נורה למיצובישי HC1100
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
חבר רכש מהאתר המדובר ומרוצה מאוד.
ממה שהבנתי מדובר במנורה תחליפית ולא אורגינל של החברה אבל עד כה הוא מאוד מרוצה הכל עובד פיקס.
ממה שהבנתי מדובר במנורה תחליפית ולא אורגינל של החברה אבל עד כה הוא מאוד מרוצה הכל עובד פיקס.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·מקרנסקי כתב:גם אם המחיר יקר יותר, תמיד עדיף אורגינל
ועדיין יהיה זול משמעותי מהמחיר בארץ.
אני רכשתי באי.ביי נורת מקרן מיצובישי דגם אחר מתקדם יותר - ועד כה דבש.
עלות כ-450 ש''ח....
450 ש"ח רכשת מנורת מקרן באייבי ואתה מאמין שזה אורגינל?
איך אמר ידידנו ברודי ? " בלי האמונה צסקא מוסקבה לא הייתה אוכלת אותה".
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
המנורות של מיצובישי אכן זולות יותר ממנורות של אפסון לפי מה שראיתי.
אבל 450ש"ח כולל משלוח ומיסים זה בהחלט זול מידי.
מקרנסקי, אולי קנית נורה בלבד ללא הבית?
מרגריטה,
כשאני רציתי לרכוש מנורה, אז שלחתי מייל לאתר הזה אם הם מבצעים משלוחים לארץ ולא קיבלתי מהם תשובה.
אבל 450ש"ח כולל משלוח ומיסים זה בהחלט זול מידי.
מקרנסקי, אולי קנית נורה בלבד ללא הבית?
מרגריטה,
כשאני רציתי לרכוש מנורה, אז שלחתי מייל לאתר הזה אם הם מבצעים משלוחים לארץ ולא קיבלתי מהם תשובה.
שחר
חברים
רכשתי מאי.ביי בית+נורה אורגינלית במחיר של 138 דולר (מיצובישי hc6000)
העדפתי לשלם כמעט כפליים כדי לרכוש את האורגינל.
בדואר משלוחים נאלצתי לשלם כופר... של 99 ש''ח (מיסים), כך שסה''כ שילמתי יותר מ-500 ש''ח
כמעט חמישית ממה שדרשו בארץ.
נורה לחוד עולה פחות כמובן, אבל החיבור לבית הקיים מעט בעייתי, לפחות מבחינתי
ענין למקצוענים.
ואגב istarmini
במודעת הקנייה צוין במפורש ORIGINAL
אני מאוד מקווה שלא עבדו עליי...מה עוד כפי שציינתי - הזולים יותר משמעותית, חסרו כמובן את המילה הקדושה.
רכשתי מאי.ביי בית+נורה אורגינלית במחיר של 138 דולר (מיצובישי hc6000)
העדפתי לשלם כמעט כפליים כדי לרכוש את האורגינל.
בדואר משלוחים נאלצתי לשלם כופר... של 99 ש''ח (מיסים), כך שסה''כ שילמתי יותר מ-500 ש''ח
כמעט חמישית ממה שדרשו בארץ.
נורה לחוד עולה פחות כמובן, אבל החיבור לבית הקיים מעט בעייתי, לפחות מבחינתי
ענין למקצוענים.
ואגב istarmini
במודעת הקנייה צוין במפורש ORIGINAL
אני מאוד מקווה שלא עבדו עליי...מה עוד כפי שציינתי - הזולים יותר משמעותית, חסרו כמובן את המילה הקדושה.
אז הם שולחים לישראל, מסתבר. יש את ישראל ברשימה שלהם וזה עולה עוד 9 דולר משלוח. בחינם מה שנקרא.
מה שראיתי ב EBAY היה פחות או יותר אותם דברים במחירים או קצת יותר גבוהים או משלוח מטורף.
טוב לשמוע שיש מי שקנה ומרוצה. זה מרגיע.
למה נראה לכם שעדיף מקורי? מדובר בנורה לא? זה לא איזו טכנולוגיה מורכבת או חדשנית במיוחד.
מה שראיתי ב EBAY היה פחות או יותר אותם דברים במחירים או קצת יותר גבוהים או משלוח מטורף.
טוב לשמוע שיש מי שקנה ומרוצה. זה מרגיע.
למה נראה לכם שעדיף מקורי? מדובר בנורה לא? זה לא איזו טכנולוגיה מורכבת או חדשנית במיוחד.
גם אני שאלתי את אותה שאלה בזמנו, ומה שאחד בתחום אמר לי, אזכור כל חיי:
''חבוב, תגיד לי עיוני. מה ת' רוצה, מנורה שגומרת באמצע או שממשיכה עד הסוף...''
(בסוף העדפתי את אי.ביי, על קנייה רבת מזומנים מאחת החברות בארץ שמוכרות נורות למקרנים)
''חבוב, תגיד לי עיוני. מה ת' רוצה, מנורה שגומרת באמצע או שממשיכה עד הסוף...''
(בסוף העדפתי את אי.ביי, על קנייה רבת מזומנים מאחת החברות בארץ שמוכרות נורות למקרנים)
עדיין - אם היא תחזיק מעמד שנה וחצי-שנתיים זה עדיין יוצא פחות מחצי ממנורה מקורית שתחזיק 4 שנים.
קיצור - קניתי. נקווה לטוב
אגב, כמה מסובכת היתה ההחלפה? אני בונה על כמה ברגים וגמרנו. אני מקווה שלא צפויה לי איזו הפתעה עם הלחמות וכאלה.
החלפת לבד?
אגב, כמה מסובכת היתה ההחלפה? אני בונה על כמה ברגים וגמרנו. אני מקווה שלא צפויה לי איזו הפתעה עם הלחמות וכאלה.
החלפת לבד?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·מרגריטה כתב:עדיין - אם היא תחזיק מעמד שנה וחצי-שנתיים זה עדיין יוצא פחות מחצי ממנורה מקורית שתחזיק 4 שנים.
החלפת לבד?...
שום הלחמות
פותחים הכיסוי של המנורה יתכן ויש לשחרר בורג אחד או שניים ויתכן שלא. מחלצים את בית המנורה והמנורה החוצה ומכניסים את החדשה.
ענין של דקות.
שיהיה בהצלחה - מדובר באחד הדגמים המוצלחים של מיצובישי.
--------------------
רק חייב להוסיף
אין ספק שככל שנוקפות השעות, הימים והשבועות בהם אנחנו צופים בסרטים, איכות התמונה מן הסתם יורדת
העין האנושית איננה מסוגלת להבחין בהבדל ההדרגתי....זה תהליך ארוך המשתרע על פני חודשים רבים, שנים רבות
לאחר החלפת הנורה, התמונה פשוט מרהיבה מכל הבחינות (גם במצב צפייה low) .
כבר שכחתי איזו תמונה אדירה המקרן הזה מסוגל לתת, בכל זאת עברו כ-4 שנים...
ההחלפה אכן קלה
ותודה מיוחדת ל-istarmini שחסך לי לפני כחודשיים כמה מאות שקלים. כבר חשבתי להזמין טכנאי שיבצע את ההחלפה, מפני שחשבתי שמדובר במלאכה קשה...אבל באמת מדובר רק במס' ברגים סוררים ותו לא.
אני שכחתי מהענין, מקווה שגם istarmini
בשל המצב בטחוני בארץ אני כרגע מרושש לגמרי, ולא ממש שש לתת מענק-טיפ לבחור הנחמד שחסך לי לא מעט מזומנים
אולי בזמנים טובים יותר, לא כרגע.
--------------------
רק חייב להוסיף
אין ספק שככל שנוקפות השעות, הימים והשבועות בהם אנחנו צופים בסרטים, איכות התמונה מן הסתם יורדת
העין האנושית איננה מסוגלת להבחין בהבדל ההדרגתי....זה תהליך ארוך המשתרע על פני חודשים רבים, שנים רבות
לאחר החלפת הנורה, התמונה פשוט מרהיבה מכל הבחינות (גם במצב צפייה low) .
כבר שכחתי איזו תמונה אדירה המקרן הזה מסוגל לתת, בכל זאת עברו כ-4 שנים...
ההחלפה אכן קלה
ותודה מיוחדת ל-istarmini שחסך לי לפני כחודשיים כמה מאות שקלים. כבר חשבתי להזמין טכנאי שיבצע את ההחלפה, מפני שחשבתי שמדובר במלאכה קשה...אבל באמת מדובר רק במס' ברגים סוררים ותו לא.
אני שכחתי מהענין, מקווה שגם istarmini
בשל המצב בטחוני בארץ אני כרגע מרושש לגמרי, ולא ממש שש לתת מענק-טיפ לבחור הנחמד שחסך לי לא מעט מזומנים
אולי בזמנים טובים יותר, לא כרגע.
לא תאמינו. הבנזוג החליט להפתיע אותי ולהתקין בעצמו.
מתיישבים לראות וחושכות עיני - באמצע המסך כתם ורוד. ורוד!!
כמובן שנזפתי בו קשות על ההתקנה שלו, פתחתי את המקרן שלפתי את בית הנורה ומה?
כל העדשה של בית הנורה ורודה ומלאה כתמים
משהו סופר משונה.
שינסתי מתניים והרכבתי הנורה החדשה בבית המנורה הישן
עכשיו הכל טוב.
בפעם הבאה אני יכולה רשמית להזמין נורה בלבד.
כנראה שבאמת צריך רק מקורי. מזל שלא זרקתי הנורה הישנה.
אני מקווה שהסתיימו קורותיי עם נורת המקרן לשנתיים הקרובות.
אמן.
מתיישבים לראות וחושכות עיני - באמצע המסך כתם ורוד. ורוד!!
כמובן שנזפתי בו קשות על ההתקנה שלו, פתחתי את המקרן שלפתי את בית הנורה ומה?
כל העדשה של בית הנורה ורודה ומלאה כתמים
משהו סופר משונה.
שינסתי מתניים והרכבתי הנורה החדשה בבית המנורה הישן
עכשיו הכל טוב.
בפעם הבאה אני יכולה רשמית להזמין נורה בלבד.
כנראה שבאמת צריך רק מקורי. מזל שלא זרקתי הנורה הישנה.
אני מקווה שהסתיימו קורותיי עם נורת המקרן לשנתיים הקרובות.
אמן.
רק עדכון קטן ומאוד חשוב לאלו שעדיין מעוניינים לרכוש סוג ב' ולחסוך לא מעט מזומנים
וסליחה שהעלתי שוב את השרשור שהיה שרוי על ערש דווי, ועוררתי אותו לתחייה.
ואני מתכוון כמובן להחלפת נורה
אז אני יצאתי פראייר, כי בדיעבד רכשתי נורה לא מקורית, אע''פ שחשבתי שהיא אכן מקורית (היה רשום בקטן)
בקיצור, במחיר של 138 דולר אין מציאות
אבל בזמנו בחיפוש באי ביי זה היה מחיר שיא. לא היה מעבר לכך - והלא מקוריים עלו 75 דולר, ולכן רכשתי כביכול מקורי
אז ההתחלה הייתה נהדרת, 80 שעות צפייה שהזכירו לי את ההתחלה, מבחינת עוצמת הארה וכל הפרמטרים הנלווים
אלא שלאחר מכן באה נפילה בעוצמת הארה, משהו בסביבות 40 אחוז, וזה העלה בי חשד מסויים
אז בשורה התחתונה - נורת מקרן אורגינלית OEM עולה באי ביי הרבה יותר (212 דולר) + 150 ש''ח שליחה
חבל שלפני חודשיים לא היו קיימות אותן הצעות מכירה של נורות מקוריות, ואולי בי האשמה שלא עשיתי סקר יותר מקצועי בענין
אז גבירותי ורבותי - כבר הבנתם, וכמו שכתבתי קודם לכן - רק מקורי (גם תבינו לפי המחיר המוצע, פי כמה מהלא מקורי)
זהו, עכשיו מתחיל את כל התהליך המתיש מחדש, נצטרך לחכות עוד חודש או יותר למשלוח, פשוט חבל.
וסליחה שהעלתי שוב את השרשור שהיה שרוי על ערש דווי, ועוררתי אותו לתחייה.
ואני מתכוון כמובן להחלפת נורה
אז אני יצאתי פראייר, כי בדיעבד רכשתי נורה לא מקורית, אע''פ שחשבתי שהיא אכן מקורית (היה רשום בקטן)
בקיצור, במחיר של 138 דולר אין מציאות
אבל בזמנו בחיפוש באי ביי זה היה מחיר שיא. לא היה מעבר לכך - והלא מקוריים עלו 75 דולר, ולכן רכשתי כביכול מקורי
אז ההתחלה הייתה נהדרת, 80 שעות צפייה שהזכירו לי את ההתחלה, מבחינת עוצמת הארה וכל הפרמטרים הנלווים
אלא שלאחר מכן באה נפילה בעוצמת הארה, משהו בסביבות 40 אחוז, וזה העלה בי חשד מסויים
אז בשורה התחתונה - נורת מקרן אורגינלית OEM עולה באי ביי הרבה יותר (212 דולר) + 150 ש''ח שליחה
חבל שלפני חודשיים לא היו קיימות אותן הצעות מכירה של נורות מקוריות, ואולי בי האשמה שלא עשיתי סקר יותר מקצועי בענין
אז גבירותי ורבותי - כבר הבנתם, וכמו שכתבתי קודם לכן - רק מקורי (גם תבינו לפי המחיר המוצע, פי כמה מהלא מקורי)
זהו, עכשיו מתחיל את כל התהליך המתיש מחדש, נצטרך לחכות עוד חודש או יותר למשלוח, פשוט חבל.
חשוד מאוד
ובכלל, בשיטוט באמאזון הפורמט לא ממש ידידותי, קשה לי להבין מה טיבו ומה איכותו, לא מנדבים שם פרטים ברורים
דווקא באי.ביי זה רשום בצורה נאותה וברורה, ושם נורה לא מקורית עולה בסביבות ה-200 דולר (נורה עם בית כמובן)
ונורה מקורית = OEM מחירה 377 דולר לפני שליחה, מגובה בספק אמין מאוד עם כתובת וטלפון.
ואגב, מה שכתבת קודם לגבי האמינות של אי.ביי
אז רק בי האשם...לא בהם.
עד היום הזמנתי שם המון ולא הייתה שום בעיה. לגבי הזמנת הנורה - נפילה שלי.
ובכלל, בשיטוט באמאזון הפורמט לא ממש ידידותי, קשה לי להבין מה טיבו ומה איכותו, לא מנדבים שם פרטים ברורים
דווקא באי.ביי זה רשום בצורה נאותה וברורה, ושם נורה לא מקורית עולה בסביבות ה-200 דולר (נורה עם בית כמובן)
ונורה מקורית = OEM מחירה 377 דולר לפני שליחה, מגובה בספק אמין מאוד עם כתובת וטלפון.
ואגב, מה שכתבת קודם לגבי האמינות של אי.ביי
אז רק בי האשם...לא בהם.
עד היום הזמנתי שם המון ולא הייתה שום בעיה. לגבי הזמנת הנורה - נפילה שלי.