עזרה בקניית טלוויזיה עד 3000 ש"ח (בהעדפה לפחות)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
davidi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז נשרפה לנו הטלוויזיה.. טלוויזיה של היטאצ'י - 32 אינץ' והחלטנו שלא שווה לתקן אותה, אז החלטנו לקנות חדשה.
מכיוון שהקודמת נראתה לנו קצת קטנה החלטנו לקנות טלוויזיה גדולה יותר, המרחק בין הטלוויזיה לספה הוא בין 2.5 מ' ל2.8 מ'.
עד 3000 ש"ח, בהעדפה לפחות כמובן (עד 2500 אולי עדיף, אבל אם אפשר להוסיף כמה שקלים בשביל איכות יותר גבוהה זה בסדר).
השימושים העיקריים שלנו הם סדרות וסרטים HD בערוצי יס ובסטרימר דרך PS3, כדורגל בעיקר בערוץ ספורט 1HD ובספורט 5, משחקים בPS3 (בעיקר פיפא).
אין לנו עוד הרבה שימושים, הדבר העיקרי שהטלוויזיה תהיה יותר גדולה מ32 אינץ' ותהיה איכותית (מן הסתם).

תודה מראש למי שיעזור, אני פשוט ממש לא מבין בטלוויזיות ניסיתי להסתכל לבד ולא הצלחתי למצוא כלום חוץ מטלוויזיה אחת של הייסנס 40 אינץ' בהום סנטר (שם יש לנו הנחה ויוצא שהטלויזיה עולה 1300 ש"ח במקום 1900), אבל לפי מה שראיתי פה הייסנס הוא לא המותג הכי טוב. יש לנו הנחה גם בשקם אלקטריק וא.ל.מ, יכול להיות שזה יעזור במשהו.

וזהו בעיקרון, אם יש עוד שאלות שיכולות לעזור בקנייה אני אשמח לענות עליהן, תודה על העזרה :)

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

בגדול, בטווח מחירים הזה פלזמה תתן איכות תמונה יותר טובה בהשוואה ללד, אמנם פלזמה זו טכנולוגיה שלא הולכים להשקיע בה עוד בפיתוח עם הכניסה של טלוויזיות OLED (שכרגע עולות הרבה מאוד) אבל כרגע במחירים האלה איכות התמונה שלה טובה יותר משל LCD\LED באותו סדר גודל של מחיר
בפלזמה אמנם יש יותר השתקפויות אור מאשר LED (לי לא חסרון, אני רואה רק בערב סרטים וסדרות באיכות HD בחדר מוחשך, ואין ילדים קטנים בבית שרואים טלוויזיה בצהריים בחדר מואר), צורכת יותר חשמל ושוקלת יותר.

אם החסרונות שציינתי למעלה לא כ"כ רלוונטים עבורך הייתי שוקל ללכת לכיוון פלזמה, באיזור 2500 אפשק לקנות 42 אינצ'. ובאיזור ה 3000 גם 50 אינצ'

מומלץ ללכת לחנות ולראות את ההבדלים בעיניים.
אם כן תחליט ללכת לכיוון LED כן יש הבדל שכדאי לשים לב כשמשווים. במסכים האלה יש לרוב פאנל מסוג TN שנחשב לפשות יחסית, ויש פנאל מסוג IPS שנותן איכות תמונה טובה יותר.
ואפשר למצוא טלוויוזיות לד של חברות כמו סמסונג ואל.ג'י באיזור 2000 ש"ח לטלוויזיות 40 אינצ' אם אתה רוצה להשקיע פחות.

השאלה אם איכות תמונה טובה יותר היא מאוד משמעותית עבורך או לא
אני החלטתי ללכת על פלזמה בגלל איכות התמונה העדיפה.

אה.. והום סנטר זה לא המקום לראות מסך טלווזיה.. יש המון חנויות מתמחות, ויש רשתות גדולות כמו שקם אלקטריק, ביג בוקס וכו' שתוכל לקבל שם הסברים קצת יותר טובים מאשר בהום סנטר

davidi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Kermit כתב:בגדול, בטווח מחירים הזה פלזמה תתן איכות תמונה יותר טובה בהשוואה ללד, אמנם פלזמה זו טכנולוגיה שלא הולכים להשקיע בה עוד בפיתוח עם הכניסה של טלוויזיות OLED (שכרגע עולות הרבה מאוד) אבל כרגע במחירים האלה איכות התמונה שלה טובה יותר משל LCD\LED באותו סדר גודל של מחיר
בפלזמה אמנם יש יותר השתקפויות אור מאשר LED (לי לא חסרון, אני רואה רק בערב סרטים וסדרות באיכות HD בחדר מוחשך, ואין ילדים קטנים בבית שרואים טלוויזיה בצהריים בחדר מואר), צורכת יותר חשמל ושוקלת יותר.

אם החסרונות שציינתי למעלה לא כ"כ רלוונטים עבורך הייתי שוקל ללכת לכיוון פלזמה, באיזור 2500 אפשק לקנות 42 אינצ'. ובאיזור ה 3000 גם 50 אינצ'

מומלץ ללכת לחנות ולראות את ההבדלים בעיניים.
אם כן תחליט ללכת לכיוון LED כן יש הבדל שכדאי לשים לב כשמשווים. במסכים האלה יש לרוב פאנל מסוג TN שנחשב לפשות יחסית, ויש פנאל מסוג IPS שנותן איכות תמונה טובה יותר.
ואפשר למצוא טלוויוזיות לד של חברות כמו סמסונג ואל.ג'י באיזור 2000 ש"ח לטלוויזיות 40 אינצ' אם אתה רוצה להשקיע פחות.

השאלה אם איכות תמונה טובה יותר היא מאוד משמעותית עבורך או לא
אני החלטתי ללכת על פלזמה בגלל איכות התמונה העדיפה.

אה.. והום סנטר זה לא המקום לראות מסך טלווזיה.. יש המון חנויות מתמחות, ויש רשתות גדולות כמו שקם אלקטריק, ביג בוקס וכו' שתוכל לקבל שם הסברים קצת יותר טובים מאשר בהום סנטר
...
·אוקיי אז לא הום סנטר, יש לי הנחה גם בשקם אלקטריק..
40\42 אינץ' נראה לי מעולה, 50 אינץ' קצת מוגזם בשביל המקרה הזה לדעתי..
לגבי הפלזמה או LED\LCD, אנחנו רואים פה טלוויזיה לאורך כל היום ובדרך כלל המקום מואר בין אם זה תאורה או אור יום, אז אני חושב שעדיף לי ללכת על LCD\LED. בנוסף גם הצריכת חשמל משנה לנו אז כן LCD\LED.
אז קצת חיפשתי בזאפ והגעתי לSamsung UA40EH5000 LED, נראית מעולה, בגודל המתאים, של סמסונג, וביקורות טובות, מה אתה אומר?

אם לא, על איזה טלוויזיות אתה ממליץ מפה - http://goo.gl/eYwL9W ?

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #4 

לא מכיר את הדגם הספציפי שציינת, על הנייר נראה סבבה לגמרי. שים לב שהפאנל הוא מסוג TN (הפשוט יותר) כמו ברוב הטלוויזיות.
אני ממליץ לך ללכת ולראות בעין את הטלוויזיה בחנות. קח איתך איזה סרט HD בדיסק קשיח, סרט שאתה מכיר טוב ותוכל לראות איך זה נראה בעין לפני שאתה מחליט על דגם ספציפי

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #5 

בשביל מרחק שלך אפשר 50 אינץ' . אני עם 50 אינץ ואותו מרחק, בכיף הייתי לוקח אפילו גדולה יותר.
ממליץ לך לבדוק את שארפ LC50LE450M
ראיתי אותה בהום סנטר, אם אני זוכר נכון עלתה בין 3000 ל 3500 שח. נראה לא רע
אני רואה בזאפ היא עוד יותר זולה היום
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=870355

אם אתה מעדיף קטנה יותר , תבדוק UA46F5000 של סמסונג
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850383

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

אני ממליץ לך לקנות 46״ למרחק שלך זה יותר כיף לקנות מסך גדול במיוחד להנות ממנו

davidi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אוקיי אני מעדיף את הקטנה יותר מבין שתיהן, עכשיו, ההתלבטות היא בין UA46F5000 ל-UA40EH5000, יש הבדלים משמעותיים חוץ מהגוד והמראה? שווה לשלם עוד 500 ש"ח על ה-6 אינץ' נוספים האלו?
מה לגבי קנייה? החנויות החשמל של המדינה ודיילי סייל הן בסדר?

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

davidi7 כתב:אוקיי אני מעדיף את הקטנה יותר מבין שתיהן, עכשיו, ההתלבטות היא בין UA46F5000 ל-UA40EH5000, יש הבדלים משמעותיים חוץ מהגוד והמראה? שווה לשלם עוד 500 ש"ח על ה-6 אינץ' נוספים האלו?
מה לגבי קנייה? החנויות החשמל של המדינה ודיילי סייל הן בסדר?
...
·גם אני חשבתי שזה לא הרבה אבל נסתבר שלמעלה מ5 רינץ׳ זה הופך למשמעותי מאוד.
אני שמעתי על הסדרת ה F של סמסונג שהיא מעולה מה גם ש46״ היא מסדרת 2013 וה40״ היא 2012

davidi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

טוב הלכתי היום לא.ל.מ וקניתי את ה-46 אינץ' של סמסונג, תודה לכל מי שעזר הקלתם עליי מאוד!

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

davidi7 כתב:טוב הלכתי היום לא.ל.מ וקניתי את ה-46 אינץ' של סמסונג, תודה לכל מי שעזר הקלתם עליי מאוד!
...
תתחדש, אשמח לשמוע מה אתה חושב עליה

shlimakr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שליחה #11 

אהלן,

אפשר לדעת כמה שילמת על הטלוויזיה והיכן רכשת אותה?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”