בקרוב : IPTV של ערוצי עידן+ רשמית וחוקית !
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
http://www.mako.co.il/nexter-consumeris ... bookNexter
זה בדיוק אותו השיטה שמביאים לך את הערוצים הקיימים-באינטרנט. ככה שאם עכשיו אין תוסף שיודע להקליט מערוצים באינטרנט המצב לא ישתנה כשהם יהיו זמינים במקור נוסף מעידן+. זה אפשרי גם עכשיו רק צריך שמישהו ילמד את התוסף שמשתמשים בו כיום כדי לשים ערוצי אינטרנט בLive TV להקליט
·alon24 כתב:אז יהיה עידן - עכשיו האם יהיה ניתן גם להקליט מXBMC!!!...
זה בדיוק אותו השיטה שמביאים לך את הערוצים הקיימים-באינטרנט. ככה שאם עכשיו אין תוסף שיודע להקליט מערוצים באינטרנט המצב לא ישתנה כשהם יהיו זמינים במקור נוסף מעידן+. זה אפשרי גם עכשיו רק צריך שמישהו ילמד את התוסף שמשתמשים בו כיום כדי לשים ערוצי אינטרנט בLive TV להקליט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
יוזמה טובה אלא ש
1. לא יכולים להכריח את הזכייניות לשדר ככה.
2. לא בטוח שחוקי עבור הזכייניות לשדר את כל התוכן ככה
3. מאיפה התקציב שידרש לכך? במיוחד רוחב הפס שנדרש לכך.
4. לא ברור באיזה פורמט, drm או מנגנון אבטחה יעשו שימוש. כך שלא בטוח שזה יהיה שמיש ב xbmc בקלות גדולה כל כך.
1. לא יכולים להכריח את הזכייניות לשדר ככה.
2. לא בטוח שחוקי עבור הזכייניות לשדר את כל התוכן ככה
3. מאיפה התקציב שידרש לכך? במיוחד רוחב הפס שנדרש לכך.
4. לא ברור באיזה פורמט, drm או מנגנון אבטחה יעשו שימוש. כך שלא בטוח שזה יהיה שמיש ב xbmc בקלות גדולה כל כך.
גם ככה כל ערוצי עידן פלוס משדרים שידור חי דרך האינטרנט... אז מה הבעיה פשוט לרכז את זה בשרת מרכזי ולהעלות את איכות השידור שתתאים לטלויזיות?
אז נכון שהזכיניות לא משדרות פרסומות דרך השידורים באינטרנט (כנראה שאסור להן), אולי עכשיו שהאינטרנט יהפוך למדיום רשמי נוסף לשידור (בנוסף לכבלים, לויין, DVB-T) הן יכולו להעביר את הערוץ כמו שהוא (ז״א - עם פרסומות). זה גם כתוב פחות או יותר במסמך שפורסם.
לגבי התקציב, גם השידור של DVB-T עולה לא מעט כסף... לפחות בשידור דרך האינטרנט התשלום הוא לפי מספר המשתמשים (ז״א, אין ביקוש - משלמים פחות).
לגבי הפורמט, מקווה מאד שלא יגבילו ושיהיה ניתן לראות את השידורים בדפדפן סטנדרטי ללא התקנות מיותרות...
אז נכון שהזכיניות לא משדרות פרסומות דרך השידורים באינטרנט (כנראה שאסור להן), אולי עכשיו שהאינטרנט יהפוך למדיום רשמי נוסף לשידור (בנוסף לכבלים, לויין, DVB-T) הן יכולו להעביר את הערוץ כמו שהוא (ז״א - עם פרסומות). זה גם כתוב פחות או יותר במסמך שפורסם.
לגבי התקציב, גם השידור של DVB-T עולה לא מעט כסף... לפחות בשידור דרך האינטרנט התשלום הוא לפי מספר המשתמשים (ז״א, אין ביקוש - משלמים פחות).
לגבי הפורמט, מקווה מאד שלא יגבילו ושיהיה ניתן לראות את השידורים בדפדפן סטנדרטי ללא התקנות מיותרות...
נראית לי החלטה פופוליסטית ללא שום תוכן.
אין בעצם חובה לאיזושהי תקינה שלא לדבר על מאפייני קודק מינימליים (בייטרייט, רזו' ...) כך שכותרת השרשור ממש לא נכונה, לא מדובר ב-IPTV.
אני מניח שאפשר לשכוח מהפצה שתתאים לנגינה ב-Network Setbox, כך שנצטרך לעבור כמה משוכות כדי לגרום לכך לעבוד ב-XBMC במקום פשוט להעתיק לינקים להזרמות או לפלייליסט m3u.
אני מניח שאפשר גם לשכוח מהפצה מסודרת של EPG, אפילו בעידן+ לא עומדים בזאת ואין מדריך שידורים לתחנות הרדיו.
אין הסדרה של שידורי תחנות הרדיו באינטרנט, מה שקיים כיום זה פשוט ברדק ומעניין אם שידורי התחנות דרך האינטרנט מוסדרים מבחינת זכויות יוצרים.
השורה החשובה היותר במסמך לדעתי היא
מה שכן עם p2p streaming תהיה בעיה לעמוד בתנאי שהוצע
עד היום לא הבנתי מה הרעיון שקיימות שתי רשויות, כל אחת משדרת בנפרד את ערוציה בלווין אך משום מה הרשות השנייה אחראית על עידן+ ועכשיו גם על הפצה באינטרנט (ומחויבים בזאת דרך חוק ?, WTF)
אין בעצם חובה לאיזושהי תקינה שלא לדבר על מאפייני קודק מינימליים (בייטרייט, רזו' ...) כך שכותרת השרשור ממש לא נכונה, לא מדובר ב-IPTV.
אני מניח שאפשר לשכוח מהפצה שתתאים לנגינה ב-Network Setbox, כך שנצטרך לעבור כמה משוכות כדי לגרום לכך לעבוד ב-XBMC במקום פשוט להעתיק לינקים להזרמות או לפלייליסט m3u.
אני מניח שאפשר גם לשכוח מהפצה מסודרת של EPG, אפילו בעידן+ לא עומדים בזאת ואין מדריך שידורים לתחנות הרדיו.
אין הסדרה של שידורי תחנות הרדיו באינטרנט, מה שקיים כיום זה פשוט ברדק ומעניין אם שידורי התחנות דרך האינטרנט מוסדרים מבחינת זכויות יוצרים.
השורה החשובה היותר במסמך לדעתי היא
אם אכן זה יישום בחוק (למה כל דבר צריך לעבור דרך חקיקה) הרי שתתכן שתהיה הגנה למשתמשים שיפיצו שידורים בעצמם כאשר מאוד ריאלי וזול להעלות את ה-transport stream של עידן+ (כ-1.6Mbps לערוץ) ל-VPS ולשתף חזרה ובזול (במשאבים) דרך p2p streaming.מוצע לפטור את הגורם המפעיל ואת מפיצי המשנה מהסדרת הזכויות בשידורים אלה...
מה שכן עם p2p streaming תהיה בעיה לעמוד בתנאי שהוצע
נ.ב.בתנאי שהפצת השידורים תיעשה בארץ...
עד היום לא הבנתי מה הרעיון שקיימות שתי רשויות, כל אחת משדרת בנפרד את ערוציה בלווין אך משום מה הרשות השנייה אחראית על עידן+ ועכשיו גם על הפצה באינטרנט (ומחויבים בזאת דרך חוק ?, WTF)
@oferlaor
·
בדברים חשובים מותר לרוב חברי הכנסת לשנות את החוק, המטרה של החוק הזה זה שלא תהיה בלעדיות ל למשל חברת YES, אם הערוצים המשודרים בעידן פלוס מבחינה מעשית אפשר להקליט ולהעלות לאינטרנט, אז מבחינת זכויות יוצרים, זה לא נראה לי משנה אם הערוצים באלה ישדרו באינטרנט.
·
בדברים חשובים מותר לרוב חברי הכנסת לשנות את החוק, המטרה של החוק הזה זה שלא תהיה בלעדיות ל למשל חברת YES, אם הערוצים המשודרים בעידן פלוס מבחינה מעשית אפשר להקליט ולהעלות לאינטרנט, אז מבחינת זכויות יוצרים, זה לא נראה לי משנה אם הערוצים באלה ישדרו באינטרנט.
·roeeb כתב:גם ככה כל ערוצי עידן פלוס משדרים שידור חי דרך האינטרנט... אז מה הבעיה פשוט לרכז את זה בשרת מרכזי ולהעלות את איכות השידור שתתאים לטלויזיות?
לגבי הפורמט, מקווה מאד שלא יגבילו ושיהיה ניתן לראות את השידורים בדפדפן סטנדרטי ללא התקנות מיותרות......
נראה לי שבאתר האינטרנט של זכיינית קשת יש פרסומות מסחריות. במיוחד בערוץ האח הגדול אצלה.
לא רואה את הבעיה, מזכיר שערוץ 1 שידור את כל המונדיאל וכל השידורים מסביב בכל החודש האחרון ב HD באינטרנט (ומשם זרם לי ל XBMC בקלות) באיכות מספיקה וללא תקיעות ובעיות .
אם ערוץ 1 יכול, גם הערוצים המסחריים יכולים, מדובר בעלות זניחה, מה גם שסביר שתסובסד ע"י הדורש (משרד התקשורת)
מה שחסר לי זה לוחות זמנים
,כל הכבוד לשר התקשורת ששומע את רחשי הציבור ופועל בקצב יחסיתמהיר
אם ערוץ 1 יכול, גם הערוצים המסחריים יכולים, מדובר בעלות זניחה, מה גם שסביר שתסובסד ע"י הדורש (משרד התקשורת)
מה שחסר לי זה לוחות זמנים
,כל הכבוד לשר התקשורת ששומע את רחשי הציבור ופועל בקצב יחסיתמהיר
כאן
·http://www.iba.org.il/mondial/wer478 כתב:@Mad-Dog
·
איזה קישור סיפק ערוץ1?...
ומכאן הדרך ל XBMC היתה קצרה מאוד