AKAI - שנמכר בחנויות "Yello"
-
netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
שלום,
מישהו רכש את אחד מהסמארטפונים שנמכרים בימים אלו בחנויות "Yello" ?
אשמח לקבל חוו"ד
אשמח לקבל חוו"ד
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
הייתי מתרחק ... ! ברור לך הרי שמדובר במוצרי מדבקה בסיסיים בעליל.netivi כתב:שלום,
אשמח לקבל חוו"ד...
גם על אופנת הקנייה הישירה מסין אני מתחיל לשמוע דברים קשים מחברים שניסו וניכוו .. !
לא הייתי רוצה לומר שבכל המקרים מדובר ב"חתול בשק" אבל אישית אני לא מתחבר למציאות האלו
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

משהו פשוט
צריך מכשיר פשוט לאמא.
חיוג\הודעות
ולצלם את הנכדים קצת..
אין דרישות רק במחיר של 300-450 ש"ח
חיוג\הודעות
ולצלם את הנכדים קצת..
אין דרישות רק במחיר של 300-450 ש"ח
"ולצלם קצת את הנכדים" - שולל את מרבית הסיניים בטווח המחירים שכתבת.
המצלמות של הסיניים, בלשון המעטה, הן לא משהו.
קודם כל - האם יש הכרח למכשיר חכם? במידה וכן, האם ידוע איזו מערכת הפעלה תהיה יותר נוחה (אנדרואיד, iOS, WP וכו').
האם יד2 בא בחשבון? [לפני כחודשיים קניתי s2 מ-eBay ונשאר לי עודף מ-400, כולל משלוח לישראל].
יש לי ניסיון עם כמה וכמה מכשירים סיניים של חברות שונות, הם לא חתול בשק אם יודעים למה מצפים.
יש מכשירים מעולים, יש מכשירים בסיסיים. לפני הקניה, כמו כל דבר, כדאי לעשות סקר שוק.
החסרון הבולט של המכשירים האלה, היעדר חלקי חילוף בזמינות מיידית. אישית לא נראה לי שאמליץ לאף אחד לרכוש מכשיר סיני במחיר העולה על 150-160$. ב-800~ ש"ח אפשר למצוא Nexus 4 ביד2 והמכשיר הזה יעלה על כל סיני בטווח המחירים הזה.
המצלמות של הסיניים, בלשון המעטה, הן לא משהו.
קודם כל - האם יש הכרח למכשיר חכם? במידה וכן, האם ידוע איזו מערכת הפעלה תהיה יותר נוחה (אנדרואיד, iOS, WP וכו').
האם יד2 בא בחשבון? [לפני כחודשיים קניתי s2 מ-eBay ונשאר לי עודף מ-400, כולל משלוח לישראל].
יש לי ניסיון עם כמה וכמה מכשירים סיניים של חברות שונות, הם לא חתול בשק אם יודעים למה מצפים.
יש מכשירים מעולים, יש מכשירים בסיסיים. לפני הקניה, כמו כל דבר, כדאי לעשות סקר שוק.
החסרון הבולט של המכשירים האלה, היעדר חלקי חילוף בזמינות מיידית. אישית לא נראה לי שאמליץ לאף אחד לרכוש מכשיר סיני במחיר העולה על 150-160$. ב-800~ ש"ח אפשר למצוא Nexus 4 ביד2 והמכשיר הזה יעלה על כל סיני בטווח המחירים הזה.
-
netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

עדיפות לסמארטפון
ואין לי בעיה עם יד 2 \ אמזון\ איביי
ואין לי בעיה עם יד 2 \ אמזון\ איביי