הצעה חדשה שקיבלתי מהוט
-
nati777
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לאחר שרצו להעלות לי את המחיר של הטריפל הישן שהיה לי ואיומים בהתנתקות קיבלתי הצעה מפתה משימור הלקוחות.
ההצעה כוללת:
אינטרנט 30 מגה.
טלפון ללא הגבלה לנייחים וניידים.
טלוויזיה עם כל החבילות מלבד ערוצי הפרימיום של ספורט וערוצי ארוטיקה.
שני ממירי HD וממיר MAGIC HD.
בעלות של 261.4 ש"ח לחודש למשך שנה.
את הפייברבוקס לא רוצים לתת בחינם ודורשים תוספת של 15 ש"ח לחודש והתקנה חינם.
מה אתם אומרים?
יש מישהו עם הצעה זולה יותר?
ההצעה כוללת:
אינטרנט 30 מגה.
מה אתם אומרים?
יש מישהו עם הצעה זולה יותר?
אחלה הצעה
אני משלם 307 ש"ח על :
אינטרנט : 100 מגה
טלפון : ללא הגבלה
טלויזיה : כל הערוצים מלבד ספורט 1 2 ואירוטיקה
ממירים : 2 מגיק HD אחד HD ואחד פייבר בוקס
VOD : לשנה מתנה
לך על זה בכל הכח אם יש לך אופציה להקלטה אז תקליט אותם ותדרוש חוזה PDF למחשב
ד"א לי יש אופציה לבטל פייבר בוקס ולשלם רק 292 ש"ח
בהצלחה
אני משלם 307 ש"ח על :
בהצלחה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לפחות עד שלא ישפרו משמעותית את השירות שלהם.amitbak כתב:בחינם אני לא מתחבר אליהם....
חומר למחשבה (מהאתר שלהם בפייסבוק).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אם אתה באמת אוהב טלווזיה ולזפזפ ולהקליט , תוסיף 15 שקל על הפייבר בוקס ותתחדש .nati777 כתב:לאחר שרצו להעלות לי את המחיר של הטריפל הישן שהיה לי ואיומים בהתנתקות קיבלתי הצעה מפתה משימור הלקוחות.
ההצעה כוללת:
אינטרנט 30 מגה.
מה אתם אומרים?
יש מישהו עם הצעה זולה יותר?...
תשלם 260 שקל ותתחיל להתלונן על מג'יק HD ,על מה ולמה .
לפייבר בוקס יש כ 10 יתרנות ממשים על מג'יק HD .
-
nati777
-
- חבר פעיל מאוד

בסוף הסכמתי להצעה
קיבלתי את המגיק HD אבל אני חושש לחבר אותו בHDMI
חיברתי דרך קומפוננט אבל איכות התמונה על הפנים לעומת ממיר HD שהיה מחובר בקומפוננט.
לדרוש איזולאטור?
חיברתי דרך קומפוננט אבל איכות התמונה על הפנים לעומת ממיר HD שהיה מחובר בקומפוננט.
לדרוש איזולאטור?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
קיבלת הצעה מעולה
הצעה ממש טובה, אשמח לדעת איך אפשר לקבל הצעה כזו גם, החבילה שאני משלם עליה היא בדיוק אותו דבר (בלי פייברבוקס , שאשמח להזמין אותו) ואני משלם כמעט 550 שח כל חודש והגיע הזמן לסיים עם ההפקרות.Itsik82 כתב:אחלה הצעה
אני משלם 307 ש"ח על :
בהצלחה
...
אשמח לטיפים.
קודם כל תתקשר לשירות לקוחות ותבקש שיעבירו אותך לקשרי לקוחת לצורך ניתוק מיידי , אם ישאלו (וישאלו) מה הסיבות תגיד להם שהשירות גרוע , זמני המתנה גבוהים , הממיר כל הזמן עושה ריסט והתשלום גבוה מדיי לעומת לקוחות אחרים .
אחרי שיעבירו אותך לקשרי לקוחות שם תתלונן בלי סוף על הדברים שהתלוננת קודם .. תגיד להם שזה לא ייתכן שאחד משלם יותר מהשני ושאם אתה לא מקבל הצעה טובה יותר (במחיר שלי או של הבחור שפתח את השרשור) אתה מתנתק , בהתחלה הם יציעו לך הצעה קצת יותר טובה משלך (550 זה מטורף איך אתה מגיע לסכומים כאלה?) ותסרב תגיד להם שיש לך חבר משלם 307 ש"ח על החבילה שלך וההפרש הוא אסטרונומי ואני בטוח שהם יבואו לקראתך ..
אל תקבל את ההצעה שמפורסמת באינטרנט ( 352 ש"ח ) שזה לא כולל VOD לשנה או את ערוצי ספורט לייב ספורט 5 HD ובטח איזה חבילה רוסית או משהו כזה , תתעקש על המחיר שלי .. אל תפחד להראות עמדה גם אם הם לא יסכימו תדרוש התנתקות ותאמין לי שאחרי שתתאמו טכנאי לאיסוף הציוד אני מבטיח לך שיתקשרו אליך אין ספור פעמים כדי שתשאר ואז תקבל את מה שמגיע לך באמת.
בהצלחה
אחרי שיעבירו אותך לקשרי לקוחות שם תתלונן בלי סוף על הדברים שהתלוננת קודם .. תגיד להם שזה לא ייתכן שאחד משלם יותר מהשני ושאם אתה לא מקבל הצעה טובה יותר (במחיר שלי או של הבחור שפתח את השרשור) אתה מתנתק , בהתחלה הם יציעו לך הצעה קצת יותר טובה משלך (550 זה מטורף איך אתה מגיע לסכומים כאלה?) ותסרב תגיד להם שיש לך חבר משלם 307 ש"ח על החבילה שלך וההפרש הוא אסטרונומי ואני בטוח שהם יבואו לקראתך ..
אל תקבל את ההצעה שמפורסמת באינטרנט ( 352 ש"ח ) שזה לא כולל VOD לשנה או את ערוצי ספורט לייב ספורט 5 HD ובטח איזה חבילה רוסית או משהו כזה , תתעקש על המחיר שלי .. אל תפחד להראות עמדה גם אם הם לא יסכימו תדרוש התנתקות ותאמין לי שאחרי שתתאמו טכנאי לאיסוף הציוד אני מבטיח לך שיתקשרו אליך אין ספור פעמים כדי שתשאר ואז תקבל את מה שמגיע לך באמת.
בהצלחה
Re: בסוף הסכמתי להצעה
nati777 כתב:קיבלתי את המגיק HD אבל אני חושש לחבר אותו בHDMI
לדרוש איזולאטור?...
לדרוש פייבר בוקס ,כמה פעמים אפשר לכתוב עד שתבין ,הרי אתה אומר שאתה לא לוקח סיכון ,אז אתה חוזר על עצמך ?
תסכל פה בפורום כמה לקחו את זה .
·
-
nati777
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובות
נוצר מצב שיש לי ממיר מיותר ואני רוצה לתת אותו למישהו
הבעייה שאני יודע שהוט יודעים איפה נמצא הממיר כי הם משדרים אליו סיגנלים ואז הכרטיס יחסם...
יש דרך להתגבר על זה כך שהוט לא יחסמו את הממיר עם הכרטיס?
יש איזשהו פילטר שהממיר רק יקלוט ולא ישדר?
הבעייה שאני יודע שהוט יודעים איפה נמצא הממיר כי הם משדרים אליו סיגנלים ואז הכרטיס יחסם...
יש דרך להתגבר על זה כך שהוט לא יחסמו את הממיר עם הכרטיס?
יש איזשהו פילטר שהממיר רק יקלוט ולא ישדר?
את ההצעה קיבלת בתור משתמש חדש?Itsik82 כתב:קודם כל תתקשר לשירות לקוחות ותבקש שיעבירו אותך לקשרי לקוחת לצורך ניתוק מיידי , אם ישאלו (וישאלו) מה הסיבות תגיד להם שהשירות גרוע , זמני המתנה גבוהים , הממיר כל הזמן עושה ריסט והתשלום גבוה מדיי לעומת לקוחות אחרים .
בהצלחה...
אני כבר כמה שנים אצל הוט ולמשתמשים וותיקים לא נותנים שום הנחות
·
אין דבר כזה,כנראה שאתה לא מתעקש מספיק.. כדי לקבל מחיר טוב צריך להגיע למצב שבו מתאמים לך איסוף ציוד... אחר כך הם מתקשרים אלייך ומתחילים לרדת במחיר. את המחיר הכי טוב מקבלים מהמשמר שטח שהוא זה שאמור לאסוף את הציוד.iii2 כתב:את ההצעה קיבלת בתור משתמש חדש?......
אני כבר כמה שנים אצל הוט ולמשתמשים וותיקים לא נותנים שום הנחות![]()
·...
זה שבא לקחת לך תציוד הוא זה שנותן לך הצעת מחיר אחרונה לא יודע אם לכולם זה ככה אבל זה מה שקרה לי כשאני רציתי להתנתק בזמנו אחרי מס' שיחות משימור לא הסכמתי לבסוף הגיע אלי הביתה בחור שאמור היה לאסוף ציוד ורגע לפני שלקח תציוד נתן לי הצעה אחרונה יותר זולה משמעותית ממה שהשימור הטלפוני נותנים.FIRE_WIRE כתב:איש שטח לא משמר שטח.
הוא רק לוקח הציוד וזהו
לפני ניתוק לפחות 2-3 מתקשרים מקשרי לקוחות...
זה נכון !!gamer777 כתב:זה שבא לקחת לך תציוד הוא זה שנותן לך הצעת מחיר אחרונה לא יודע אם לכולם זה ככה אבל זה מה שקרה לי כשאני רציתי להתנתק בזמנו אחרי מס' שיחות משימור לא הסכמתי לבסוף הגיע אלי הביתה בחור שאמור היה לאסוף ציוד ורגע לפני שלקח תציוד נתן לי הצעה אחרונה יותר זולה משמעותית ממה שהשימור הטלפוני נותנים..........
זה נקרא שימור שטח.