עזרה לכתוביות בתלת מימד
שלום יש לי טלוויזית פיליפס ויודע שהוא אינה תומכת בכתוביות בעברית.
אני מדביק לסרטים רגילים כתוביות אבל לסרטי תלת מימד אני לא מצליח.
מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי איך להדביק כתוביות לסרט בתלת מימד.
אבל משהו שהצליח למישהו וזה עבד לו כי אני ראיתי מדריך ועשיתי לפי מה שרשום אבל זה לא עבד לי לא ראיתי כתוביות.
תודהה!!
אני מדביק לסרטים רגילים כתוביות אבל לסרטי תלת מימד אני לא מצליח.
מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי איך להדביק כתוביות לסרט בתלת מימד.
אבל משהו שהצליח למישהו וזה עבד לו כי אני ראיתי מדריך ועשיתי לפי מה שרשום אבל זה לא עבד לי לא ראיתי כתוביות.
תודהה!!
·יש כל מיני תוכנות להדבקת כתוביות בסרט שיש קובץ של סרט שהכתבויות מובונות בו ואז זה כן מראה בטלוויזיה . (זה הדרך היחידה שמצאתי אם יש משהו אחר אז אני אשמח לדעת כמו הקידודים שאתה אומר ).gmb כתב:מה זאת אומרת שאתה מדביק כתוביות לסרטים ?
אתה מצליח להפעיל את זה בפיליפס?
אתה בעצם מקודד מחדש את הסרט כשהכתוביות בפנים או שאתה עושה משהו אחר?...
בבקשה תעזרו לי אבל אני צריך לתלת מימד רק כי בסרט רגיל יש לי תוכנה והיא עובדת טוב רק מורידה קצת איכות .( גם לזה אם יש משהו נחמד ויותר טוב אני אשמח לדעת).
תודה !!!:)
תראה
לא כל כך הבנתי מה בדיוק אתה עושה
תעדכן פה באיזה תוכנה אתה משתמש כדי להדביק את הכתוביות לסרט ואיך אתה מקרין את זה בטלוויזיה?
לפי דעתי, לפי מה שאני מבין ממה שאתה כותב, אתה בעצם עושה קידוד מחדש לסרט ביחד עם הכתוביות (התרגום מקודד ביחד עם הסרט וככה בעצם הטלוויזיה שלך רק מראה את קובץ הווידאו שיצרת כשהכתוביות כבר משולבות בתוך הווידאו), ובעצם בגלל זה אתה גם מרגיש ירידה קלה באיכות הווידאו, כי ככל הנראה אתה מקודד באיכות נמוכה יותר מהמקור
בעיקרון, מה שאתה עושה כאן עובד, אבל זה הפיתרון הכי פחות מועדף...
תעדכן באיזה תוכנה אתה משתמש ואיך בדיוק אתה עושה את זה ונדע איך להכווין אותך במדויק יותר
רמי
תעדכן פה באיזה תוכנה אתה משתמש כדי להדביק את הכתוביות לסרט ואיך אתה מקרין את זה בטלוויזיה?
לפי דעתי, לפי מה שאני מבין ממה שאתה כותב, אתה בעצם עושה קידוד מחדש לסרט ביחד עם הכתוביות (התרגום מקודד ביחד עם הסרט וככה בעצם הטלוויזיה שלך רק מראה את קובץ הווידאו שיצרת כשהכתוביות כבר משולבות בתוך הווידאו), ובעצם בגלל זה אתה גם מרגיש ירידה קלה באיכות הווידאו, כי ככל הנראה אתה מקודד באיכות נמוכה יותר מהמקור
תעדכן באיזה תוכנה אתה משתמש ואיך בדיוק אתה עושה את זה ונדע איך להכווין אותך במדויק יותר
רמי
·gmb כתב:תראה
רמי...
מצטער על האיחור של התגובה
אני משתמש בתוכנה WinAVI All-in-One Converter
אני בוחר בקטגוריה של MKV HD FILE ואז אני בוחר את הסרט . הסרט צריך להיות באותה תיקייה עם הכתבויות ואז הוא כבר מזהה את הכתוביות ואני עושה Convert וזה מסתיים זה מוכן באיכות קצת פחות טובה (לפעמיים יש הדבדל ולפעמיים אין הבדל באיכות והוא שוקל פחות).
אתה אמרתה " אבל זה הפיתרון הכי פחות מועדף ..." יש פתרון יותר טוב ?
MKV TOOLNIX
רעיון דומה למה שאתה עושה
רק שזה לא מקודד מחדש את הקובץ וידאו
תבדוק בגוגל או פה בפורום, רשמו פה כבר מדריך בעבר...
אתה בעצם מצרף את קובץ הכתוביות לתוך קובץ ה MKV,
אבל, בטלוויזיית פיליפס לא הצלחתי להפעיל את הכתוביות בעברית, אולי מישהו אחר הצליח
בכל מקרה, השיטה שלך עובדת וכרגע היא היחידה שמתאימה לפיליפס עד אשר נמצא פתרון אחר, או עד שפיליפס יוסיפו תמיכה לעברית. (למרות שהשיטה הזאת פחות מועדפת...)
רמי
רעיון דומה למה שאתה עושה
רק שזה לא מקודד מחדש את הקובץ וידאו
תבדוק בגוגל או פה בפורום, רשמו פה כבר מדריך בעבר...
אתה בעצם מצרף את קובץ הכתוביות לתוך קובץ ה MKV,
אבל, בטלוויזיית פיליפס לא הצלחתי להפעיל את הכתוביות בעברית, אולי מישהו אחר הצליח
בכל מקרה, השיטה שלך עובדת וכרגע היא היחידה שמתאימה לפיליפס עד אשר נמצא פתרון אחר, או עד שפיליפס יוסיפו תמיכה לעברית. (למרות שהשיטה הזאת פחות מועדפת...)
רמי