Pioneer PL-516 האם הוא שווה השקעה בכלל הפטפון הזה
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
אם הוא ניתן לך בחינם ואין ברשותך נגן אחר - כן.
מדובר במכשיר בעל הנעת רצועה, מאמצע המדרג - דומה לאלפי אחרים שיוצרו באותה תקופה ביפן.
דרך אגב, ראש + שלה הם השקעה סטנדרטית בכל פטיפון שרוצים להשמיש \ לשפר.
מדובר במכשיר בעל הנעת רצועה, מאמצע המדרג - דומה לאלפי אחרים שיוצרו באותה תקופה ביפן.
דרך אגב, ראש + שלה הם השקעה סטנדרטית בכל פטיפון שרוצים להשמיש \ לשפר.
·תודה תוםtomyeshuah כתב:אם הוא ניתן לך בחינם ואין ברשותך נגן אחר - כן.
דרך אגב, ראש + שלה הם השקעה סטנדרטית בכל פטיפון שרוצים להשמיש \ לשפר....
וחוץ מהחלפת שלה וראש אני רוצה גם להחליף כבלים RCA וגם כמה כבלים ולתחזק
את הפטפון שיעבוד יותר טוב
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
ודאי התכוונת לכבלים וקבלים.
בנוגע לכבלי ה-RCA, אני לא רואה צורך להחליף אותם (בד"כ ישנה נטיה לבחור כבל עבה יותר) אם מצבם ומצב התקעים תקין (אין נתקים\חתכים\מעיכות בכבלים\קורוזיה על ציפוי החיבורים). לפי דעתי, לא יחול שיפור משמעותי מ"שדרוג" שכזה.
בנוגע לכבלי ה-RCA, אני לא רואה צורך להחליף אותם (בד"כ ישנה נטיה לבחור כבל עבה יותר) אם מצבם ומצב התקעים תקין (אין נתקים\חתכים\מעיכות בכבלים\קורוזיה על ציפוי החיבורים). לפי דעתי, לא יחול שיפור משמעותי מ"שדרוג" שכזה.
·האמת שאני רוצה להחלף את ה RCA כי אלו כבלים שכבר בני 30 וקצת וגם יכול להיות שיש בהם קרוזייהtomyeshuah כתב:ודאי התכוונת לכבלים וקבלים.
בנוגע לכבלי ה-RCA, אני לא רואה צורך להחליף אותם (בד"כ ישנה נטיה לבחור כבל עבה יותר) אם מצבם ומצב התקעים תקין (אין נתקים\חתכים\מעיכות בכבלים\קורוזיה על ציפוי החיבורים). לפי דעתי, לא יחול שיפור משמעותי מ"שדרוג" שכזה....
ועדיף כבר להחליף לבננות יותר טובות
תום ,
האמת שאין לי נסיון רב בפטפונים
והאם בכלל שווה לי לשפץ אותו וגם להנות ממנו כמו שצריך