ווליום חלש בxbmc

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oralos פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום הורדתי xbmc וכאני רואה סרט הוולים חלש פי שתיים או יותר מאשר כשאני צופה בטלויזיה בממיר יס
יש איזה פיתרון לזה אולי אני צריך לעדכן גירסה או משהו?

giggity47
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

כשאתה צופה בסרט אתה יכול ללכת למאפיינים של השמע (זה על ה OSD בדרך כלל סימן של מגפון כזה.. תלוי בסקין) ואז יש לך volume ו volume amplification, תשחק עם העוצמות עד שתשמע חזק וברור.

avigdork
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #3 

תנסה להגביר את הווליום ב-xbmc ע"י לחיצה על + או על F10.

oralos פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

זה על הווליום הכי גבוה! ה volume amplification על הכי נמוך אבל אני פוחד שאם אני יגביר אותו ילכו לי הרמקולים יש מצב שדבר כזה יקרה?שזה דופק את הרמקולים?

giggity47
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

oralos כתב:זה על הווליום הכי גבוה! ה volume amplification על הכי נמוך אבל אני פוחד שאם אני יגביר אותו ילכו לי הרמקולים יש מצב שדבר כזה יקרה?שזה דופק את הרמקולים?
...
לא חושב שזה אפשרי, אני משתמש בזה הרבה מאוד בסרטים. אני חושב ש VA בסך הכל לוקח את הסאונד של הקובץ ומגביר אותו.

oralos פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

בטוח? אני חושב שזה כמו באפליקציות הגברה באייפון שזה שוחק את הרמקול עד שהוא מספיק לעבוד...לא?

giggity47
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

oralos כתב:בטוח? אני חושב שזה כמו באפליקציות הגברה באייפון שזה שוחק את הרמקול עד שהוא מספיק לעבוד...לא?
...
אם אתה חושש אז אני מציע לחכות לתגובות של עוד משתמשים, אבל בסך הכל יש עוצמת רמקולים, עוצמת מערכת (לדוגמא ווינדוס), עוצמת התוכנה ועוצמת הקובץ, אז ה Volume Amplification, במקרים שהסאונד של הקובץ חלש, פשוט מגביר אותו. זה לא שהוא מגביר לך את עוצמת הרמקולים יתר על המידה מעבר לטווח הרצוי שהם יפעלו. אני לא מכיר את האפליקציה הזו, אך אני מניח שהיא באמת מגבירה את עוצמת הרמקולים לטווח שהם לא אמורים לפעול בו ולכן יש נזק פיזי (שוב, אני מניח).

פשוט זה בחיים לא פגע לי באף מכשיר/רמקול, אבל שוב, נחכה לעוד תגובות כדי שתהיה בטוח.

oralos פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

תודה אני סומך עליך אבל בכל מקרה אני יחכה לעוד תגובות

thebenjamin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

תבדוק שבהגדרות של WINDOWS הווליום ברמה נורמלית ולא נמוכה.

אם זה לא עוזר תשתמש באמת בהגברה שיש לך בXBMC עצמה, אני מגביר בדרך כלל בין 10-20 DB, אין סיבה שזה יפגע ברמקולים או בכל חלק אחר.
מה שיכול לפגוע ברמקולים זה ווליום ממש עוצמתי שאתה לא מסוגל להיות לידם בכלל וגם הסאונד יצא מהם מעוות. יש קבצי אודיו/וידיאו שהסאונדטרק שלהם יחסית בווליום נמוך וכל מה שהתוכנה עושה זה להגביר אותו.

oralos פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

תודה!

MosheElam
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0

שליחה #11 

אם אתה שולט על ה XBMC באמצעות אפליקציה בסמרטפון (XBMC REMOTE או YATSE) תוודא שלא הנמכת את השמע בלחצן הווליום של הסמרטפון, היות שכאשר אתה באפליקציה הווליום של סמרטפון שולט על הווליום של XBMC.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”