UE50H6400 הבדלים מהייבוא הרשמי?
שלום
אני יודע שהנושא נלעס בעבר בקשר לדגמים ישנים יותר, ה50F6400 שלי שבקה חיים (סיפור ארוך) רציתי לרכוש את הH6400 אך היא לא מיובאת ע"}י סמליין בגודל 50 אינ'ץ.
החלופות הן:
לרכוש 48 אינץ מייבוא רשמי UA48H6400
לרכוש UE50H6400 מייבוא מקביל (אחריות רטפון)
לטענת איש המכירות אין שום הבדל (מעבד, עיברית תרגומים כל הבדל טכני) בין הייבוא המקורי למקביל,
אני מעדיף לא לקנות מסך קטן יותר מזה שהלך, אבל חושש מייבוא מקביל
אני יודע שהנושא נלעס בעבר בקשר לדגמים ישנים יותר, ה50F6400 שלי שבקה חיים (סיפור ארוך) רציתי לרכוש את הH6400 אך היא לא מיובאת ע"}י סמליין בגודל 50 אינ'ץ.
החלופות הן:
לרכוש 48 אינץ מייבוא רשמי UA48H6400
לרכוש UE50H6400 מייבוא מקביל (אחריות רטפון)
לטענת איש המכירות אין שום הבדל (מעבד, עיברית תרגומים כל הבדל טכני) בין הייבוא המקורי למקביל,
אני מעדיף לא לקנות מסך קטן יותר מזה שהלך, אבל חושש מייבוא מקביל
ההסבר שהתקבל בהשקה האחרונה של סמסונג היה שמוזרמים לטלויזיות עידכונים רבים באמצעות הרשת, בממוצע 2 ביום.
לטענתם, לא מספיק להכנס באמצעות תפריט הטכנאי ולעדכן את המכשיר בעברית (מבוצע ביבוא המקביל). הזרמות העידכונים מועברות על פי הדגם, ואם הוא אסייתי, יקבל עדכונים של אסיה.
לטענתם, לא מספיק להכנס באמצעות תפריט הטכנאי ולעדכן את המכשיר בעברית (מבוצע ביבוא המקביל). הזרמות העידכונים מועברות על פי הדגם, ואם הוא אסייתי, יקבל עדכונים של אסיה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
הדבר היחיד שצריך באמת לחשוש ממנו
הוא האחריות של רטפון. צצו פה דיבורים בעבר על רמת השירות שלהם.
אגב, תמיד תוכל לקחת איתך דיסק נייד עם סרטים כדי לבדוק תאימות עם כתוביות. וכמובן, אם החנות נחמדה מספיק לאפשר לך להיכנס לרשת ולגלוש ל-YNET - יותר טוב..
אגב, תמיד תוכל לקחת איתך דיסק נייד עם סרטים כדי לבדוק תאימות עם כתוביות. וכמובן, אם החנות נחמדה מספיק לאפשר לך להיכנס לרשת ולגלוש ל-YNET - יותר טוב..
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אז מה?Edoron01 כתב:אני בטוח בגלל שקיבלתי הסבר שE זה אירופה וA אסיה.......
יצא לי לקנות בשבועיים האחרונים שתי טלוויזיות פשוטות מיבוא מקביל ושתיהן היו:UA48H5100
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......