היי, ברשותי רסיבר Sony STR-DH520 וטלוויזית סמסונג שאין ברשותי את הדגם המדוייק כרגע אך השאלה שלי באשכול הזה היא יותר תיאורתית כי גם המגבר וגם הטלוויזיה חדשות כך אני מאמין שיהיה בהם כניסות מתאימות בכל מקרה.
אז קרה יש ברשותי פלייסטיסן 3 וממיר הוט HD הייתי שיהיה אפשרות ואני מדגיש את האפשרות כי שמעתי על שיטה של לחבר את הממיר וps3 למגבר ואת המגבר לטלוויזיה אבל בשיטה זו אני חייב את המגבר דולק ואני לא רוצה זאת, אני רוצה שהטלוויזיה תיהיה המרכז של הכל.
שמעתי שיטה של לחבר את הסוני והממיר לטלוויזיה ומהטלוויזיה לקחת כבל אופטי של אודיו ולהעביר למגבר וכך כל מה שאני יחבר לטלוייזיה יהיה לי אפשרות לשמוע גם מהמגבר,
ועכשיו לשאלה עצמה אחרי כל ההקדמה השיטה האחרונה שאמרתי עם הכבל אודיו אופטי האם אפשר להחליף את הכבל הזה ולהשתמש במקום בכבל Hdmi ? שיתחבר בין הaudio out של הטלוויזיה לaudio in במגבר ?
עזרה בחיבור טלוויזיה לרסיבר
קודם כל אין בעיה שהרסיבר יעבוד בכל עת שאתה משתמש בציוד - זוהי שיטת העבודה הנפוצה והנכונה .
אם אתה מתעקש לחבר את כל הציודים לטלוויזיה אז וודא שיש מספיק כניסות HDMI בטלווזיה
מה שיצריך ממך גם לדלג כל פעם למצב AV המתאים , כי אתה משתמש בכניסה אחרת כל פעם .
ניתן לחבר כבל אופטי מהטלוויזיה לרסיבר כדי לשמוע ברמקולים של המערכת במקום ברמקולים של הטלוויזיה
אך בשביל לקבל סראונד הקפי מלא 5.1 (DD , DTS ) אתה צריך לחבר את הציוד לרסיבר .
מקווה שעזרתי לך ...
אם אתה מתעקש לחבר את כל הציודים לטלוויזיה אז וודא שיש מספיק כניסות HDMI בטלווזיה
מה שיצריך ממך גם לדלג כל פעם למצב AV המתאים , כי אתה משתמש בכניסה אחרת כל פעם .
ניתן לחבר כבל אופטי מהטלוויזיה לרסיבר כדי לשמוע ברמקולים של המערכת במקום ברמקולים של הטלוויזיה
אך בשביל לקבל סראונד הקפי מלא 5.1 (DD , DTS ) אתה צריך לחבר את הציוד לרסיבר .
מקווה שעזרתי לך ...
אוקיי תודה הגעתי למסקנה שהרסיבר יכול לעבוד כל הזמן אך יש לי בעיה אחרת, אני כמובן רוצה לקבל סאונד מלא של 5.1 אך את הסרטים שלי אני רואה על ידי חיבור הארדיסק ישירות לטלוויזיה מה שיוצר מצב שהקול מגיע לטלוויזיה ולא לרסיבר כך ששוב אני לא ישמע את הסאונד מהרסיבר, האם יש לך רעיון איך לפתור את זה ? ללא קנייה של ציוד נוסף ?
תודה מראש.
תודה מראש.