיפרנציאליים. אם תראה לי אתר של חברה אמיתית ולא מוכר ב ebay שמצטט כזה דבר על כבלים אני אולי אבדוק את זה יותר לעומק. אבל אני אומר לך בתור מישהו שקרא חלקים גדולים מה spec של DP 1.2 שאין דבר כזה "קטגוריה" לכבל.
מה שכן, אם הצדדים שמתקשרים לא מצליחים לעשות training לתדר גבוה בגלל בעיות חשמליות בכבל שמייצרות error rate או כל דבר אחר, זה באמת יעבוד בתדר יותר נמוך אוטומטית וישר יפול הלינק ויגיד לך שהרזולוציה שבחרת לא נתמכת.
זה לא משנה את "ספקטרום הצבעים"...
למה אתה לא קורה את כתובייך
מצד אחד אתה טוען שאין דבר כזה :
המומחיות של אנשים כאן זה לקרוא כתבות באינטרנט ובלי ניסיון בפועל מצהירים הצהרות ? כי קראו באינטרנט ?
מצד אחד אתה טוען שאין דבר כזה :
מצד שני אתה פוסל את עצמך :לא מעבירים את הספקטריום בצבע וסאונד? מאיפה הבאת את ה<תכניס פה מילה שמבטאת את זה שזה שטות גמורה>...
גם אתה טוען שיש בעיות ביצור כבלים ומכאן צצים בעיות , הבעיות נכנסות לספקטרום גדול יותר ממה שכתבת .מה שכן, אם הצדדים שמתקשרים לא מצליחים לעשות training לתדר גבוה בגלל בעיות חשמליות בכבל שמייצרות error rate או כל דבר אחר, זה באמת יעבוד בתדר יותר נמוך...
לצערי עדיין אף אחד לא מסוגל לענות לשאלה ?גם אין קשר כלל לשאלתי ,איפה קונים בפועל כבל איכותי DP העומד בכל הסטנדרט...
המומחיות של אנשים כאן זה לקרוא כתבות באינטרנט ובלי ניסיון בפועל מצהירים הצהרות ? כי קראו באינטרנט ?
עוד פעם הוא חזר... כבר שם משתמש עשירי שלו בשבועות האחרונים. אין טעם לענות לו, חסכו מעצמכם את הטרחה.
למי שלא תהיה: אם המטרה שלך באמת למצוא אינפורמציה, נסה להבין מכל הדוגמאות לאחרונה למה הגישה שלך עם אנשים לא פועלת.
שני דיונים שהוא התחיל עם 2 שמות משתמש קודמים שלו:
http://www.hometheater.co.il/vt210336
http://www.hometheater.co.il/vt213289
למי שלא תהיה: אם המטרה שלך באמת למצוא אינפורמציה, נסה להבין מכל הדוגמאות לאחרונה למה הגישה שלך עם אנשים לא פועלת.
שני דיונים שהוא התחיל עם 2 שמות משתמש קודמים שלו:
http://www.hometheater.co.il/vt210336
http://www.hometheater.co.il/vt213289
·.קרוקס44 כתב:תאמין לי אין לי מושג על מה מדובר אבל בכל אופן אני מציע לך קצת להרגיע ,אתה יודע עוד מעט שבת.......
גם שתחליף שמות עדיין אתה לא מבין .
טוב שאתה יכול להחליף שמות ולשחק כאילו עברת כאן במקרה .עוד פעם הוא חזר... כבר שם משתמש עשירי שלו בשבועות האחרונים. אין טעם לענות לו, חסכו מעצמכם את הטרחה....
לא תרמת כלום לאף אחד חוץ מלהטריד באופן כפייתי .
להמציא סיפורים אתה יודע , יש פורומים מיוחדים למספרי סיפורים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
jtk, שכחת גם את okioki0500, רונןנחמן ועוד רבים אחרים שאהבנו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים