ווליום חלש בxbmc
לא חושב שזה אפשרי, אני משתמש בזה הרבה מאוד בסרטים. אני חושב ש VA בסך הכל לוקח את הסאונד של הקובץ ומגביר אותו.oralos כתב:זה על הווליום הכי גבוה! ה volume amplification על הכי נמוך אבל אני פוחד שאם אני יגביר אותו ילכו לי הרמקולים יש מצב שדבר כזה יקרה?שזה דופק את הרמקולים?...
אם אתה חושש אז אני מציע לחכות לתגובות של עוד משתמשים, אבל בסך הכל יש עוצמת רמקולים, עוצמת מערכת (לדוגמא ווינדוס), עוצמת התוכנה ועוצמת הקובץ, אז ה Volume Amplification, במקרים שהסאונד של הקובץ חלש, פשוט מגביר אותו. זה לא שהוא מגביר לך את עוצמת הרמקולים יתר על המידה מעבר לטווח הרצוי שהם יפעלו. אני לא מכיר את האפליקציה הזו, אך אני מניח שהיא באמת מגבירה את עוצמת הרמקולים לטווח שהם לא אמורים לפעול בו ולכן יש נזק פיזי (שוב, אני מניח).oralos כתב:בטוח? אני חושב שזה כמו באפליקציות הגברה באייפון שזה שוחק את הרמקול עד שהוא מספיק לעבוד...לא?...
פשוט זה בחיים לא פגע לי באף מכשיר/רמקול, אבל שוב, נחכה לעוד תגובות כדי שתהיה בטוח.
- thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
תבדוק שבהגדרות של WINDOWS הווליום ברמה נורמלית ולא נמוכה.
אם זה לא עוזר תשתמש באמת בהגברה שיש לך בXBMC עצמה, אני מגביר בדרך כלל בין 10-20 DB, אין סיבה שזה יפגע ברמקולים או בכל חלק אחר.
מה שיכול לפגוע ברמקולים זה ווליום ממש עוצמתי שאתה לא מסוגל להיות לידם בכלל וגם הסאונד יצא מהם מעוות. יש קבצי אודיו/וידיאו שהסאונדטרק שלהם יחסית בווליום נמוך וכל מה שהתוכנה עושה זה להגביר אותו.
אם זה לא עוזר תשתמש באמת בהגברה שיש לך בXBMC עצמה, אני מגביר בדרך כלל בין 10-20 DB, אין סיבה שזה יפגע ברמקולים או בכל חלק אחר.
מה שיכול לפגוע ברמקולים זה ווליום ממש עוצמתי שאתה לא מסוגל להיות לידם בכלל וגם הסאונד יצא מהם מעוות. יש קבצי אודיו/וידיאו שהסאונדטרק שלהם יחסית בווליום נמוך וכל מה שהתוכנה עושה זה להגביר אותו.
אם אתה שולט על ה XBMC באמצעות אפליקציה בסמרטפון (XBMC REMOTE או YATSE) תוודא שלא הנמכת את השמע בלחצן הווליום של הסמרטפון, היות שכאשר אתה באפליקציה הווליום של סמרטפון שולט על הווליום של XBMC.