RPi-Openelec איטי בתגובות בתוך התוספים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
GilSegal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: Gil Segal
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קיבלתי את המכשיר והתקנתי עליו openelec גרסא 4.07 ובנוסף עדכנתי את הגרסא הישראלית, הכל על פי המדריכים באתר (תודה רבה עליהם, אתם אדירים).
אני משתמש במכשיר להרצת תוספים אונליין.
התפריטים רצים יפה ומהר, אך כאשר אני נכנס לתוספי הוידיאו זה לוקח זמן רב.
סדר גודל של חצי דקה להיכנס לתוסף עצמו, עוד חצי דקה עד שחלונית החיפוש עולה ועוד דקה לחיפוש... אחר כך לסרט לוקח להיטען בערך שתי דקות.
מהרגע שהסרט עולה הוא רץ מצויין. (למעט חיפוש כתוביות שנתקע ולא מצליח).
אני משתמש במטען של יציאה של 1A כמו הדרישות, כרטיס SD של 8 גיגה רמה 10, חיבור אינטרנט קווי, ואין אף חיבור usb כדי לא להעמיס עליו (שולט מהאייפון על המערכת).
חיבור האינטרנט הוא טוב (אם אני מחבר את אותו הכבל למחשב האינטרנט עובד מצויין ומריץ טוב מאוד הכל).
מה אתם ממליצים לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה?
לקנות כרטיס זיכרון או לנסות עם זכרון פלאש (למרות שמערכת עצמה עובדת אחלה, רק כאשר אני מפעיל את התוספים שצריכים אינטרנט היא איטית)?
או שזמנים כאלה הם אופייניים לRPi (זמני טעינה של דקה שתיים לכל פעולה בתוך התוסף)?
תודה רבה

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #2 

גיל, ענית לעצמך כאשר כתבת : "התפריטים רצים יפה ומהר, אך כאשר אני נכנס לתוספי הוידיאו זה לוקח זמן רב"
אם התפריטים רצים בצורה טובה אז זה אומר שהמצב הוא טוב, כאשר העלאת תוספים לוקחת הרבה זמן זה לגיטימי , מדובר בתוכן און - ליין ולפאי קשה מעט עם טעינה וניווט בתכנים אלו, לצורך ההדגמה ברשותי HTPC עם I5 ו8 גיגה RAM ואני לעיתים נתקל עם תקלות מהסוג הזה בתוספים, זה לא מעיד על דבר. הייתי ממליץ לך לבדוק את הפאי בניגון תכנים מהרשת הביתית(מחשב אחר\חיבור ישיר עם USB ) ואז לדווח מה מצב הפאי.
נ.ב לעשות OVERCLOCK יכול לעזור מעט, אני ממליץ .

GilSegal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

דבר ראשון תודה על העזרה,
הגישה לניגון תכנים ישירות (דרך דיסק און קי) היא טובה יותר, עדיין לקח לו מעט זמן הדפדוף בתיקיות אבל לא משהו ברמת המפריע לעבודה... אבל הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק בהורדת התכנים והעברה פיזית למכשיר....

השאלה האם זמני תגובה של בסביבות ה50-60 שניות לכל פעולה בתוסף הוידאו, והמתנה של בערך שתיים שלוש דקות בטעינת הסרט הם זמני הגיוניים או שיש לי פה איזה תקלה כלשהי?
מי שמשתמש בRPi, מה בערך הזמני תגובה שיש לו בתוספי וידאו?

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #4 

לחומרה בRPi אלה אכן הזמנים. תשקיע בחומרה שעולה לפחות פי 5 ותקבל ביצועים פי 5 :lol:

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #5 

כמו שTHE WIZ כתב, הRPI לא מתהדר ביכולותיו המטורפות אלא במחירו הזול והיחס בין העלות תועלת המצויינים, אם אתה מעוניין בתגובה מהירה יותר , עבור לHTPC שעולה פי כמה וכמה יותר.

יש ברשותי גם RPI והזמנים שאתה מתאר הם תקינים, אני כרגע עובד איתו על HIGH אוברקלוק והמצב יותר טוב ממה שהיה בהרבה, ממליץ לך לעשות כך גם .
בהצלחה .

GilSegal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

דבר ראשון, תודה רבה על העזרה והעצות.

יש לי מחשב ישן, עם יציאת VGA מקרטעת, אבל המחשב עצמו אחלה והוא מריץ XBMC מצויין.
יש אפשרות שהRPi ישמש כ"מזרים מסך" שלו?
מה שחשבתי הוא שאני שולט בעזרת הwifi דרך הטלפון בxbmc במחשב הישן שנמצא במקום אחד, ואת התמונה אני אראה על מסך הטלוויזיה שמחובר לRPi?
זה יכול לעבוד? הRPi יכול לעמוד בזה?
אם כן, איך עושים את זה? (קישור למדריך/ שרשור/ כל דבר יתקבל בברכה)

המון תודה!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”