שארפ 60LE652 או סוני W828 ?
-
TheStriker
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 0
אהלן,
אני מחפש מסך טלוויזיה בגודל 50״ עד 60״. בעיקר לצפיה ב- HD. לא צריך תלת מימד ולא smart TV. המסך יהיה מחובר לרמקולים אז סאונד פחות חשוב.
התקציב שלי בין 6,000 ל-7,500.
ראיתי פה בפורום 2 דגמים מומלצים: שארפ 60LE652 ו- סוני W828.
ברור לי שיש הבדל במחיר, בגודל ובאיכות ביניהם. אבל אשמח לדעת מה הייתם ממליצים לצרכים שלי (Value for money).
תודה רבה!
עומר
אני מחפש מסך טלוויזיה בגודל 50״ עד 60״. בעיקר לצפיה ב- HD. לא צריך תלת מימד ולא smart TV. המסך יהיה מחובר לרמקולים אז סאונד פחות חשוב.
התקציב שלי בין 6,000 ל-7,500.
ראיתי פה בפורום 2 דגמים מומלצים: שארפ 60LE652 ו- סוני W828.
ברור לי שיש הבדל במחיר, בגודל ובאיכות ביניהם. אבל אשמח לדעת מה הייתם ממליצים לצרכים שלי (Value for money).
תודה רבה!
עומר
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
ספציפית בין שתיהן, אם הייתי צריך "לנחש" בלי לראות את הסוני (כי את השארפ ראיתי והיא סבבה) הייתי הולך על השארפ בגלל שהסוני לא מושלמת בלשון המעטה והשארפ גדולה יותר.
ה 3D בסוני הזו הוא תת רמה, בחצי רזולוציה וזה משהו שנעלם מהעולם לפני שנתיים שלוש ולא הייתי מבזבז זמן בלהשתמש בו. חוץ מזה, זוויות הצפייה של הסוני הם לא טובות. הפאנל של הסוני הוא של סדרה 6 של 2012-2013 ומשום מה ממותג ב 2014 בתור סדרה 8.
השארפ הוא מסך יציב וסטנדרטי שהיה מאוד פופולרי בארה"ב וגם לו יש חסרונות בעיבוד צבעים וזוויות צפייה אבל הוא מפצה על זה בגודל.
לא אמרת מה מרחק הצפייה אבל 60" טוב לסדר גודל של 3.5 מ' פלוס מינוס חצי מטר ו 50" ל 2.5 מטר פלוס מינוס חצי מטר.
ה 3D בסוני הזו הוא תת רמה, בחצי רזולוציה וזה משהו שנעלם מהעולם לפני שנתיים שלוש ולא הייתי מבזבז זמן בלהשתמש בו. חוץ מזה, זוויות הצפייה של הסוני הם לא טובות. הפאנל של הסוני הוא של סדרה 6 של 2012-2013 ומשום מה ממותג ב 2014 בתור סדרה 8.
השארפ הוא מסך יציב וסטנדרטי שהיה מאוד פופולרי בארה"ב וגם לו יש חסרונות בעיבוד צבעים וזוויות צפייה אבל הוא מפצה על זה בגודל.
לא אמרת מה מרחק הצפייה אבל 60" טוב לסדר גודל של 3.5 מ' פלוס מינוס חצי מטר ו 50" ל 2.5 מטר פלוס מינוס חצי מטר.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

הפאנל בסוני הוא סוג של PSA שמיוצר ע"י AU Optronics.
זה פאנל בטכנולוגיה דומה לשארפ ועם שחורים די דומים בשני המסכים.
אני מאמין שעיבוד התמונה בסוני מעט טוב יותר אבל ה 3D לא שימושי והשארפ מובילה עם 10" שזה 44% יותר שטח מסך.
שני המסכים המדוברים הם מסכי mid-range וככה הם נשפטו בביקורות.
זה פאנל בטכנולוגיה דומה לשארפ ועם שחורים די דומים בשני המסכים.
אני מאמין שעיבוד התמונה בסוני מעט טוב יותר אבל ה 3D לא שימושי והשארפ מובילה עם 10" שזה 44% יותר שטח מסך.
שני המסכים המדוברים הם מסכי mid-range וככה הם נשפטו בביקורות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·freedom_il כתב:הפאנל בסוני הוא סוג של PSA שמיוצר ע"י AU Optronics.
זה פאנל בטכנולוגיה דומה לשארפ...
יש לך תיעוד על סוג הפאנל?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

יש משהו על זה פה:טלHD כתב:·......
יש לך תיעוד על סוג הפאנל?...
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
ובעוד כמה מקומות שראיתי.
ההבדל בין 805B לבין 828B בגודל 50" הוא רק ב motion flow ואולי בפיצ'רים חסרי משמעות כמו מעבד סמארט או אודיו.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

מן הסתם קראתי את זה.
מבחינתי color shift בזוויות שהן לא המרכז זה דבר מעצבן בטירוף.
חוץ מזה, בהנחה ומוציאים את ה 3D מהמשוואה (כי בסוני הוא גרוע ביותר), נראה לי 10 אינץ' מנצח הבדל בנקודות מבחינת איכות תמונה. כי אמנם השארפ כנראה פחות טובה באיכות אבל עדיין טובה ואפילו טובה מאוד.
מבחינתי color shift בזוויות שהן לא המרכז זה דבר מעצבן בטירוף.
חוץ מזה, בהנחה ומוציאים את ה 3D מהמשוואה (כי בסוני הוא גרוע ביותר), נראה לי 10 אינץ' מנצח הבדל בנקודות מבחינת איכות תמונה. כי אמנם השארפ כנראה פחות טובה באיכות אבל עדיין טובה ואפילו טובה מאוד.